April 28Apr 28 5 hours ago, John Dies at the End said:Bio je klosar i pre nego sto je postao ćaci.Uvek je bio caci, samo sto ta rec ranije nije postojala. To je karakterna osobina, nije identitet.
April 28Apr 28 7 hours ago, uini said:stockton je legenda, igrao bi idanas najvise tekmi, kao i jordan npr ali nema sanse da bi ponovio br tekmi x br minutadrugi sport sto kaze zli gli, ne moze se u ovakvoj dinamici biti toliko zdravMoze se biti zdrav, sviras im korake i nosene kako Bog zapoveda i nema letenja po terenu i pretrcavanja istog u 2-3 sekunde, oduzima im se bar 30-40% "talenta" i skilla i automatski se usporava igra. Jedan fabricki reset i ne treba load management ali zakljucili smo vec da je NBA liga za zabavu i opustanje a Fiba basket jedini pravi kompetitivniGledam jutros npr. Rendla (mada isto radi i Jokic i prakticno svi) kad krece u kontru posle skoka, nenormalno koracanje bez ikakve potrebe i neke velike prednosti nego eto jer je tako u mogucnosti. Marej i Jokic kod onih njihovih akcija, mali milion sitnih i krupnijih koraka i nosenih bez cega bi bilo mnogo teze poentirati tj. uopste igrati. S druge strane, tri meca Evrolige veceras, americki igraci navikli da im se sve svira i smanjili su to na minimum jer prosto ne prolaziI to je prosto tako Edited April 28Apr 28 by Zli Gli
April 28Apr 28 ja samo da primetim da je Rocky the mascot carina. ima li još neko u ligi da se ističe?
April 28Apr 28 3 minutes ago, nisam ja said:ja samo da primetim da je Rocky the mascot carina. ima li još neko u ligi da se ističe?Najplacenija maskota u ligi, u fransizi gde su treneri i facility najjeftiniji
April 29Apr 29 18 hours ago, Mil@n said:U 16 sezona odigrao sve utakmice.U 17. Jedna je bila lokaut sa ukupno 50.PS:https://www.espn.com/nba/story/_/id/48619907/sources-nba-eyes-new-anti-tanking-proposal-draft-lottery Edited April 29Apr 29 by zorglub
April 29Apr 29 11 hours ago, Bogotac said:Boston tanakBas. Izgubili 40:16 poslednjih 15ak minuta, na svom terenu, tekmu koja je trebalo da bude kraj serije
April 29Apr 29 Namestio mu Silver 55 posto šut iz igre, a lik bek, i to na 19 uzetih šuteva po meču uz prosek od 33,8 poena.