Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

A voli i BBW i već ima četvoro dece sa četiri različite žene. lolol

Edited by napadaj

• Replies 6.3k
  • Views 266k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 25. 4. 2026. at 5:57, Amos said:

Jbt, ako Lebron uzme ovu titulu @Mil@n će otići sa foruma

Pre sa planete zemlje. Najteža serija za gledanje ikada mi je bila Denver LA u sezoni titule, kada su to prošli, znao sam da će glad da uzmu. Dok sam gledao Jordana to je bio nenormalan stres ali jbg, Jordan je Jordan, znaš da će da pobedi ovako ili onako...

On 25. 4. 2026. at 10:26, Valk said:

Ne znam što hejtujete Lebrona, stvarno.

Ima majndset Đokovića.

Majndset Đokovića?

Čovek je sina ispromovisao u NBA igrača samo da bi SEBI obezbedio još jedan legacy da je igrao sa sinom tj bio prvi. Cena koju za to plaća je da se ceo svet sprda sa njegovim sinom, ali njemu je to manje važno. Kretenčina poremećna narcisoidnim poremećajem.

Drugo, sportista koji za sebe kaže da je goat je prosto neopisivi paćenik, kompleksaš i idiot. (za kako se na ta pitanja odgovara gospodski googlajte Michael Jordan...).

Treće, tolika grdosija od čoveka (realno glavni njegov "kvalitet" je to telo i njegova motorika jer mu je bukvalno svaki košarkaški skill u najboljem slučaju na nivou prosečnog NBA igrača, tu mislim na tehnika, dribling, šut, mehanika šuta, maštovitost i kreacija u igri) - a da bude onolika floperska sisa, ne znam, da sam mu tata ne bi mogao da ga gotivim kad počne da se baca mrtav po parketu sa 2.10 i 150 kila mišića a la James Harden na najmanje neke pipe i dodire. Majke mi, ne znam kako ga nije sramota, kad em se snima sa milion kamera em čovek misli da je goat. Šta radi na taj način, daje primer onima kojima je idol?

Četvrto, klipova na netu milijardu koliko tanka, stoji u odbrani, ne prati, ukratko, boli ga patka da se cima.

Svaka čast za karijeru, pre svega dužinu, ali ogavan lik, bukvalno ogavan, tužan za gledati koliko je jadan.

Klipova na youtube-u koji jasno ukazuju da je u pitanju jedna od najvećih jajara ikada u NBA kada je flopovanje u pitanju ima milion, evo ova simpatična lista od 20 mesta, moja omiljena su bacanja po 10+ metara po parketu... Goat jbt lolol

https://www.youtube.com/watch?v=Tp8TL17XxBs

Edited by Mil@n

15 minutes ago, Peter Fan said:

Uopste ga ne mrzim, vec se momak se cesto povredjuje a igra mu se uglavnom zasniva na eksplozivnosti. Poredjenje sa Zionom u smilu da je mogao daleko vise, ali ga povrijede sprecile.

ne znam odakle to da se cesto povredjuje? samo se ove sezone na kraju povredio i evo sada opet. tu i tamo ima izostanke ali u odnosu na vecinu lige igra bas dosta.

.

Screenshot_20260426_181149_Chrome.jpg

48 minutes ago, 189- said:

ne znam odakle to da se cesto povredjuje? samo se ove sezone na kraju povredio i evo sada opet. tu i tamo ima izostanke ali u odnosu na vecinu lige igra bas dosta.

5 minutes ago, Hele said:

.

Screenshot_20260426_181149_Chrome.jpg

Ok, hvala. Onda je kod mene recency bias u pitanju. Cinilo mi da se je cesce povredjen.

Edited by Peter Fan

4 minutes ago, Peter Fan said:

Ok, hvala. Onda je kod mene recency bias u pitanju. Cinilo mi da se je cesce povredjen.

Ja mislio ti nesto znas, pa te lajkujem lolol vracaaaaj lajk!

14 minutes ago, Lancia said:

Ja mislio ti nesto znas, pa te lajkujem lolol vracaaaaj lajk!

Razumijem se ko Marica 😀

Najgora četvrtina ikada!

Treba reći da je McDaniels stvarno sisa nevidjena, ide na polaganje umesto da je navukao kapuljaču i otresao konstrukciju jer Denver nista više od balls deep završetka nije ni zaslužio.

A frustracije debelog kad je u glibu nisu ništa novo, vuku se kao sline po terenu 3. meč za redom i kao na kraju je on nešto besan, gde si bio majstore prethodnih 47,9 minuta, dobio si baš ono što si zaslužio. Trebao je lepo da stavi zubalo u čarapu i ode da se ispozdravlja i istapše po dupetu sa celom klupom Minesote, to bi jedino bilo prikladno posle svega.

Denver je usao u plej of ponovo sa Jokicem kao jedinom opcijom na 5tici, treba i to umetikoju evo sezonu.

Pošto je Gordon skršen, a suštinski nemaju više šta da izgube, nek probaju sa Salovom vizionarskom taktikom, jokić na 4, Valančijunas na 5 s_d

https://www.instagram.com/reel/DXlJyHEjBZT/?igsh=MW16bDF5ZmsxdmF2ag==

Jokara iznervirao i sve popularnijeg Majka Dadina

4 hours ago, 1n54jd3r said:

Ovo je idealno za @Zli Gli ima vremena, iskustva, prati NBA dugo, ne libi se da kaze ono sto drugi ne smeju...plus @JPM pita najnormalnije i vidi se da je spreman za konstruktivnu diskusiju.

Come on boys, nemojte da vas iko ogranicava D

Ne ne, nikako, pored ovoliko strucnjaka na forumu nema smisla da mi obicni smrtnici bilo sta pokusavamo. Eno lepo pise da treba stopirati bilo kakvo mesarenje u odbrani kao sto su radili Bad Boysi, dok je na ceni "odbrana" takvih igrackih velicina kao sto su Dort i Drejmond Grin i slicne ljudine sa odbrambenom skillom. Isto kao sto je napadacki skill nikad veci a otprilike im samo jos nisu povecali obim koseva, sve ostalo od pravila im je olaksano

Neka strucnjaci nastave da drze slovo, ovakav trust kosarkaskih mozgova tesko da postoji na drugom mestu na netu, uzivanje vas je citati

Najgora PO tekma ikada

46 minutes ago, Hele said:

Pošto je Gordon skršen, a suštinski nemaju više šta da izgube, nek probaju sa Salovom vizionarskom taktikom, jokić na 4, Valančijunas na 5 s_d

Koji Valancijunas?

Ingram ubi Toronto