March 27Mar 27 1 hour ago, uini said:procenti debelog su ipak procenti nekoga ko igra blize kosu, ne mogu se porediti sa procentima bekaJokić je šutirao više trojki, uz neznatno manje uspeha. (1%).Što se tiče šuteva za 2 njegov procenat je zapravo još veći, pri tome mislim na ono njegovo popravljanje "paštetica".Šai ima mnogo bolja slobodna.
March 28Mar 28 Juta povela 8-2 protiv Denvera, a čak ne igra ni Kijonte MJ Džordž, koji je u prošloj utakmici dao 36 poena i koji (navodno) još uvek leči istegnutu tetivu.
March 28Mar 28 22 minutes ago, 1n54jd3r said:I brzo se vratio Denver za +11 na kraju prve. Dozirano igraju, Juta je za sprdnju.Mislim da je to i problem, što igraju dozirano. Morali su do sada da se odlepe na +15, a ne da budu na dva poseda od najgore ekipe lige.Nerešeno na poluvremenu. Jeziva odbrana. Gledajući ovo poluvreme, Adelmanova odluka da u klaču svaki napad faulira, pa makar i dobre šutere, potpuno je smislena jer sa ovom odbranom nije isključeno da se u deset uzastopnih napada primi 20+ poena. Edited March 28Mar 28 by reg
March 28Mar 28 U Denveru pola ekipe ili ne igra odbranu ili ne ume da igra odbranu. Šuplji su jezivo.
March 28Mar 28 Just now, 1n54jd3r said:Sunce ti, otisao sam na spavanje posle prve. Pribudim se i sad ovo. WTF?!?!?Pametno. Spustili se na nivo Jute, pa još malo ispod. Potpuna nezainteresovanost u odbrani, plus je Juta počeka da hvata Jokića u reketu umesto da brani visoko (68 poena u reketu). U napadu izgubljene lopte i forsiranje nekih nebuloznih šuteva Džamala.
March 28Mar 28 Trojka Jokića sa pola terena za svega -7 na kraju treće. Protiv Jute. Bez Markanena i Džordža.
March 28Mar 28 Ma za ovo nema opravdanja. Nije back2back, odmorni su, kompletni i igraju na domacem terenu. Kako mogu da izgledaju ovako jadno u odbrani. A Jokic opet juri kvadripl dabl? 6 TO?
March 28Mar 28 Mislim da niko, čak ni najzagriženiji fanovi nemaju opravdanja za ovakvu partiju Nagetsa. Juta je ušla u ritam i sada pogađaju sve, čak i kada je bolja odbrana,edit: vreme je za hack-a-shaq, ne mogu ništa da brane Edited March 28Mar 28 by reg
March 28Mar 28 Porodise...Juta moze da bude zadovoljna...pokazali zube a izgubili...win u njihovoj knjizi