March 25Mar 25 20 minutes ago, pbg12345 said:sada najzejabiniji deo sezone za denverkuci protiv jute, dalasa i gsw, pa gostovanje jutipomenuti, ne racunajuci medjusobne utakmice gotovo nikog ne mogu da pobede vec duze vremenaokej ali su samo dubsi ovde plejof/in ekipa a i oni su kercati povredama. sve osim 4/0 je grdno iznenađenje
March 25Mar 25 poenta je da imaju izuzetno lak raspored a taman je prilika da koriguju istorijske statse
March 25Mar 25 47 minutes ago, uini said:poenta je da imaju izuzetno lak raspored a taman je prilika da koriguju istorijske statseNije ni čudo što su te zbog ovoga banovali.
March 25Mar 25 Odobren prvi korak ka proširenju lige, za sada nije obavezujuće ništa, ali mislim da tokom leta postaje. 7-10$ milijardi se očekuje da bude čip-in, naravno Sijetl i Vegas su veliki favoriti.
March 25Mar 25 Tačnije Sijetl i Vegas jesu lokacije gde će biti ekspanzija, pitanje je ko će biti investitori, tj. budući vlasnici.
March 25Mar 25 2 hours ago, goofs said:7-10$ milijardi se očekuje da bude čip-in, naravno Sijetl i Vegas su veliki favoriti.Ovo po timu ili ukupno? Ovo je kao kupovina ulaznice u NBA fransizu, prihod ide ligi?
March 25Mar 25 po timu, bilo je vec reci ovde o tome. puno je, u tom rangu su samo 4 nba fransize sad (gsw,lal,nyk,lac)
March 25Mar 25 9 minutes ago, 1n54jd3r said:Ovo po timu ili ukupno? Ovo je kao kupovina ulaznice u NBA fransizu, prihod ide ligi?Valjda svakom vlasniku na 30 delova, kao neki čip-in da te prime.Ajde Lebron će da skupi ekipu za Vegas, ali ko će da nadje 10 milijardi za Sijetl.Glupost, preglupost. Edited March 25Mar 25 by Amos
March 25Mar 25 Po timu, da. Novac se deli vlasnicima ostalih franšiza, klasičan ufur. Logika je da su se prihodi od TV prava do sada delili na 3.33% svakome, sada će 3.125%, a cena se formira po uličarskom principu - ako su Lejkersi ocenjeni i prodati za 10 milijardi, znači i moj tim vredi oko 10 milijardi, znači svi timovi bi trebalo da vrede bar 10 milijardi
March 25Mar 25 Ocigledno ima zainteresovanih strana da taj ufur plate. Dok ima ovaca, treba ih sisati.A vlasnistvo NBA fransize je za multimilijardere ulazak u ekskluzivni klub i namirenje ega.
March 25Mar 25 8 hours ago, 1n54jd3r said:Nista ono "pobedi se u zube ne gleda"? Nista pozitivno sto bi ulivalo optimizam?Ma meni stvari poput hekovanja ubiju želju da gledam, a ne da navijam. Brukaju se i ponižavaju da dobiju Finiks zloupotrebom pravila i poništavajući sve lepo u ovom sportu. Jbg, ja sam pre svega ljubitelj košarke pa tek onda Jokića, Denvera, Zvezde, etc. Inače, standardne defanzivne boljke, slab do nikakav pritisak na loptu, timska odbrana u tragovima, ma klasika.Pozitivno je što se Cam stabilizuje i igra sa većim samopouzdanjem, mada i to traje već par nedelja.Biće haos u plejofu. Baš jedva čekam.
March 26Mar 26 Osam razlike 30 sekundi do kraja, dobija Boston. Takođe i San Antonio dobija, što znači da ako budu jurili prvo mesto one dve tekme sa Nagetsima će biti 100% takmičarske (beži im OKC dve tekme, imaju tajbrejker).