March 21Mar 21 Doslo se do toga da mi nije zao da propustim da gledam Denver uzivo, cak i kada sam u prilici. Cuvam zivce i strpljenje za PO.
March 21Mar 21 20 minutes ago, 1n54jd3r said:Doslo se do toga da mi nije zao da propustim da gledam Denver uzivo, cak i kada sam u prilici. Cuvam zivce i strpljenje za PO.Ja sam bio tu pre tačno godinu dana. Od sada će ti samo biti bolje i bolje. Do nove godine ima da kačiš gifove Malona kako pokazuje zlatnu lančugu.
March 21Mar 21 Ja već dve sezone ne palim tv ni kad se probudim u pola 6 ujutru, a kamoli ranije noću. Kad njih zabole da se cimaju, ne moram ni ja do PO da bdim.
March 21Mar 21 ja ni ne znam ko su nagetsi i jokic, samo trazim geminija da mi napise nesto o nba i denveru.
March 21Mar 21 2 hours ago, Zli Gli said:Poeltl kao i svi ostali anonimusi izdominirao uvek augodnog defanzivca Jokaru, rekord sezone ali jbg nije mogao sam, niko od ostalih nije odskocioSteta, Minesota bez Edvardsa gubi i Nagetsima se namestaju raspali Roketsi u prvoj rundi, 1 uzas i nepravdapoeltl nije anonimus & ozbiljan je defanzivac, tako zaradjuje lebac
March 21Mar 21 18 minutes ago, uini said:poeltl nije anonimus & ozbiljan je defanzivac, tako zaradjuje lebacZli je fokus bacio da ti defanzivci, protiv Jokica, zaradjuju i na ofanzivnom planu.
March 21Mar 21 30 minutes ago, Amos said:Ja sam bio tu pre tačno godinu dana. Od sada će ti samo biti bolje i bolje. Do nove godine ima da kačiš gifove Malona kako pokazuje zlatnu lančugu. Kapiram za proslu.Ali nije li te ishype-ovao sastav koji su skockali za ovu sezonu?
March 21Mar 21 36 minutes ago, 1n54jd3r said:Kapiram za proslu.Ali nije li te ishype-ovao sastav koji su skockali za ovu sezonu?Ne, spori su mi za gledanje, nema više underdog hajpa koji me vozio do titule i mnogo me iznerviralo ono sa Malonjarom. Kakav god da je ne radiš takvo pičkunarstvo i na taj način. Sada vidimo da nije do njega nego do ovih slina. Pa onda bonus sitničarenje svakog dinara sa Adelmanom i 2 GMa. Mislim, ne gledam i ne navijam za Zvezdu već 10+ godina a pola porodice mi je bilo u Bariju, baš ću za ove da gubim san.Drago mi je za Jamala ove sezone i to je sve. Ostali mogu da popurnjaju bag of dicks.
March 21Mar 21 A ova radikalska hladnoća, manjak empatije i bol u kurcu za čoveka koji mu je toliko toga dao
March 21Mar 21 54 minutes ago, Amos said:Ne, spori su mi za gledanje, nema više underdog hajpa koji me vozio do titule i mnogo me iznerviralo ono sa Malonjarom. Kakav god da je ne radiš takvo pičkunarstvo i na taj način. Sada vidimo da nije do njega nego do ovih slina. Pa onda bonus sitničarenje svakog dinara sa Adelmanom i 2 GMa. Mislim, ne gledam i ne navijam za Zvezdu već 10+ godina a pola porodice mi je bilo u Bariju, baš ću za ove da gubim san.Drago mi je za Jamala ove sezone i to je sve. Ostali mogu da popurnjaju bag of dicks.Do Malona ili ne rekao bih da je ta šok terapija bila uspešna jer su OKC naterali na 7 sa onako jalovim sastavom. Da ove godine igra isti tim ne bi uzeli jednu. Nenormalna, baš nenormalna sezona za Denver što se tiče povreda, nemoguće je držati neki nivo igre, verujem i, da su, mentalno usrani cele sezone zbog toga. Zato i nisam investiran previše, ja verujem da su oni svesno fokusirani na oporavak svih i da tim na početku PO bude svež i zdrav koliko je moguće i da svesno ne grizu 100% za skor jer obrni okreni moraš dobiti 3 serije do finala.
March 21Mar 21 1 hour ago, Hele said:A ova radikalska hladnoća, manjak empatije i bol u kurcu za čoveka koji mu je toliko toga daoNikola ne pokazuje emocije kada su kamere uperene u njega to je sve