Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Meloun je imao aplikaciju za vođenje utakmica.

Kad sat zavibrira, on menja ili traži tajmaut.

Ali i takav je uzeo titulu i trebalo ga je tretirati sa malo više obzira.

Nego, Jamal se videlo da ulazi nabrijan, ali Debelom su trebale bukvalno 2 utakmice da amortizuje 6 meseci davljenja u jeftinom pivu.

Vembi se malo ugasio. Letos sam se kladio sa drugarom da će u jednoj od sledeće tri sezone da ima prosek 5 banana, izgleda da nije ovo ta sezona.

Edited by kralj

• Replies 6.3k
  • Views 266k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Debeli je apsulutni fenomen i istorijski outlayer u NBA. Jeste ljudski govno SNS-ovsko, promoter kladze. Ali kosarkaski je cista poezija. I da, bila bi jako nesrecna okolnost ukoliko ne osvoji makar jos jedan prsten. Zasluzuje da upadne u tih TOP10 velikana.

Vembi i dalje ima krivu ucenja. Ne treba ocekivati tih 5 banana po tekmi i 30+ poena sada. Za njega je najbitnije da nema povrede i da jaca/cuva telo i zglobove.

15 minutes ago, 1n54jd3r said:

I da, nije slucajno da nije nigde mogao da zabode HC mesto nakon toga. Mozda ga ceka vrhunska ESPN karijera D

ja bih npr bio u nervoyi da je malone postao HC knicksa, mislim da nije neki vrlo dobar trener ali eto, dobio je posao slatkorečivi majk braun, koji je makar egal sa maloneom, po meni lošiji kouč.

nije neobično da nba treneri pauziraju malo između gigova, jer je slaba konkurencija, tj volume. pre ili kasnije će zabosti neki gig ako ga želi.

1 hour ago, napadaj said:
ESPN.com
No image preview

In search of the real Nikola Jokić

A trip to Sombor, Serbia, paints a portrait of the elusive Nuggets star by the people who know him best.

Screenshot-20251108-121455-Chrome.jpg

Screenshot-20251108-121524-Chrome.jpg

maxresdefault.jpg

1080x1920px-1.jpg

Meloun onako, nit tamo nit vamo, nit je ovaj fikus Adelman neki top trener, ali da ti dozvoliš da su ti odnosi u organizaciji takvi da trener i GM ne komuniciraju je teška kaljuga, i to je moralo mnogo ranije da se seče.

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Real Nikola Jokic:

IMG_7302.jpeg

Jbg, odmah sam odgovorio na post i nisam čitao dalje pa sam napisao post kao i ti. Ajde, bar sam malo nakitio pa nisu isti 🍻

24 minutes ago, 1n54jd3r said:

I da, nije slucajno da nije nigde mogao da zabode HC mesto nakon toga.

To bukvalno ništa ne znači. Niti svi odmah zabodu sledeći posao, niti su svi vlasnici i GM-ovi najbistriji.

Mogao je bukvalno da bude još tri puta gori trener i da ga jedan dan posle otkaza neko uzme jer imaš vlasnika debila koliko hoćeš.

Ja isto gledao highlightse, čim sam video da neće igrati Kari

.

6 hours ago, Amos said:

Bilo je vreme da Malone ide, ali ono cipelarenje kako bi milijarder isukao palamar 3 utakmice pred kraj je bilo jajarski i jadarski. Da ne pričam što su svi ovi igrači odrasli sa njim i zaradili te milionske ugovore. Nadam se da će Malonjara imati ove sezone više prilika da ih bitchslapuje karmom u komentarima.

Zaradio je i Meloun milionski ugovor. Realno mu se ne isplati da trenira, 12 mil godišnje ima do 2027e.

Ova emisija je baš veliko osveženje, naročito u odnosu na one američke Jovane Jeremić i Anđuse

Džamal i AG ne igraju protiv Indijane, utakmica skoro da je postala zanimljiva.

Kakvo kucanje je imao sad P-Wat!!!

Sagradiše kuću Pejsersi, 1-10 za tri, a samo 10 poena u reketu.

Valančiunas ugurao Hafa sa linije za tri poena sve do reketa. Najbolja zamena Jokiću još od nestabilnog Kazinsa.

28 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kakvo kucanje je imao sad P-Wat!!!

Edited by reg

Stigose Pacers-i. Jokic vec 6 TO a tek je pocelo drugo poluvreme. Morace da se uzbilje Nagetsi. Igraju bez Jamal-a i AG-a, back2back, ali svejedno.