March 19Mar 19 1 hour ago, cedo said:buenocusvi obezbedite pareNBA Evropa i Evroliga ipak jedno takmičenje? Da li je 5 milijardi dolara razlog za ujedinjenje?Bueno je u intervjuu za katalonski sportski list Mundo Deportivo izneo ideju da se dva takmičenja ujedine.Cedo, imas poseban topik za eksperiment zvani NBA Evropa.
March 19Mar 19 16 minutes ago, reg said:Cedo, imas poseban topik za eksperiment zvani NBA Evropa.ah ... mislio sam da tamo postujem sry
March 20Mar 20 Za sada spektakularna partija Luke u Majamiju, sam je u trećoj preokrenuo rezultat sa tri trojke sa 9+ metara, dve preko Adebaja, dobili su treću četvrtinu sa 15 razlike.
March 20Mar 20 Kakva partija Luke, a ni Spursi - Sansi nisu losi, ne zna covek sta pre da gleda veceras.Klipersi ponovo izgubili od Pelikansa.Koš Vembija za pobedu, mislim da su njegovi šutevi sa distance neodbranjivi. Sve je omogućila odlična odbrana u poslednjih 30 sekundi kada je Finiks morao da traži tajmaut, pa onda izveo loptu tako da je otišla kod rukija Rašira Fleminga koji šutira bacanja 50 i nesto procenata (inače odigrao dobru partiju), i koji je promašio oba bacanja. Edited March 20Mar 20 by reg
March 20Mar 20 1 minute ago, reg said:60, faulirali ga na 7 sekundi do krajasmeje se i on. fenomenalna partija. odlicna fadeaway trojka preko ruke kada se lomilo na par minuta do kraja.
March 20Mar 20 Jokic je ozbiljno shvatio sutrasnju utakmicu.edit: fotka izgleda od prosle godine Edited March 20Mar 20 by reg