Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Slaba treća četvrtina u Finiksu. Denverove dve izgubljene lopte ih koštale 6 poena. Kem Džonson igra odlično, najbolji potez koji sam video do sada od njega je ukradena ispod koša Finiksa za asistenciju THJu.

Šteta što Brus nema samopouzdanje THJa kada su trojke u pitanju, umesto da uzme šut krenuo bez potrebe u dribling, izgubio loptu i omogućio laganu trojku Sansima kojom su se približili na -1 u trećoj.

U četvrtoj se nastavlja Adelamov eksperiment sa petorkom bez centra/PFa, ali zato i bez pravog pleja.

Edited by reg

• Replies 6.3k
  • Views 267k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovi namerno fauliraju istog čoveka na početku svakog napada na 3 minuta do kraja. Ništa ne kapiram, nisam nikad video da neko radi ovo.

Izgubili dabogda. Kakva nakazna utakmica za gledanje, tačno je bolje pustiti jutarnji Informera.

I još će u produžetak

Ili trojka Alena za pobedu

Izvukoše se.

Meni isto nije jasna strategija fauliranja kada vodiš, valjda želiš da što pre istekne vreme, još je na kraju počeo da pogađa.

Edit: gledam boxscore, 67 bacanja ukupno. Bilo je nekih nebulozno sviranih faulova, recimo onaj Brauna na Bukeru kada mu je držao šaku ispred lica, mislim da je kontakt bio minimalan.

Edited by reg

Bar da je bio noćni neki termin, pa da snom potisnem, ovako mi sjeba ceo dan.

Ja se probudio na 4 minuta do kraja, taman da opet vidim zašto ih slabo gledam ove sezone.

Naučite srpski uz Gogu i Luku. Kakva promocija našeg jezika 😊

ja sam naučio da je za luku psovanje majke okej jer je kolokvijalno, cela porodica je tačka na kojoj povlači liniju.

nadam se samo da neće naleteti na nekog crnogorca, oni vade utoku na ovo kolokvijalno oko maike

3 hours ago, kralj said:

Bar da je bio noćni neki termin, pa da snom potisnem, ovako mi sjeba ceo dan.

Nista ono "pobedi se u zube ne gleda"? Nista pozitivno sto bi ulivalo optimizam?

Ja isto slabo gledam, ali u play off-u ću gledati verovatno svaku i to u izravnome prijenosu.

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Nista ono "pobedi se u zube ne gleda"? Nista pozitivno sto bi ulivalo optimizam?

Konačni su dobili tesnu završnicu. U napadu su Kem, Brus i THJ zadržali formu. Imali svega 9 izgubljenih lopti.

U odbrani su igrali tako da se Adelman u završnici odlučio na hack-a-shaq iako su vodili 5-7 razlike. Poslednji napad je Buker imao otvoren put jer je Brus naseo na fintu. Optimizam na istom nivou kao i posle tekme sa Memfisom.

Edited by reg

sada najzejabiniji deo sezone za denver

kuci protiv jute, dalasa i gsw, pa gostovanje juti

pomenuti, ne racunajuci medjusobne utakmice gotovo nikog ne mogu da pobede vec duze vremena

Veceras kuca na Dalas, okucnica na Nembhardovog burazera.