April 26Apr 26 Ne igra Gober, a mi gledamo floatere Džamala, Brusa i Kema Džonsona, kao da nemaju čoveka čiji je floater 2m koša najefikasniji ligi. Više izgubljenih u ovoj četvrtini nego u prvom poluvremenu.
April 26Apr 26 4 minutes ago, bios said:Neko teo da upuca Tramparujel mu poslo za rukom?makar nesto lepo da cujemo veceras
April 26Apr 26 Bilo je zabavnije gledati Jokića, Ostina Riversa, Monte Morisa i Fakunda kako gube od Finiksa. Gube od klupe Minesote u utakmici sezone.Gordon se vratio. Edited April 26Apr 26 by reg
April 26Apr 26 Just now, pbg12345 said:jel mu poslo za rukom?makar nesto lepo da cujemo vecerasŽa dlaku šinko. Upucali lika ispred WH i nastavili večeru. Jel kod vas ide prenos? Kod mene trenutno ovaj imbecil iz FBI lupeta. Za šta plaćam ovaj piratski iprv?
April 26Apr 26 Just now, bios said:Ža dlaku šinko. Upucali lika ispred WH i nastavili večeru.Jel kod vas ide prenos? Kod mene trenutno ovaj imbecil iz FBI lupeta.Za šta plaćam ovaj piratski iprv?Bolje gledaj njega, nego ovo, uzasno je.
April 26Apr 26 1 minute ago, bios said:Ža dlaku šinko. Upucali lika ispred WH i nastavili večeru.Jel kod vas ide prenos? Kod mene trenutno ovaj imbecil iz FBI lupeta.Za šta plaćam ovaj piratski iprv?Ide sve redovno na league pass-u, ali gube 8 razlike 9 minuta pre kraja, gube lopte u prenosu na polovinu, brodolom.
April 26Apr 26 48 minutes ago, bios said:Šteta za ove dve povrede. Bedak samo po sebi, još sutra treba i Zlog preživeti.Pobedite sad ako vas nije sramota
April 26Apr 26 Hoćete da vam prepričavam Tramparu?Pitaju ga za gunmena. “He was moving. He was really moving”
April 26Apr 26 4 igraca minesote u kontri , denverovi nisu ni pola presli u povratku u odbranu sramotnomalopre spenser igra odbranu kida da otme loptu, minesotin igrac nekako uspeva da je ubaci pod kuos, tamo mekdanijels sam ko duh, hardvej 3 metra od njegane znam, jedino objasnjenje je da su se posibali pred samu utakmicu jer neko jebe neciju zenu dok jokiceva braca privatnim snimcima ucenjuju za pareigrali su pre dve veceri, zbog svih ovih povreda fokus je sigurno poremecen, ali jbg sa druge srtane minesotini igraci ginu, denverovi ko osamuceninivo zalaganja ako ne predsezonski, a ono kao uoci ol stara