Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

A mislim, da, kad tako postaviš stvari. Ali stvari možeš gledati i tako da su prošle godine umalo uspali od Klipersa, za koje mnogi govore da su bili bolji tim u toj seriji. Ja ne verujem u to lađenje muda pa iznenadno prebacivanje u višu brzinu kada zatreba, to baš retko prolazi u profi sportu. A činjenica je da na terenu ne deluju kao da sve fercera i da nisu samo povrede problem.

• Replies 6.3k
  • Views 267k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Postoji razlog, OKC je danas daleko bolji tim i aktuelni šampion sa iskustvom osvajanja prstena, a ne balavci koji pokušavaju prvi put da nešto značajnije naprave u plejofu, kao što su bili prošle godine kada su igrali sa Nagecima.

Sad ih dobiiju bez 4 igrača iz prve petorke.

Ok, da i dođe Denver do finala konferencije nekako, umoran posle teškog kraja regularne sezone gde su se krljali za što bolju poziciju i teška dva prva kola plejofa, tu će im biti kraj.

Jeste to finale zapada sa jedne strane jedan od najvećih uspeha njihove franšize, ali sa druge strane, da budemo realni, nisu se zbog toga okupljali nego zbog titule.

Sledeće sezone Denver još godinu dana matoriji, a ovi OKC, San Antonio, Detroit... tek ulaze u prajm godine.

Ova sezona je bila ta u kojoj je trebalo napraviti nešto, a onda na osnovu toga napraviti bazu i za sledeće i uterati strah u kosti protivnicima, pokazati ko je glavni baja i nabiti sebi samopouzdanje.

Uopšte ne mislim da je Denver favorit, to je svakako OKC.

Ali ako im se malo poklope kockice, mogu do finala, a sve osim finala zapada svakako im je neuspeh.

To lađenje muda je realno svojstveno za celu NBA ligu pre play off-a, play off nba je nešto drugačije. Lađenje muda ne naravno u smislu da ih boli patka osim tankera koje fakat boli već u smislu da se forma i kondiciona pripremljenost sigurno tempira za PO. Denver je sada specifičan zbog svih tih povreda gde verujem da su dodatno poveli računa o tome kako bi ušli kompletni u PO a pri tom, oni u rusteru imaju barem na papiru veliki potencijal i to je ono što ih razlikuje od velike većine timova jer taj ruster je jako malo igrao kompletan i ako sve klikne, a ne mora ni sve, finale zapada ne bi smelo doći u pitanje.

Oni kako stvari stoje idu svakako na OKC u drugoj rundi.

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

Oni kako stvari stoje idu svakako na OKC u drugoj rundi.

Možda i bolje zbog svežine, jedna cela serija više bi, siguran sam, dobro izmrcvarila Denver, a ako bi ih prošli, to bi ulilo dodatno samopouzdanje i energetski boost.

3 hours ago, Hele said:

Nageci su par godina bili najbolji tim lige i više faktora, a ipak pre svega povrede, sprečili su ih da imaju više od jedne titule.

Kakva je ovo teska nebuloza od strane fanova Nagetsa koji su jedinu titulu osvojili kroz plejof gde su svi protivnici imali znacajne izostanke zbog povreda, osim mozda Lejkersa koji su svakako bili ocajni

Zadrzacemo se samo na prvoj rundi protiv Minesote bez MekDanijelsa i Rida. U sampionskoj sezoni Marej 27+ poena, 6.5 asistencija i procenat suta 48% a onda kad su ih ovi izbacili 18p, dve asistencije manje i 40% suta, cuvao ga upravo MekDanijels koji vazi za jednog od boljih defanzivaca u ligi. Rid bi znacio dosta u rotaciji, covek im je sesti igrac vec godinama i prangija trojke sasvim solidno. Prosli su 4-1 ali skoro svaki mec na jedan posed, kad su ovi bili kompletni izbacili su ih. Inace, ovaj prvi je propustio tu prvu seriju navodno jer je udario rukom u zid, nije cak ni sportska povreda

Nemojte kukati na jebene povrede i te fore sta bi bilo kad bi bilo jer da su svi uvek kompletni ne bi Nagetsi imali ni tu jednu titulu

Edited by Zli Gli

Da su svi uvek bili kompletni, Nagetsi bi imali 3-4 titule.

da su svi uvek bili kompletni, dubsi bi imali 12 npr

ali da i nuggetsi bi imali 3-4, celticsi 2-3 knicksi 0 ali puno je to sezona za realnost

Zato su sada napravili tim i imaju širinu da povrede i ne utiču toliko nužno i sad je to vreme za titulu, ali ništa od toga.

Jebo finale zapada, realno je gre'ota da prođe Jokićev prajm i sve što su radili (sklopili timčinu i držali osnovu zajedno godinama) sa samo jednom titulom.

Očigledno da će tako biti.

Jokić i Gordon nikad manje odigranih utakmica ove sezone, jbg, vreme prolazi, godine ih stižu, povrede sve češće, a ostali su skloni povredama oduvek nevezano za godine.

Sad tu pored OKC-a dolazi i San Antonio pred kojim je tek najbolje, Detroit itd.

Čini se da su imali tih par godina da iskoriste nedostatak nekih supertimova.

Luka i Rivs su isto ludački tandem, Lebronu sad ističe ugovor i mogao bi da ispadne car i potpiše minimilac i ostavi im prostor da dovedu još nekoga i budu baš zajebani. Nebitno, ne mora ni minimalac, sad igra za 52 miliona što teško da će opet dobiti i neki prostor će se otvoriti.

4 minutes ago, Hele said:

Očigledno da će tako biti.

gledao sam puno puta thundere ove sezone i jako me podsećaju na celticse iz prošle: na oko savršena & suverena mašina a u praksi treba samo da izgube nešto samopouzdanja za šut i da imaju non-biased suđenje, da bi imali egal seriju protiv bilo koje od 5x jačih ekipa.

mislim da nije sezona tako zatvorena kao što se čini, iako su thunders prvi favoriti

isto, samo mislim da je SGA pouzdaniji od ove Celtics Jay ekipe, pa na racun njega mozda i izadju iz govana ako u njih upadnu

28 minutes ago, uini said:

gledao sam puno puta thundere ove sezone i jako me podsećaju na celticse iz prošle: na oko savršena & suverena mašina a u praksi treba samo da izgube nešto samopouzdanja za šut i da imaju non-biased suđenje, da bi imali egal seriju protiv bilo koje od 5x jačih ekipa.

mislim da nije sezona tako zatvorena kao što se čini, iako su thunders prvi favoriti

Ne slažem se baš da su kao prošlogodišnji Seltiksi, ali nije ni bitno, ne kažem da će OKC sigurno uzeti, samo kažem da Nageci neće evilsmile

Dakle, da remiziramo

Da su svi igraci svih timova bili zdravi u Jokic eri, Nagetsi bi imali izmedju 0 i minimum 3-4 titule

Da, od poslednje 4 titule, da su svi igrači u ligi bili zdravi, Nageci bi uzeli između 0 i 4 titule.

7 hours ago, Mil@n said:

@regŠta ti je smešno konkretno u mom postu? Misliš da će Denver neko lako da naguzi, šta?

Ne neko, već OKC. Recimo da mislim da će igrati 2-3 tekme egal, ostale će da ih ubedljivo dobiju. Nadam se da nisam u pravu.

3 hours ago, Mil@n said:

Neopisivo smara to paušalno proser ovaj prognoziranje Denverove sezone u skladu sa par poslednjih utakmica.

Toliko im se sranja desilo tokom sezone da to nije normalno, kako se neko vraćao ili približio vraćanju iz povrede, tako se neko drug povređivao. Nije to stvar samo gubitka tog igrača već i odražavanje toga psihološki na ceo tim, neminovno.

Gordon nije igrao boga oca a usudiću se da kažem da je bitniji igrač za tim od Mareja.

Jokić se sjebe i posle povrede spusti prosek za 3, 4 poena kao i procente šuta osetno.

Kam je krš kršina najgora na svetu, pa zaređa 7, 8 utakmica evo ga proradio, pa opet slabije pa opet da jednu 20 i evo ga opet vratio se, msmmm smaračina.

Činjenice:

• značajno su unapredili rooster i zakrpili dosta rupa iz 2025.

• Jokić u play off-u znamo da je posebna životinja i da će dići učinak barem za 10%, možda i više ako mu se digne jer je on toliko dobar da je to nekad sve što je potrebno - da želi nekog da natrpa.

• Kao što rekoh, bitno je da u PO uđu uigrani u punom sastavu, i bez bilo kakvih povreda, taj tim neće imati veze sa ovim što gledamo tokom sezone.

• Ako je prošlogodišnji Denver, onako na momente loš i sa onom skrnavom verzijom MPJ-a i Vestbrikom koji je imao dobrih momenata koliko i onih napada ludila za "verovali ili ne" rubriku - odveo šampiona u 7 ne postoji jedan jedini razlog da se isto ne ponovi ove godine.

Zakrpili su centarsku poziciju, ali je trenutno Jonas van rotacije, protiv OKCa je verovatno beskoristan jer je prespor a Vilijams i Holmgren se izvlače na trojku.

Umesto Vestbruka imaju B. Brauna i THJa. Vestbruk se nije šuterski proslavio protiv Oklahome (protiv Klipersa s druge strane 41% za tri), ali je njegova odbrana (u obe serije) potcenjena.

Zanemaruješ da su prošle godine sa Klipersima igrali sedam tekmi, neko bi pomislio da su se u drugom kolu nasla dva favorita.

Možda bih bio jednako optimističan kada bi dobili neke teže utakmice do kraja sezone, ali realno je da će Spursi i OKC odmarati kada dođu na red, tako da ću da počnem da se nadam da imaju šanse protiv OKC kada zdravi prođu prvu rundu plej-ofa (po mogućstvu u max šest tekmi).