April 26Apr 26 73:35 i to nakon -15 u PO u gostima, svaka castbice ozbiljno klanje izmedju njih i oklahome i ta serija gotovo izvesno daje sampionaistok je prosto liga ispod
April 27Apr 27 Novčane kazne umesto suspenzija: Nikola Jokić će morati da plati 50.000 dolara, dok je košarkaš Minesote Džulijus Rendl kažnjen sa 35.000 dolara. Liga je procenila da težina incidenta ne zahteva neigranje u narednom meču, čime je sačuvan integritet plej-of spektakla.
April 27Apr 27 Pitanje od juče, koje sam postavio a na koje nisam dobio odgovor osim par pošalica i sarkastičnih komentara, pa možda i po neke uvrede, postavio sam najnormalnije i mislio sam da ću dobiti normalan odgovor.Dobio sam odgovor doduše na jedno drugo pitanje. Zašto ljudi budu banovani za pisanje na ovoj temi. Bilo mi je čudno, ali više nije. NBA sam redovno pratio od ere Penija Hardaveja i mladok O Nila, pa sve do Novickog, 2011 godine. Od tada do sada vrlo povremeno, čak se može reći slabo. Jednostavno, odvelo me na drugu stranu. U zadnje vreme, od kada postoji ova pompa o igraču sa dva prezimena, gledam šta se piše na mrežama i portalima.Nikad, ponoviću nikad, nisam video veći broj maminih sinova i razmaženih flopera nego li što je to slučaj u modernoj košarci. Takođe nikad nisam video više prepucavanja preko medija u stilu WWE, fejk prepucavanja, raznih beef-ova i slično. Bilo je toga, ali ovo je bukvalno kao WWE. Takođe, nikada nije bila ovolika kuknjava i dreka oko toga ko je MVP. Nikada nije bilo toliko plaćenih novinara i raznih influensera koji "samo kažu svoje mišljenje" a jasno je da su plaćeni.Nikada se NBA nije sramotila toliko koliko se sramoti u odbijanju da prizna Jokića onako kako zaslužuje. Čovek je trebalo da ima 5 uzastopnih MVP priznanja bez potrebe da se reklamira i moli za iste.Otuda moje pitanje vezano za mušku košarku koja se "igra" danas. O ne...ovo je sve samo NIJE muška košarka.
April 27Apr 27 Sad napisi 10x "Jokic ne moze sam" kao iskupljenje inace ce te forumski strucnjaci razapeti i ismevati jer je jasno da je ovo najtvrda era sa najjacim skillom ikad a Jokic GOAT jer ima tripl dabl u proseku
April 27Apr 27 Just now, Zli Gli said:Sad napisi 10x "Jokic ne moze sam" kao iskupljenje inace ce te forumski strucnjaci razapeti i ismevati jer je jasno da je ovo najtvrda era sa najjacim skillom ikad a Jokic GOAT jer ima tripl dabl u prosekunekima ocigledno nije, pa svakodnevno zale za staaaarim vremenima
April 27Apr 27 Apsolutno ne zalim, gledam ono sto se nudi trenutno (cak sam se otvorio za 550din Milanu za league pass mesec dana) ali, kao sto postoji mali broj vas strucnjaka koji se odusevljavate ovim, tako postoji i dobar deo sveta koji nije slep kod ociju i ne deli odusevljenjeU nedostatsku tvrdje igre i sa ovim bolesnim pravilima i koracima i ostalim sranjima, meni je zanimljivo da navijam protiv Jokica, Gilgesa (koji bez odgurivanja laktom ima problem i sa jednim Aleksom Avramovicem) i Lejkersa
April 27Apr 27 1 minute ago, Zli Gli said:U nedostatsku tvrdje igre nije izvodljivo da se igra ovako brzo feat prangijanje sa 8-9 metara i da se istovremeno igra tvrdo, čvršće, kako god.nisam dugo gledao fucu u kontinuitetu, recimo četvrt-veka ali jasno vidim razliku u netolerisanju faulova i generalno opstrukcije igre danas kada cibam pogled, u odnosu na početak 2iljaditih. a i tu se vidi razlika u odnosu na početak 90ih, koje su opet neuporedive sa 80imavaterpolo se igra mnogo brže i manje grubo a vaterpolisti sada izgledaju kao neki manekeni.kad god se neki sport ubrza, a većina sportova teži tome, zbog jel'te pobeda, kriterijum suđenja se pooštri i revidira.nekom je to super (većini), nekome to smeta (manjini) ali je to logičan progres xy sporta.
April 27Apr 27 Popular Post 20 minutes ago, Zli Gli said: (cak sam se otvorio za 550din Milanu za league pass mesec dana) Pročitaj ugovor, detalji finansijskog dela ugovora su zabranjeni za iznošenje u javnost!p.s. ostalima na znanje, stavio sam u lozinku za nba pass između ostalog "gonuggets"
April 27Apr 27 1 hour ago, Guest said:nekima ocigledno nije, pa svakodnevno zale za staaaarim vremenimaKo je sad ovaj guest? Banovan neko, obrisan nalog?