November 4, 2025Nov 4 13 hours ago, Venom said:Grčkom bratu su mogli da sviraju nošenuAjde leba ti prevedi nošena na engleski kad si već tu I kako bi nošenu sudija svirao? Ljuljanjem nevidljive bebe u naručju
November 4, 2025Nov 4 Tri utakmice na jednu loptu večeras. U prvoj Janis dobio Pacerse uz buzzerbeater, onda Nurkara horogirao Boston i sad Dalas ulazi u egal završnicu protiv Hjustona. Ljubi me majka što sam ostao budan i nisam gledao budjavi Denver.
November 4, 2025Nov 4 2 hours ago, bios said:Ajde leba ti prevedi nošena na engleski kad si već tu I kako bi nošenu sudija svirao? Ljuljanjem nevidljive bebe u naručju Mozgam već dva minuta šta te muči, šta je neobično i zbog čega se kliberiš. I nisam uspeo da prokljuvim šta te muči.
November 4, 2025Nov 4 3 hours ago, bios said:Ajde leba ti prevedi nošena na engleski kad si već tu I kako bi nošenu sudija svirao? Ljuljanjem nevidljive bebe u naručju Pa imas carry i sudija to pokazuje ispruzenim dlanom. Svirali hylandu prosle nedelje protiv denvera.
November 4, 2025Nov 4 Šta vam je sa nošenom?Gli, šta ti se dešava sa Temetriusom, jedinim praaavim sledbenikom košarke devedesetih? https://x.com/TheDunkCentral/status/1985567589418897582 Edited November 4, 2025Nov 4 by kralj
November 4, 2025Nov 4 koja uvređena mlada, Gli ima da ga se odrekne preko novina za ovo new age ponašanje
November 4, 2025Nov 4 1 hour ago, Profesionalac said:koja uvređena mlada, Gli ima da ga se odrekne preko novina za ovo new age ponašanjePa to, Gli kao pravi ljubitelj starih dobrih vremena kada se sve rešavalo pesnicama da se naloži na ovakvu plačipičku. Opali ga karma ko Vujadina.
November 4, 2025Nov 4 wbrook nakon ovoga napravio vudu sa kletvom, dabog da ti grandison pokupio sve skokove a neki random finac sipao trice u lice"Istina je da nisu hteli da se vratim. Nisu me želeli i to je okej. Neko drugi je hteo. Rekli su mi da ne pokupim igračku opciju. Ne želim da igram tamo gde me neće", objasnio je popularni Ras.
November 4, 2025Nov 4 Tu igracku opciju mu je dao But,sva sreca da je dobio otkaz inace bi jos uvek gledali Westrbuka.
November 4, 2025Nov 4 2 hours ago, kralj said:Pa to, Gli kao pravi ljubitelj starih dobrih vremena kada se sve rešavalo pesnicama da se naloži na ovakvu plačipičku.Opali ga karma ko Vujadina.Zar je Vujadina opalila karma sa m?
November 4, 2025Nov 4 7 hours ago, Venom said:Mozgam već dva minuta šta te muči, šta je neobično i zbog čega se kliberiš. I nisam uspeo da prokljuvim šta te muči.Iskreno, nisam znao da sudija drugačije pokazuje kad je nošena, ali jbmliga u mojoj knjizi je ovo traveling. Nije mi jasno kako Janis može da ima kejs da je ovo legalno. Btw Wemby je još krakatiji, pa njegovi driblinzi nisu hodanje ili koračanje.