April 26Apr 26 Just now, 1n54jd3r said:Ali ne mogu da zamislim tajnosti se dešava, scenario, koji povod, ko se pokacio?Nešto se desilo,imali su 12 pobeda zaredom pre PO,Jokic ubio Wembija i to 1 na 1,i onda raspad,razumem da nece lopta u kos,ali ljudi uopšte niti trče niti komuniciraju izmedju sebe,govor tela kao na sahrani,mislim Dosumu i Mekdenijels te dobijaju,smesno
April 26Apr 26 Just now, Lancia said:Kakva cetvrtina Jokica jel ubo triple dabl?¿Jeste, stigao Vestbrukov rekord za total TD (reg+PO).
April 26Apr 26 1 minute ago, Lancia said:Kakva cetvrtina Jokica jel ubo triple dabl?¿Promašio 8 šuteva za redom
April 26Apr 26 Just now, 1n54jd3r said:Jeste, stigao Vestbrukov rekord za total TD (reg+PO).ma koga boli kuracsga odigra vrhunsku utakmicuodbrana denvera ucini da donsumu odigra bolju
April 26Apr 26 ruku sam mogao dati da ce jokic uraditi nesto da ne igra sledecui ono malo sansi sto su imali vise nemajujbg
April 26Apr 26 3 minutes ago, 1n54jd3r said:Kakva rasprodaja ce da bude na leto. Fire sale u Denveru. Da sacuvaju P-wat, ovo ostalo ciao.Najgore što sa ovim povredama imaju šanse da se izvuku, pa još ako prođu biće "srce šampiona" ili nešto slično.Ovi tekmu je izgubio Adelman, proigrao ih je u drugom poluvremenu užasnom defanzivnom petorkom, čovek igra sa osam igrača, a Gordon na jednoj nozi.
April 26Apr 26 Koneli car, kad je otisao iz Denvera, zacrtao da ce skockati ciljano ekipu koja ce da dobija Denver. I smejali smo se koliko je pick-ova dao za Rudija.
April 26Apr 26 2 minutes ago, pbg12345 said:ruku sam mogao dati da ce jokic uraditi nesto da ne igra sledecui ono malo sansi sto su imali vise nemajujbgEvo ga...odlično pogođenoJa sam očekivao da odalami nekog kao onog nesrećnika protiv Finiksa. Neka ga trpaju...MekDenijels posle druge lepo nacrtao Adelmanu šta treba da radi, ovaj odgovorio sa istom petorkom. Edited April 26Apr 26 by reg
April 26Apr 26 jokic nakon odlicnog prvog poluvremena uz svega jedan "realan" promasaj za 14 poena i 8 asistencijau drugom najveci raspad ikad 2/11 iz igre 1 asistencija
April 26Apr 26 5 minutes ago, 1n54jd3r said:Jeste, stigao Vestbrukov rekord za total TD (reg+PO).Pa pise 9 ast, pih
April 26Apr 26 sa druge strane mozda je ovo nekakvo pokazivanje zelje i mozda ih pokrenejedini razlog zasto jos imaju neke sanse u seriji su ove povrede edvardsa i divicencaako ne bude kazni
April 26Apr 26 1 minute ago, Lancia said:Pa pise 9 ast, pih Ma kome se jebe, sraman PO igra. Cim je krenuo sa plakanjem sudijama za svaki kontakt, flopovanjem...
April 26Apr 26 Just now, pbg12345 said:sa druge strane mozda je ovo nekakvo pokazivanje zelje i mozda ih pokrenejedini razlog zasto jos imaju neke sanse u seriji su ove povrede edvardsa i divicencaako ne bude kazniJa mislim da oni vec imaju dooobar kompleks od Minesote, jednostavno im ne leze. Plus trener Denver je zesci bolid.