April 26Apr 26 19 minutes ago, Zli Gli said:Niko ne kuka kao fan baza Nagetsa, svi ostali smo amateri za vasMada sad u ovim okolnostima treba jos jednom pomenuti kako bi ih Minesota otresla i onomad da su igrali Mekdanijels i Rid, pogotovo kad vidimo koliki uticaj na obe strane imaju obojica, ostao bi Jokara i bez te jedne lazne tituleVolim Minesotu i kulturu Mineapolisa uopšte. I ovaj tim je skroz simpatičan, pogotovo kad Gober zaliči na košarkaša, umesto hodajućeg balvana. Ali ono što me smara je što se onim džiberima iz OKC sve više otvara lagan put, a nekako imam utisak da protiv njih jedino Denver ima nekakve šanse.
April 26Apr 26 2 minutes ago, bios said:Volim Minesotu i kulturu Mineapolisa uopšte. I ovaj tim je skroz simpatičan, pogotovo kad Gober zaliči na košarkaša, umesto hodajućeg balvana. Ali ono što me smara je što se onim džiberima iz OKC sve više otvara lagan put, a nekako imam utisak da protiv njih jedino Denver ima nekakve šanse.Mislim da jedino SA može da prođe Oklahomu, ukoliko budu zdravi. Nešto mi ne izgleda da će Edvards dočekati zdrav seriju protiv njih (a ni DVV).
April 26Apr 26 2 minutes ago, reg said:Mislim da jedino SA može da prođe Oklahomu, ukoliko budu zdravi. Nešto mi ne izgleda da će Edvards dočekati zdrav seriju protiv njih (a ni DVV).A znam, ovako osakaćena Minesota ide mečki na rupu ko god da je u sledećoj rundi. SAS ne verujem da su još uvek zreli za finale.
April 26Apr 26 Plasim se da Denver okrece ovo zbog povreda. Dosunmu tesko da moze opet ovako a od ostalih samo jos Rendl moze bolje u napadu a ostali prosto igraju u skladu s mogucnostima, Mekdanijels ce jednom u x meceva dati 23 poena i biti na proseku od recimo 14, Rid je vec solidan, Gober je drvo i tu napadacki nema spasa, sad ode i Divincenco koji je mogao da se zapali... Ostaje Bouns a ako od njega zavisis onda si u teskoj banani jbgTipovao sam 4-2 za Minesotu ali moramo napasti 4-1 svim silama, inace teska drama u najaviTvrdih 95-97, trojka Bounsa sa zvukom sirene Edited April 26Apr 26 by Zli Gli
April 26Apr 26 Ne vidim da ce Jokara ikad vise uzeti titulu u Denveru. Cini mi se da je vreme da ode, da se resetuje
April 26Apr 26 2 hours ago, bios said:Ali ono što me smara je što se onim džiberima iz OKC sve više otvara lagan put, a nekako imam utisak da protiv njih jedino Denver ima nekakve šanse.Arealni ste jbt Školuje ih Minesota bez Edvardsa i Divinćenca, vi pričate o OKC-u. To je bilo prošle godine i bilo je lažno neizvesno, ovi mladi i neiskusni, od tada imaju iskustvo osvajanja NBA prstena iza sebe i 64-18 sezonu, a Denver se dodatno raspao. Plitak potok bi bio.
April 26Apr 26 44 minutes ago, Tsai said:Ne vidim da ce Jokara ikad vise uzeti titulu u Denveru. Cini mi se da je vreme da ode, da se resetuje full time posveti konjima
April 26Apr 26 23 minutes ago, MeanM@ said: 1 hour ago, Tsai said: Ne vidim da ce Jokara ikad vise uzeti titulu u Denveru. Cini mi se da je vreme da ode, da se resetuje full time posveti konjimaNek ide po novog trenera na Andricev venac. Ima jedan, koji uprAVo zavrsAVa skole, ima puno zivotnog iskustva, a i ljulja mu se stolica na ovom poslu.
April 26Apr 26 4 hours ago, Bogotac said:Nešto se desilo,imali su 12 pobeda zaredom pre PO,Jokic ubio Wembija i to 1 na 1,i onda raspad,razumem da nece lopta u kos,ali ljudi uopšte niti trče niti komuniciraju izmedju sebe,govor tela kao na sahrani,mislim Dosumu i Mekdenijels te dobijaju,smesnoTih 12 pobeda dobrano zavaravaju, nije Denver uopšte izgledao uverljivo tokom te serije, uglavnom su igrali protiv tanking ekipa i ekipa kojima pobede ne trebaju. Od debelove povrede se muče, ne zatvaraju utakmice koje bi trebalo da lako zatvaraju, second unit se gasi sve više...ne valja, baš ne valja. Jedan Rasel Vestbruk bi pimpekom šamarao igrače zbog onakvog zalaganja kao sinoć.Elem, ja ne bih otpisivao SAS protiv OKCa, pogotovo ako j-dub ne bude igrao, 4:1 u sezoni ne može da dođe baš slučajno.
April 26Apr 26 Ja ne bih otpisivao ni Denver. Umeju oni da se vrate, a Minesota je desetkovana. Ovo je za njih finale i maks domet, sad idu one scene u svlačionici, možemo mi to, idemo da damo poslednji atom snage.Žao mi jedino što ne idu posle na OKC da vidimo koliko mogu protiv njih. A to što jedni ulaze posle 4-0 serije odmorni, a drugi posle eventualne 4-3 serije, to je zaista problem ovih drugih. Mada rešiće ih jednako i SAS.
April 26Apr 26 Nageci imaju veliki problem sa Gordonom o kome se i ne priča puno. Gledao sam Gordona malo ovako po svlačionici pre nekog vremena, čovek nekako hoda, saginje se... kao neki veteran od 55 godina. Tad je bio zdrav, nije vukao neku povredu, deluje nekako hronično skršen, a on je igrač koji šljaka na atleticizam i energiju. Nije postojao idealniji partner za jokića ni ofanzivno, ni defanzivno.Ubedljivo najmanje utakmica je odigrao ove sezone u regularnom delu, a kada dođe plejof, kao da je uvek tu negde na ivici povrede i konstantno postoji ta pretnja, a njegova povreda često znači i doviđenja za Denver.
April 26Apr 26 Što se ovi igrači u NBA toliko tuku i provociraju u Plej ofu? Koja je fora tu? Plus ne pozdravljanje s protivnikom pa onda glume neko ludilo neće da pruže ruku protivniku kad je ovaj na podu.Gomila nekih isfoliranih debilizama.