November 2, 2025Nov 2 Valjda je do sada jasno da Jokić nema baš ofanzivnu motivaciju tokom cele sezone i da često odabere utakmice gde ofanzivno neće da se troši pa šatro deli asistencije i razigrava.Ovo što imaju nove igrače kojima je potrebno uigravanje i lopta u rukama mu je došlo kao kec na 11 da u nekom polugasu igra ofanzivno no sve je to nebitno jer je sezona tek počela a kada bude frka, biće i njegovih 30+ koje će uvek moći lagano da spakuje.
November 2, 2025Nov 2 Ja sam se na početku prošle godine opkladio sa drugarom da će Vembi u jednoj od sledeće 3 sezone imati 5 blokada po tekmi. Zicer.Statistike postaju kao iz prvih nba lajvova.
November 2, 2025Nov 2 53 minutes ago, kralj said:Team Artest FTWnajvise mi se svidjao kao pandin prijatelj, ali - Ron Artest's current name is Metta Sandiford-Artest
November 3, 2025Nov 3 15 hours ago, Amos said:@Zli Gli je l' bi pukao ko balon kad bi ga neko bocno iglom?Ne mora da znaci da je na hemiji, dovoljno je neki period redovnog vezbanja i pravilne hrane za ovako nesto. A i da jeste, ne radi hemija sama od sebe, opet treba i dosta cimanja i dobre ishrane. Nije se pregruvao, ovo je onako taman mada ce se smanjiti ako je hemija a prestane da uzima, to svakako.Izgubise i Bulsi i Vembanjama, sad krece sunovrat i jednih i drugih i ljuta borba za plej in, gde im negde i mesto. Edited November 3, 2025Nov 3 by Zli Gli