March 24Mar 24 Detroit na +10 protiv LAL. LBJ i Rives indisponirani, a sa druge strane Jenkins plodi.
March 24Mar 24 2 hours ago, Mil@n said:Evo opet, uzeli samo jednu titulu, kako ih nije sramota...Denver uopšte nije neki očigledni multi-titularni kapacitet pa da im bude žao što su uzeli samo jednu. Jer, nećemo valjda ponovo nabrajati igrače i timove koji nisu uzeli nijednu?Pogledajmo samo Mareja, drugog čoveka franšize, kakve uspone i padove ima tokom poslednjih godina, a koliko je plaćen? MPJ je zakazao kada je bio najpotrebniji (više puta), a imao je max ugovor odavno. Ko je još tu igrač, osim debelog naravno, ko je garant nekih titula? Šta su uradili Bruce Brown i KCP kada su otišli iz šampionskog tima koga su bili bitan faktor i koji je relativno glatko uzeo titulu? Ko je sve i kako menjao Jokića kada ne igra? Ovo je bukvalno prva sezona da ima krštenu zamenu. Valjda takođe znamo (svi osim Glija) da jedan igrač nikad nije bio garant titule, jer je i 1 Jordan imao Pipena i najboljeg skakača i jednog od najboljih odbrambenih igrača svih vremena, a i jednog od najboljih trojkaša svih vremena, Kerinu.U Denveru su išli all in ove sezone jer su svesni da je Jokić na piku karijere. Po manje više svim ocenama uradili su odličan prelazni rok u skladu sa budžetom, ali su ih povrede devastirale. Čak i da nisu, protiv ovakve Oklahome ni to nije nikakav garant pobeda pa ni protiv nekih drugih timova.Stvar sa Denverom je što oni nemaju nikakvu igru da rutiniraju ni najbednije timove lige. Njima bi i sa Vašingtonom plejof serija potencijalno bila neizvesna.Radili su 10 plus godina plus dobro u ovom prelaznom roku da bi spali na ovo.Pogledaj tekme koje se igraju sad i kakav je ovaj nesrećni Hjuston, a ispred Denvera su na tabeli.Imali su povrede i razne nesrećne okolnosti prethodnih godina, ovo je trebala da bude sezona da sve dođe na svoje. Napravili su tim sa širinom gde povrede ne bi ni trebale da utiču toliko, a ekipa mora biti uigrana da melje, makar ove iz sredine tabele i sa dna, pa i bez par igrača.Ne znam jeste vi svesni gde je i šta je Denver trenutno? I nadate se nekom čudu gde će se preko noći to preokrenuti, a ništa ne ukazuje na to. Denver deli peto mesto na zapadu, ukupno dele deveto mesto u ligi, to je debakl.Imaju 13 poraza više od Oklahome, jesi svestan koliki je to broj na uzorku od 72? To je razlika nebo i zemlja.Ovde se priča kao da su malo odskočili tu OKC i SAS, beže par pobedica, ništa strašno, sad će plejof pa druga priča...Dok ovo pišem, OKC guzi Filadelfiju 20 razlike, a San Antonio guzi Majami 25 razlike. To su utakmice na kojima se Denver muči i često ih i gubi. Al' e'o sa'će da se upali mašina. Ne ide to tako.
March 24Mar 24 LAL izgubise od Detroita bez Cade-a. Hjuston na -20 trenutno protiv RIP Cikaga. Edited March 24Mar 24 by 1n54jd3r
March 24Mar 24 Vratio se Hjuston, čak je i poveo 2-3 razlike, ali su Gidi i Buzelis pogodili trojke i sada je Čikago na +6. Šengun i KD su zajedno dali nekih 70 poena.Dobio na kraju Čikago, par grešaka Hjustona, u odbrani Šeperd ostao na Buzelisu i nikog nije bilo da pomogne, posle KD napravio faul u napadu na 9 sekundi pre kraja i to je bilo to. Edited March 24Mar 24 by reg
March 24Mar 24 8 hours ago, Fins fleet said:Zadnji put da je neko ponovio titulu je GSW i Step/Draymond 2018 pa 2022. Od 2019 imamo uvek drugi tim sa uvek drugim glavnim igracima, ne racunajuci epizodiste tipa KCP ili Caruso.Takvo vreme doslo. Malo jer se potrefilo. Malo jer je konkurencija za vrh generalno mnogo veca nego ranije. Malo jer se timovi vise prilagodjavaju kada neko pomisli da je skapirao igricu. A najvise jer je sport zahtevniji, pa je teze drzati peak forme i ima vise povreda.Ovo se sve ne odnosi samo na Denver i Jokica, nego i na Janisa i Milvoki, Boston i sve druge.dodao bih i ono pravilo koje je na snazi od pre par sezona, oko buyouta & aprona; nisam se udubljivao ali se secam da je to znacajno umanjilo mogucnost da se potpisuju iskusni veterani, ring-chaseri.
March 24Mar 24 Trend ovih promena je da titula ide mladjem timu sa manje povreda i više nogu u rukama (). OKC, Boston, Denver. GSW iz 22. bi bio poslednji veteranski tim koji je osvojio.
March 24Mar 24 1 hour ago, reg said:Baš nemaju sreće Voriorsi ove sezone.Gledao sam od poluvremena GSW i Mavse, mučeni Mudi igrao utakmicu života i povredi se u produžetku do koga je btw došlo posle najgore odbrane poslednjeg napada koju sam u životu video. I nesrećni Naji promaši sam u sali trojku iako je bio u zoni celo drugo poluvreme.Baš gadna povreda, okretao sam glavu kad su reprizirali, ne bih mrtav kliknuo na ovo.
March 24Mar 24 12 hours ago, kralj said:Gledao sam od poluvremena GSW i Mavse, mučeni Mudi igrao utakmicu života i povredi se u produžetku do koga je btw došlo posle najgore odbrane poslednjeg napada koju sam u životu video. I nesrećni Naji promaši sam u sali trojku iako je bio u zoni celo drugo poluvreme.Baš gadna povreda, okretao sam glavu kad su reprizirali, ne bih mrtav kliknuo na ovo.AI OverviewRecovery from a torn patellar tendon generally takes6 to 12 months, with 4-6 months often required to return to light activity and up to 9-12 months for full strength and competitive sports. Surgery is usually required, followed by immediate immobilization and intensive physical therapy, ensuring most patients regain function.Midwest Orthopedic Specialty Hospital +3
March 25Mar 25 dobra druga cetvrtina nakon mrljave prve denverajokic 15 11 9 za poluvreme uz 0 izgubljenihimao je i 10tu asistenciju, pa su mu brisali, doduse siguran sam da je imao na poetku i jednu izgubljenu