November 3, 2025Nov 3 u ligi ima nikad vise talenta i potpuno je suludo da izmisljaju dodatne nacine da olaksaju najvecim zvezdamakontraproduktivno je
November 3, 2025Nov 3 2 minutes ago, Venom said:Ovo nisu dve iste situacije.zaboga, naravno da nisu iste situacijesustina je za sta su se nekad mogli svirati koraci, a za sta se danas ne sviraju (naravno ne svakom)
November 3, 2025Nov 3 4 minutes ago, pbg12345 said:zaboga, naravno da nisu iste situacijesustina je za sta su se nekad mogli svirati koraci, a za sta se danas ne sviraju (naravno ne svakom)Zaboga, ne znam kako neko može da gleda košarku non stop, a još nije naučio da između dva driblinga može da se napravi milion koraka i to nisu koraci. Grčkom bratu su mogli da sviraju nošenu, jer je upitno da li bi mogao da napravi ovo da ne drži loptu svojim ručerdama, ali to nije isto kao ova druga situacija. Tu su (verovatno) svirali korake jer je napravio dodatni korak u polasku (to se ne vidi na snimku). Pošto to jesu koraci, a Janisovo nisu, to nisu iste situacije.
November 3, 2025Nov 3 5 minutes ago, Djolle said:Nisu koraci od Janisa, gleda se trenutak kad hvata loptu...Koliko vidim, posle spuštanja lopte na parket i hvatanja iste, napravio je 5 koraka... Koliko vidiš ti?
November 3, 2025Nov 3 Aman, nije uhvatio loptu, sve dok mu je ruka iznad lopte i ne drži je tom jednom rukom to je dribling. Ne može sudija da odluči šta je uradio zavisno od toga šta je uradio posle. Mora da vidi da li je okončao dribling ili nije. Ova situacija se desi pet puta godišnje i svaki put ista priča. Ja mislim daje ovaj Nick Bballbeakdown napravio isti clip već deset puta. Al ne vredi, outrage economy. Ljudi vole da se nerviraju i ESPN im prodaje da se nerviraju.
November 3, 2025Nov 3 21 minutes ago, Venom said:Zaboga, ne znam kako neko može da gleda košarku non stop, a još nije naučio da između dva driblinga može da se napravi milion koraka i to nisu koraci. Grčkom bratu su mogli da sviraju nošenu, jer je upitno da li bi mogao da napravi ovo da ne drži loptu svojim ručerdama, ali to nije isto kao ova druga situacija. Tu su (verovatno) svirali korake jer je napravio dodatni korak u polasku (to se ne vidi na snimku). Pošto to jesu koraci, a Janisovo nisu, to nisu iste situacije.o kakva dva driblinga pricas?
November 3, 2025Nov 3 16 minutes ago, Venom said:Aman, nije uhvatio loptu, sve dok mu je ruka iznad lopte i ne drži je tom jednom rukom to je dribling. Sve i da je ovo istina a nije, zamisli koliko bi to "pravilo" moglo da se zloupotrebljava?Ne postoji džabe dvokorak u košarci, umesto "x koraka dok je ruka iznad lopte + dva koraka".Ne verujem šta čitam, kao da neko pokušava da objasni korake ko je juče saznao pravila košarke.
November 3, 2025Nov 3 Jel i ovaj koledž sudija sa snimka juče prvi put čuo košarkaška pravila? Jedino što je očigledno da ih ti u životu nisu prelistao. Edited November 3, 2025Nov 3 by Venom
November 3, 2025Nov 3 26 minutes ago, pbg12345 said:o kakva dva driblinga pricas?Gde je okončao dribling?
November 3, 2025Nov 3 1 hour ago, pbg12345 said:u ligi ima nikad vise talenta i potpuno je suludo da izmisljaju dodatne nacine da olaksaju najvecim zvezdamakontraproduktivno jesilver je vec izjavio da je najvaznije da bude sto vise highlighta sa utakmica, tako da nije nikakvo iznenadjenje da ce uvek izaci u susret i pokusati pomoci napadacima.
November 3, 2025Nov 3 1 hour ago, Djolle said:Nisu koraci od Janisa, gleda se trenutak kad hvata loptu...blizu je da nisu koraci, zbog debos pravila ali mislim da za dlaku jesu. taj garher je jedno zlo koje su masoni izmislili a ja volim čak i masone Edited November 3, 2025Nov 3 by uini