Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

1 hour ago, uini said:

procenti debelog su ipak procenti nekoga ko igra blize kosu, ne mogu se porediti sa procentima beka

Jokić je šutirao više trojki, uz neznatno manje uspeha. (1%).

Što se tiče šuteva za 2 njegov procenat je zapravo još veći, pri tome mislim na ono njegovo popravljanje "paštetica".

Šai ima mnogo bolja slobodna.

• Replies 6.3k
  • Views 266.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Juta povela 8-2 protiv Denvera, a čak ne igra ni Kijonte MJ Džordž, koji je u prošloj utakmici dao 36 poena i koji (navodno) još uvek leči istegnutu tetivu.

I brzo se vratio Denver za +11 na kraju prve. Dozirano igraju, Juta je za sprdnju.

22 minutes ago, 1n54jd3r said:

I brzo se vratio Denver za +11 na kraju prve. Dozirano igraju, Juta je za sprdnju.

Mislim da je to i problem, što igraju dozirano. Morali su do sada da se odlepe na +15, a ne da budu na dva poseda od najgore ekipe lige.

Nerešeno na poluvremenu. Jeziva odbrana. Gledajući ovo poluvreme, Adelmanova odluka da u klaču svaki napad faulira, pa makar i dobre šutere, potpuno je smislena jer sa ovom odbranom nije isključeno da se u deset uzastopnih napada primi 20+ poena.

Edited by reg

U Denveru pola ekipe ili ne igra odbranu ili ne ume da igra odbranu. Šuplji su jezivo.

Totalan raspad, očekujem da počnu da im zvižde ako nastave ovako.

Sunce ti, otisao sam na spavanje posle prve. Pribudim se i sad ovo. WTF?!?!?

Just now, 1n54jd3r said:

Sunce ti, otisao sam na spavanje posle prve. Pribudim se i sad ovo. WTF?!?!?

Pametno. Spustili se na nivo Jute, pa još malo ispod. Potpuna nezainteresovanost u odbrani, plus je Juta počeka da hvata Jokića u reketu umesto da brani visoko (68 poena u reketu). U napadu izgubljene lopte i forsiranje nekih nebuloznih šuteva Džamala.

Najbolje da udju odmah u bonus i krenu da fauliraju, primiće manje poena.

Trojka Jokića sa pola terena za svega -7 na kraju treće. Protiv Jute. Bez Markanena i Džordža.lolol

Ma za ovo nema opravdanja. Nije back2back, odmorni su, kompletni i igraju na domacem terenu. Kako mogu da izgledaju ovako jadno u odbrani.

A Jokic opet juri kvadripl dabl? 6 TO?

Mislim da niko, čak ni najzagriženiji fanovi nemaju opravdanja za ovakvu partiju Nagetsa. Juta je ušla u ritam i sada pogađaju sve, čak i kada je bolja odbrana,

edit: vreme je za hack-a-shaq, ne mogu ništa da brane

Edited by reg

Porodise...Juta moze da bude zadovoljna...pokazali zube a izgubili...win u njihovoj knjizi

rutinski