November 6, 2025Nov 6 11 minutes ago, Amos said:Gledamo kako bi MPJu izgledala karijera da ga je uzeo neko na draftu sa top pozicije i da nije morao učiti 2 godine kod drkadžije Malona gde da stoji na terenu.Čovek je došao u tim sa dva igrača koji su top 3 duo lige, posle prve sezone u kojoj je igrao je stigao Gordon. Sa takvim timom učio bi gde da stoji na terenu kod bilo kog trenera (i to je radio prilično disciplinovano, bez vidljivog nezadovoljstva, osim one zamerke na manjak šuteva u seriji protiv klipersa 2020e). Meni je glavna razlika da u Denveru svako osim Jokića mora da igra dobru timsku odbranu da bi tim dogurao daleko (statistika 1 na 1 mu je nekim čudom ok), da je u timu sa nekim defanzivno orijentisanim centrom, njegovi problemi sa rotacijama u odbrani i čuvanjem nižih krila manje bi dolazili do izražaja. Žao mi da ga gledam u raspadu poput Bruklina.
November 6, 2025Nov 6 2 minutes ago, reg said:Čovek je došao u tim sa dva igrača koji su top 3 duo lige, posle prve sezone u kojoj je igrao je stigao Gordon. Sa takvim timom učio bi gde da stoji na terenu kod bilo kog trenera (i to je radio prilično disciplinovano, bez vidljivog nezadovoljstva, osim one zamerke na manjak šuteva u seriji protiv klipersa 2020e).Meni je glavna razlika da u Denveru svako osim Jokića mora da igra dobru timsku odbranu da bi tim dogurao daleko (statistika 1 na 1 mu je nekim čudom ok), da je u timu sa nekim defanzivno orijentisanim centrom, njegovi problemi sa rotacijama u odbrani i čuvanjem nižih krila manje bi dolazili do izražaja. Žao mi da ga gledam u raspadu poput Bruklina.Sve tačno, nisam ga kritikovao nego mi zabavno što uživa sada
November 6, 2025Nov 6 Odlepi se Denver na 14 razlike. Jokic sad vec lici na MVP masinu. Vratio se na fabricka podesavanja sa suludom efikasnoscu.
November 6, 2025Nov 6 4 minutes ago, Amos said:Sve tačno, nisam ga kritikovao nego mi zabavno što uživa sada Gledao sam delove tri utakmice Netsa, ove sa Indijanom, protiv Atlante i San Antonia, deluje mi da je i pored slobode nezadovoljan u završnicama kada krenu da se nizaju greške. Znam, jeste smešno kada se MPJ mršti što neko ispaljuje nerezonsku trojku sa 9 metara na 15 sekundi do kraja napada. 4 minutes ago, 1n54jd3r said:Odlepi se Denver na 14 razlike. Jokic sad vec lici na MVP masinu. Vratio se na fabricka podesavanja sa suludom efikasnoscu.Vratio se Majami serijom 9-2, pa se ovi opet odlepili. Nedostaje plej, samo dugoročno ubijaju Džamala koji mora da igra sa klupom, plus večeras deluje kao da je na nekim drogama.
November 6, 2025Nov 6 Fino igra Westbrook vs GSW.Dobar procenat šuta, blizu tripldabla.Mada ima još do kraja.Drago mi je zbog njega ako je našao ekipu gde može imati dobru ulogu a i držati ego pod kontrolom.A s druge strane mi je krivo što nije u nekom timu koji može napasti titulu.
November 6, 2025Nov 6 super su ove utakmice sto traju do 7,8 ujutro taman se probudim izgubi oklahoma prvu od portlandaportland dobio denver i oklahomu, a izmedju toga izgubio od lejkersa bez doncica, lebrona i rivsa
November 6, 2025Nov 6 Kakve gluposti na meču LAL-SAS.A sudijska trojka da više nikad ne priđe košarkaškom terenu.Ubili su ovu utakmicu.
November 6, 2025Nov 6 4 hours ago, Have_Fun said:Fino igra Westbrook vs GSW.Dobar procenat šuta, blizu tripldabla.Mada ima još do kraja.Drago mi je zbog njega ako je našao ekipu gde može imati dobru ulogu a i držati ego pod kontrolom.A s druge strane mi je krivo što nije u nekom timu koji može napasti titulu.Pa zato što po definiciji tim u kojem igra Westbrook ne može napasti titulu. Meni je on uvek bio paradigma "Empty calories" igrača - vazda pun energije, a učinak u najmanju ruku upitan. Da sastavljam neki hipotetički tim od zvezda u prajmu, ne bih peak Westbrook-a ni razmatrao. A što se tiče ove faze njegove karijere i doprinosa ozbiljnoj ekipi, nije slučajno što ga se Denver "odrekao".
November 6, 2025Nov 6 8 hours ago, Amos said:Gledamo kako bi MPJu izgledala karijera da ga je uzeo neko na draftu sa top pozicije i da nije morao učiti 2 godine kod drkadžije Malona gde da stoji na terenu.Gledamo i kako moze da igra kad nema Jokica (koji cini sve saigrace boljim, osim Kema Dzonsona i mozda jos nekih), fura i 3 asistencije po mecu. Evo i Vestbruk je sasvim solidan, cak vrlo dobar.
November 6, 2025Nov 6 MPJ sindrom trpača u timu bez obaveza Nagledali ih smo se.Da se razumemo, dobar je to igrač i uopšte ne ulazim u onu priču o parama, već prosto mislim da je od njega izvučen maksimum u timu koji juri titulu.