March 25Mar 25 Slaba treća četvrtina u Finiksu. Denverove dve izgubljene lopte ih koštale 6 poena. Kem Džonson igra odlično, najbolji potez koji sam video do sada od njega je ukradena ispod koša Finiksa za asistenciju THJu.Šteta što Brus nema samopouzdanje THJa kada su trojke u pitanju, umesto da uzme šut krenuo bez potrebe u dribling, izgubio loptu i omogućio laganu trojku Sansima kojom su se približili na -1 u trećoj.U četvrtoj se nastavlja Adelamov eksperiment sa petorkom bez centra/PFa, ali zato i bez pravog pleja. Edited March 25Mar 25 by reg
March 25Mar 25 Ovi namerno fauliraju istog čoveka na početku svakog napada na 3 minuta do kraja. Ništa ne kapiram, nisam nikad video da neko radi ovo.
March 25Mar 25 Izgubili dabogda. Kakva nakazna utakmica za gledanje, tačno je bolje pustiti jutarnji Informera.
March 25Mar 25 Izvukoše se.Meni isto nije jasna strategija fauliranja kada vodiš, valjda želiš da što pre istekne vreme, još je na kraju počeo da pogađa.Edit: gledam boxscore, 67 bacanja ukupno. Bilo je nekih nebulozno sviranih faulova, recimo onaj Brauna na Bukeru kada mu je držao šaku ispred lica, mislim da je kontakt bio minimalan. Edited March 25Mar 25 by reg
March 25Mar 25 Ja se probudio na 4 minuta do kraja, taman da opet vidim zašto ih slabo gledam ove sezone.
March 25Mar 25 ja sam naučio da je za luku psovanje majke okej jer je kolokvijalno, cela porodica je tačka na kojoj povlači liniju.nadam se samo da neće naleteti na nekog crnogorca, oni vade utoku na ovo kolokvijalno oko maike
March 25Mar 25 3 hours ago, kralj said:Bar da je bio noćni neki termin, pa da snom potisnem, ovako mi sjeba ceo dan.Nista ono "pobedi se u zube ne gleda"? Nista pozitivno sto bi ulivalo optimizam?
March 25Mar 25 Ja isto slabo gledam, ali u play off-u ću gledati verovatno svaku i to u izravnome prijenosu.
March 25Mar 25 2 hours ago, 1n54jd3r said:Nista ono "pobedi se u zube ne gleda"? Nista pozitivno sto bi ulivalo optimizam?Konačni su dobili tesnu završnicu. U napadu su Kem, Brus i THJ zadržali formu. Imali svega 9 izgubljenih lopti.U odbrani su igrali tako da se Adelman u završnici odlučio na hack-a-shaq iako su vodili 5-7 razlike. Poslednji napad je Buker imao otvoren put jer je Brus naseo na fintu. Optimizam na istom nivou kao i posle tekme sa Memfisom. Edited March 25Mar 25 by reg
March 25Mar 25 sada najzejabiniji deo sezone za denverkuci protiv jute, dalasa i gsw, pa gostovanje jutipomenuti, ne racunajuci medjusobne utakmice gotovo nikog ne mogu da pobede vec duze vremena