March 28Mar 28 Peterson ide u Sakramento koji ga trejduje 3 godine kasnije u OKC za 2 pika druge runde i Šrudera. MMW. Edited March 28Mar 28 by Amos
March 28Mar 28 Dve OKC-LAL tekme mogu zapravo da odluče MVPja, ovo što parizer radi je nadrealno. Ima 40ppg u poslednjih 11 utakmica.Mada ga one liste svrstavaju tek na #4, a iz nekog razloga Vembija guraju čak i na #1
March 28Mar 28 3 minutes ago, goofs said:Mada ga one liste svrstavaju tek na #4, a iz nekog razloga Vembija guraju čak i na #1znam da sam gledao pre nedelju dana, gde je lukoil bio drugi, što sveža oficijelna lista i pokazujehttps://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-march-27-2026ne kapiram na osnovu čega je za nedelju dana pao na četvrto mesto, posred ovog ludačkog serijala
March 28Mar 28 12 minutes ago, uini said:znam da sam gledao pre nedelju dana, gde je lukoil bio drugi, što sveža oficijelna lista i pokazujehttps://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-march-27-2026ne kapiram na osnovu čega je za nedelju dana pao na četvrto mesto, posred ovog ludačkog serijalama zbog da bi bilo zanimljivije. nije nesto relevantna ta lista, shaun powell (koji doduse valjda ima glas) piskara cele sezone da bi hajpovao, a u stvari je gotova mvp trka vec neko vreme. vec sledeci ladder ce vembi biti nize Edited March 28Mar 28 by spaceploitator
March 28Mar 28 ja sam mislio da je to zvanična lista a ne jedna od akreditovanih, my bad.u svakom slučaju je debilno da padne dva mesta posred ovog svinjokolja
March 28Mar 28 Ne može Luka u MVP duel sa SGA. Naravno, sposoban je on da strpa boga oca, košarka se u neku ruku i svodi na davanje koševa, ali on je u vreme All Stara bio u najboljem slučaju na 5. mestu (SGA, Jokić, Vembi, Cade) i to samo zato što je Janis uzeo bolovanje.Osim ako se Jokara ne dokopa 3. mesta i vrati procente od pre povrede, SGA je nedodirljiv. Mada, sve i da vrati, kapiram da je gotovo to. Meni je Luka car, volim da ga gledam, ali nikad oko njega ne bih gradio ekipu koja pretenduje na trofeje. Baš je delikatan posao zidati tim oko njega. Može, ali je zajebano.
March 28Mar 28 Lol, Vembi bukvalno sam sebi napravio promociju pričama oko odbrane i sad ga ovi odmah stavili odmah na prvo mesto.Dok je ovo najgluplji argument u istoriji:Finally, Wembanyama is doing this despite averaging under 30 minutes a night. His stats would expand with more minutes.Pa da, i ja kad bih trčao 42 km tempom kojim istrčim 100 metara, pobedio bih na maratonu na Olimpijskim igrama.SGA je MVP i to je to. Osim ako ih Sparsi ne pristignu, a to se neće desiti. Druga opcija je da se SGA povredi i ne odigra 65 utakmica.
March 28Mar 28 Прича око одбране је реално легитимна, на страну што ће напад увек имати велику предност када је мвп награда у питању.Реално је да буде између Шеја и Вембија, рецимо 70-30 у корист првог.Јокић и Лука на 3 и 4 месту у складу са позицијом на табели.Индивидуално сви имају неке своје валидне аргументе али кад је већ тако густо онда превага треба да буде позиција на табели.
March 28Mar 28 3 hours ago, kralj said:Ne može Luka u MVP duel sa SGA. Naravno, sposoban je on da strpa boga oca, košarka se u neku ruku i svodi na davanje koševa, ali on je u vreme All Stara bio u najboljem slučaju na 5. mestu (SGA, Jokić, Vembi, Cade) i to samo zato što je Janis uzeo bolovanje.Osim ako se Jokara ne dokopa 3. mesta i vrati procente od pre povrede, SGA je nedodirljiv. Mada, sve i da vrati, kapiram da je gotovo to.Meni je Luka car, volim da ga gledam, ali nikad oko njega ne bih gradio ekipu koja pretenduje na trofeje. Baš je delikatan posao zidati tim oko njega. Može, ali je zajebano.Ima dve tekme protiv Okacea do kraja, ako im utrpa 2x45p ne vidim problem, pogotovo ako pobede obe.
March 29Mar 29 Toronto je oborio NBA rekord u napravljenim poenima u seriji, imali su seriju 31-0 protiv Orlanda malopre. Do sada je bio rekord 30-0, valjda Dalasa pre 3 godine.