Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

19 minutes ago, Zli Gli said:

Gledamo i kako moze da igra kad nema Jokica (koji cini sve saigrace boljim, osim Kema Dzonsona i mozda jos nekih), fura i 3 asistencije po mecu. Evo i Vestbruk je sasvim solidan, cak vrlo dobar.

Jel zbog Jokića promašio tipa 25 trojki za redom onomad u play off-u?

Jel zbog Jokića odigrao odličnu play off seriju protiv Lejkersa 2023 2024? A potom nestao sa Minesotom na nekih 6, 7 poena u proseku u poslednje 4 utakmice sa šutevima za 3 u nekim utakmicama od 0, 14, 16, 16...

• Replies 6.3k
  • Views 266k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ako tvoje oči mene vide drugačije

Ma znam sve, ja sam ga prvi pljuvao i mislim da je totalno nebitan i nestabilan igrac ali koristim svaku priliku da opletem po Jokari goatu, cak i preko drugih

U Nagetsima verovatno postoji klauzula u ugovoru da igrac mora da prilagodi igru njegovim brojkama, nema tu prostora da se jos neko opusti i razmase ali dobro, posle one srecne titule su se vratili na drugu rundu plejofa max gde im je i mesto otprilike

Niko ne prilagodjava igru u Denveru,vec nemaju individualni kvalitet da iskreiraju suteve za sebe osim Mareja kada nije povredjen.

4 hours ago, Mil@n said:

Jel zbog Jokića promašio tipa 25 trojki za redom onomad u play off-u?

Jel zbog Jokića odigrao odličnu play off seriju protiv Lejkersa 2023 2024? A potom nestao sa Minesotom na nekih 6, 7 poena u proseku u poslednje 4 utakmice sa šutevima za 3 u nekim utakmicama od 0, 14, 16, 16...

Kada je to MPJ promašio 25 trojki za redom? Prošle godine je promašio 11 protiv Oklahome.

Just now, reg said:

Kada je to MPJ promašio 25 trojki za redom? Prošle godine je promašio 11 protiv Oklahome.

Ne mogu tačno da se setim da li je to godina titule ili sledeća, ali imao je tipa 20+ promašaja za redom i kada je dao konačno, sala je eksplodirala u delirijum.

Verovatno godina titule, godinu posle je imao odličnu seriju vs LAL i užasnu vs MIN.

Da nisi to permutovao sa uzastopno promašenim trojkama Hardena dok je igrao za Hjuston?

mislim da je ipak to bio čubrilo.

2 minutes ago, uini said:

mislim da je ipak to bio čubrilo.

Nemoj mi u njega, ziv mi ti

Klipersi izgubise i od Sunsa. Beal je tragican, uzasan.

Sad će on lagano na klupu, a Bogi na teren.

David Robinson izgleda ko da je 1997. godina. Nit se udedio, nit se usvinjio. Svaka čast.

Vintage Denver 0:10 za 2 minuta kako izađe buci.

bice bolje sada, odrzace egal