March 31Mar 31 Dosta se ponavlja u klipu, teških 5 minuta za odgledati, ali mi deluje iskrenije od MPJa koji voli Isusa ali basket kuje žele da ga odvoje od te ljubavi.
March 31Mar 31 10 hours ago, 1n54jd3r said:druže. teo je super i sve ali košarku su igrali i steve nash, jason kidd, john stockton i magic johnson. Edited March 31Mar 31 by Sandens
March 31Mar 31 Drugo vreme, koncepti odbrana i napada su potpuno drugačiji i zahtevaju veću kreativnost i bolji čist dodavački skil. Meni je Magic bio omiljeni košarkaš, za koplje iznad Majka, ali Shotime Lakersi su bili drugi sport. Pustio sam zimus klip od sat i po Magic ultimate passing compilation ili tako nešto, 97% su dodavanja 3 na 2, 3 na 1 u tranziciji. Mišine kompilacije su kud&kamo atraktivnije i dok je Medžik pola posla uradio time što je skočio i zaleteo se u kontranapad, Miša je morao da pronalazi delikatnija pure passing rešenja.Naravno, kod ovakvih poređenja moramo uzeti i činjenicu da bi Medžik 20 godina kasnije bio mnogo bolji igrač nego što je bio, a kad to uzmeš u obzir uglavnom se ovakva poređenja obesmišljavaju.Ali ja se slažem da niko nije pronalazio neka dodavanja koje je Teo pronalazio i bio u stanju da realizuje, pa neka sam se zamerio strogom NBA legacy-ju. Najebali smo i Coach Darko i ja ovde.
March 31Mar 31 Sinoć ozbiljne partije Vembija (doduše protiv krš ekipe) i Šeja, Luka presedeo utakmicu zbog tehničkih. Biće baš zanimljivo glasanje za MVPja, a i ovih par međusobnih derbija do kraja.
March 31Mar 31 1 hour ago, kralj said:niko nije pronalazio neka dodavanja koje je Teo pronalazio i bio u stanju da realizuje, pa neka sam se zamerio strogom NBA legacy-ju. Najebali smo i Coach Darko i ja ovde. ja se slazem, u smislu nekog peaka vizije, kreativnosti, snalazenja niko od pobrojanih nije na tom nivou. jbg, teo je bio i prinudjen da izmislja najludja resenja kao prilicno spor i kilav igrac, tako je pravio razliku. onaj pas bogdanu protiv amera od ovih legendi su mogli da vide i odrade eventualno nash i kidd, samo sto jebiga nisu, ili ga bar nema u njihovim kompilacijama :p stoktonu je maksimum bio precizan bullet pas onim rucerdama i to je to otprilike. mislim ok, trebalo bi definisati o kom aspektu dodavanja pricamo kada pricamo o naj dodavacu, svaka cast stoktonu na apsolutno vanzemaljskoj konzistentnosti i rekordu koji niko nece stici jos 50 godina, ali njegovo najvau dodavanje teo odradi zmurecki slabijom rukom dok pije prvu jutarnju.
March 31Mar 31 17 minutes ago, goofs said:Biće baš zanimljivo glasanje za MVPjama nece biti uopste, sada pokusavaju da naprave neki hajp da bi bilo zanimljivije, ali trka je resena jos otkad se jokic vratio kilav iz povrede a nagetsi igrali solidno bez njega. na poslednjem straw pollu vembi je dobio 3 glasa za prvo i 3 za drugo, a shai 78 za prvo i 20 za drugo. ne menja se za mesec dana to tako, narocito posto gilgames igra brutalno i konstantno i okc ce ostati prvi....bice najubedljivija pobeda jos od prvog jokicevog mvpa.
March 31Mar 31 Pa ako OKC ostane prvi i ako odigra dobro finiš, onda da. Ali OKC može lako da ne bude prvi, a može i da se desi da ga neko (Luka) prejebe u direktnom duelu.
March 31Mar 31 pa to ti kazem, ne moze :) luka je imao tacno 0 glasova za prvo mesto na straw pollu pre mesec dana, kada ga je samo 59 od 100 likova stavilo u prvih pet? to se istorijski ne menja tako lako, ni blizu. mislim da lukicu jebe sto je na jos gorem glasu od jokica sto se odbrane tice i da ga taj mlitavi belac narativ jos vise limitira nego debelog
March 31Mar 31 Ne mora Luka da bude taj koji će da uzme MVP, iako ga razvali. Četiri igrača su u igri, svakoga jebe nešto, Šeja to što je floper, Luku što se ponaša ko šaban na terenu, Debelog isekla povreda, a Vembi je još zelen, iako ono, najbolji igrač i defanzivac lige u ekipi koja je prva u NBA je sasvim dovoljno za MVP.Videćemo kako se razviju ove tekme.
March 31Mar 31 1 hour ago, goofs said:Pa ako OKC ostane prvi i ako odigra dobro finiš, onda da. Ali OKC može lako da ne bude prvi, a može i da se desi da ga neko (Luka) prejebe u direktnom duelu.Ako ih Lejkersi dobiju dva puta nek ga zakopaju odmah u onoj bundi
March 31Mar 31 besmisleno je porediti teova dodavanja u evropi i ona u nba, razlicit nivo kosarkeali rajakovic ima svako pravo da promovise svoje, odnosno nasesa druge strane, sam rajakovic je sramotno slabo ispracen od medija u srbiji
March 31Mar 31 3 hours ago, pbg12345 said:besmisleno je porediti teova dodavanja u evropi i ona u nba, razlicit nivo kosarkeali rajakovic ima svako pravo da promovise svojeljudi zaboravljaju da je teo igrao u nba gde je bio... korektan igrač. a to su činjenice.daleko od nivoa jednog nasha ili jednog jasona kidda.
March 31Mar 31 3 hours ago, Hele said:To ti je ta NBA kosarka iz 90 ih koja se kopira danas. Tako je Dzordan osvojio titulu faulirajuci u napadu. Edited March 31Mar 31 by Micko8
March 31Mar 31 1 hour ago, Sandens said:ljudi zaboravljaju da je teo igrao u nba gde je bio... korektan igrač. a to su činjenice.daleko od nivoa jednog nasha ili jednog jasona kidda.Teodosic je prekasno otisao u NBA. On je morao da ode 2010 godine kada je imao ozbiljnu ponudu Majamija, ako je zelo da ostavi neki dublji trag tamo. Meni je Teodosic licno bio ataktivniji asistent od dvojice pomenutih igraca. Edited March 31Mar 31 by Micko8