Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

27 minutes ago, Zli Gli said:

Apsolutno ne zalim, gledam ono sto se nudi trenutno (cak sam se otvorio za 550din Milanu za league pass mesec dana) ali, kao sto postoji mali broj vas strucnjaka koji se odusevljavate ovim, tako postoji i dobar deo sveta koji nije slep kod ociju i ne deli odusevljenje

U nedostatsku tvrdje igre i sa ovim bolesnim pravilima i koracima i ostalim sranjima, meni je zanimljivo da navijam protiv Jokica, Gilgesa (koji bez odgurivanja laktom ima problem i sa jednim Aleksom Avramovicem) i Lejkersa

Čak mi i ne smeta toliko što sama igra nije "tvrđa" iako sam, priznajem, malo staromodan, pa su mi rezultati tipa 146-127 onako malo...ne znam, gadni.

Mnogo više mi smeta to naručeno neprijateljsko ponašanje, nepoštovanje rivala koje je očigledno ufurano kao moda više nego bilo šta, i naravno količina flopinga plus ono što mi je najodvratnije, a to je svakako tolerisanje svakojakih trokoraka i nošenih lopti. Mislim da se zarad neke atraktivnosti žrtvuje tehnika ballhandlinga koja je jedna od osnova košarke, koja je igra finesa. Takođe, ovo iznuđivanje faulova na šutu za tri mora nekako da se obuzda. To čini igru sprdnjom. U Evroligi su baš preterali ove godine, a vidim da ni u NBA nije mnogo bolje.

Na stranu potpuno opravdano štićenje šutera u doskoku, ipak je ovo što se dešava malo previše.

Inače nisam fan ni Jokića ni SGA. Fan sam upravo Minesote. Od Kevina Garneta naovamo.

• Replies 6.3k
  • Views 266k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

26 minutes ago, Mil@n said:

Pročitaj ugovor, detalji finansijskog dela ugovora su zabranjeni za iznošenje u javnost!

p.s. ostalima na znanje, stavio sam u lozinku za nba pass između ostalog "gonuggets" lol

Nadam se da je juzernejm "JokicGOAT", i to case sensitive, da bi Zli morao da se drka sa velikim slovima koja mu još više upadaju u oči

32 minutes ago, uini said:

nekom je to super (većini), nekome to smeta (manjini) ali je to logičan progres xy sporta.

Sve si lepo objasnio ali oko mene i po netu je skroz kontra, manjini je super a ogromnoj vecini smeta, pogotovo ovo sa pravilima jer ovo vise nije isti sport kao u ostatku sveta

17 minutes ago, Mil@n said:

p.s. ostalima na znanje, stavio sam u lozinku za nba pass između ostalog "gonuggets" lol

Zbog ovoga sam i otkrio detalje a za sledeci mesec se nadam da ces morati da menjas lozinku jer ce Nagetsi tad valjda vec uveliko biti na zasluzenom odmorufantom

27 minutes ago, Hele said:

Ko je sad ovaj guest? Banovan neko, obrisan nalog?

guest je izgleda pebeže (pbg). ne znam šta se desilo

Možda je Durantov lažni nalog.

PBG je danas postovao na temi o brisanju naloga, a sad tog posta nema.

Izgleda da pobeže pebeže.

Ne verujem da su ga zbog toga banovali, možda je neki bug. Inače jeste njegov upis, video sam i ja.

22 minutes ago, Zli Gli said:

Sve si lepo objasnio ali oko mene i po netu je skroz kontra, manjini je super a ogromnoj vecini smeta, pogotovo ovo sa pravilima jer ovo vise nije isti sport kao u ostatku sveta

neka bude i da većini smeta, mada sam video neki podatak da nba ove sezone ima najveću posetu ikada

međutim, dok god postoji tendencija da se ovako brzo igra, tako će izgledati košarka

Rekao bih da je sam tražio brisanje naloga, ne da je banovan.

Hmmm... ništa nije nagoveštavalo takav tok događaja. Puko mu film, a?

Inače, nisam ni znao da moderacija hoće da briše nalog.

Pa necemo, ne znam wtf se ovde desilo o.O

Moram da vidim sa gazdom

11 minutes ago, uini said:

neka bude i da većini smeta, mada sam video neki podatak da nba ove sezone ima najveću posetu ikada

međutim, dok god postoji tendencija da se ovako brzo igra, tako će izgledati košarka

i najveca poseta ikada, i najveca daljinska gledanost u neko duze vreme...

dok poseta ukljucuje i druge faktore (ekonomske, kulturne) pa ne govori samo o popularnosti igre , taj skok u online i tv gledanosti je vec sigurniji pokazatelj.

mislim da "heads" jako nerviraju ta neka pravila i nepostovanje istih, dok generalni plebs je zadovoljan jer se trci i sutira nikad vise

da, tako je kako je.

s'tim što mislim da gli greši kako se nešto drastično drugačije igra u evropi

pravila oko korčanja se poštuju ali sama igra je tu negde, na tragu, odnosno, koliko talenat i fizikalije to dozvoljavaju