March 26Mar 26 mozda bi i dalas bio u bonusu da dosude neki faul kakve projektile salje jokic, dal vazduhom dal od parket, milina za gledati
March 26Mar 26 Da je Denver bar ubedljiv pa da možemo na miru da gledamo završnicu Minesota - Hjuston.
March 26Mar 26 Sramotno je nezalaganje u odbrani. Prilazi Dalas na -1. A nije da se preterano trude da pobede.
March 26Mar 26 auuuu kakva banana, dobro Hjuston da je izvukao produžetak posle greške Djurenta.Kada sam video da Jokić šutira loptu kako bi sporije izveo aut na pet minuta do kraja prestao sam da gledam...Lejkersi su protiv Indijane barem nabili prednost, Nagetsi redovno protiv loših timova dođu na +10 i prestanu da igraju ozbiljno...u napadu, u odbrani se ne uozbilje nikad. Edited March 26Mar 26 by reg
March 26Mar 26 53 minutes ago, 1n54jd3r said:Jamal igra kao posednut. Imace 50+, 33pt u prvom poluvremenu.53, a ima još minut i po do kraja
March 26Mar 26 Mislio sam da je Minesota gotova, kad ono 8 poena za 50 sekundi, pre toga bez koša u prva dva minuta produžetka. Setio se onog ludog produžetka sa Denverom kada su dali 30 poena.
March 26Mar 26 jokicu jos asistencija fali za 20+ sve tri koloneneverovatno je da sutiraju trojke 50% a ne mogu da rese krnji dalas pre poslednjih 3 minuta. nije pobeda dolazila u pitanje, al opetkad ce, da li ce i da li mogu da igraju ozbiljniju odbranu ne znam
March 26Mar 26 3 minutes ago, cedo said:jokicu jos asistencija fali za 20+ sve tri koloneneverovatno je da sutiraju trojke 50% a ne mogu da rese krnji dalas pre poslednjih 3 minuta. nije pobeda dolazila u pitanje, al opetkad ce, da li ce i da li mogu da igraju ozbiljniju odbranu ne znamČedo imao si Minesotu i Hjuston, igrali odličan produžetak, umalo da uđu u drugi, KD promašio prvo bacanje na 110-108, posle drugo namerno. Mislim da u poslednja tri minuta uopšte nisu išli na njega, uglavnom neka soliranja Šenguna. Rendl i DiVićenco preokrenuli.
March 26Mar 26 dobi denver nekakoali kakva utakmica minesota hjustonminesota bez povredjenog edvardsa vodila vecim delom, +11, 93:82 na 3 i nesto do krajapa uz ludilo produzetak 95:95u produzetku hjuston povede 108:95 uz iskljucenje rida, dakle bez poena minesote, 3 min do krajana kraju 108:110 za minesotu jos durant imao bacanja za izjednacenje Edited March 26Mar 26 by pbg12345
March 26Mar 26 9 hours ago, kralj said:Ma meni stvari poput hekovanja ubiju želju da gledam, a ne da navijam. Brukaju se i ponižavaju da dobiju Finiks zloupotrebom pravila i poništavajući sve lepo u ovom sportu. Jbg, ja sam pre svega ljubitelj košarke pa tek onda Jokića, Denvera, Zvezde, etc.Kakvo imas misljenje o iznudjivanju faulova, dizanju na sut iz svih mogucih i nemogucih situacija i flopovanju i prenaglasavanju kontakta? Posto je to mnogo cesce nego situacije da ekipa ima priliku da zatvori mec faulovima za bacanja, sto je skroz legitimno ako su se izborili za to dok je ovo nabrojano teski debilizam i novoizmisljeno foliranje. Korake i nosene i gather step necemo vise pominjati jer je to postalo normalan deo igreInace, Jokara juce skoro isti ucinak ali -5 na terenu a danas se popravio ipak. Dobro je sto je Minesota okrenula, ide se ka prvoj rundi protiv Nagetsa, jos da se nekim cudom zamene pozicije i bomba Edited March 26Mar 26 by Zli Gli
March 26Mar 26 Ma to hekovanje je bilo u 3/4. 3 faula zaredom, sreća pa je pogodio poslednja dva bacanja i obeshrabrio ih da nastave da gone tu taktkiku.Super je NBA generalno, tebe jebe što si naštelovan da ti Ja bude omiljeni igrač pa si rešio da pođeš u gerilsku bitku svetu uzkurac.Da se razumemo, to je za svako poštovanje, ja da u košarci ne vidim dalje od Moranta i Kempa, poizbacivao bi sve sferično na gajbi što imam i postao ravnozemljaš.