March 22Mar 22 Mali Harper je pravi ćaćin sin, obožavam kako igra - bek koji živi od poludistance, prodora, kontakta i post-up-a. Milina.
March 22Mar 22 malo mi je smešno što je Bankero prvo bananirao Lebrona i nešto se tu kao puvao, a onda sjebao i ostavio ovog Horija za siromašne samog na trojcine može denver ništa da juri i kalkuliše i prestiše kad gube utakmice od tanking ekipa
March 22Mar 22 Ako ćemo baš da cepidlačimo, Lebron je napravio korake pre tog faula Bankera...5 hours ago, Hele said:Banana po ruci 😆 I onda pričaju da ju je Lebron poslednji dirao. Ok, ali dva bacanja.
March 22Mar 22 8 hours ago, uini said:kada bih cuo nekog srbskog trenera da ovako nesto izjaviMike BrownOn being outcoached by Jordi Fernández on Friday:“Jordi outcoached me. They outplayed us in a lot of areas. And we were just able to find a way to get a win.”cesto ako je u pitanju dugogodisnji bivsi saradnik i prijatelj, a ujedno mlad trener na pocetku karijere
March 22Mar 22 Ili prosto znaju da su bolji i nece preterano da se cimaju. Mada, opasno je takvo razmisljanje i neizvlacenje pouke nakon Memfisa.
March 22Mar 22 Čuj Memfisa, svake godine imaju po desetak poraza od jutevašingtonova.Jokić mi deluje nikad spremniji, ali ima pristup kao kit kad izađe na svakih pola sata da uzme vazduh.Nikako ne kapiram zašto se ljudi pojačano lože da Clingana. Skupljaće on skokove, pogađati zicere, čak je i trojku nabacio bar kao pretnju, ali košarkaški je to baš tanko.
March 22Mar 22 2 minutes ago, 1n54jd3r said:Svi digli ruke od Denvera, pa se ne gleda ni u matine terminu?nema sta da se komentarisene znam sto je vracao sad jokica, mogao je val da uvede