March 19Mar 19 Pa dobro, navijajte. Meni ne smeta.Što su ok nerealni navijački postovi za Denver, a nisu oni protiv Denvera koji su i daleko realniji? Ko se loži na govno radikalsko i Denver, meni zaista ne smeta, imam i ja pravo da navijam protiv. Sa tim da zaista gledam da objektivno sagledam i zbog toga kažem da nema ništa od njih. Ne zato što navijam da nema ništa od njih. Da mi je slatko što nema ništa od njih, slatko mi je.Pišem bez pristrasnosti da nema ništa od ove sezone, to što mi je i drago zbog toga je druga stvar.
March 19Mar 19 Debeli je igrac koji ne pravi razliku ni protiv timova koji tenkuju. U odbrani znamo da je apsolutna nula a i u napadu je provaljen, stavis igraca dve,tri glave nizeg od njega i resio si pola posla. Edited March 19Mar 19 by Micko8
March 19Mar 19 I šta je tu sad bilo na kraju, Kerova sujeta im usrala pristojnog igrača?Ne igra on nesto specijalno bolje u Hoksima nego je igrao u dubsima, i dalje je nekonstantan. Samo Atlanti vise odgovara to sto on moze da pruzi i imace mozda prilike da se razvije, u GSWu pored Karija bas tesko, jednostavno nisu fit.
March 19Mar 19 Неозбиљно је што су оставили Фикуса за тренера а као јуре некакву титулу у вероватно последњим годинама Јокићеве доминације, након које ће се вратити где су увек и били, у ништавило борбе за плеј-ин евентуално.Можда Фикус буде и добар тренер временом али њима треба инстант решење способно моментално за највише домете.Опет и та позиција тренера у Нба се некако срозала, Оклахому исто предводи у неку руку почетник па изгледају као машина, додуше он је имао прилику да расте заједно са тимом претходних година, што је ипак много боља почетна позиција.Али ту је и Мазула рецимо који је имао типа 35 година кад је освојио са Бостоном, тако да не знам нисам паметан али ми Фикус свакако не делује кадар за тако нешто тренутно.
March 19Mar 19 1 hour ago, Micko8 said:Debeli je igrac koji ne pravi razliku ni protiv timova koji tenkuju. U odbrani znamo da je apsolutna nula a i u napadu je provaljen, stavis igraca dve,tri glave nizeg od njega i resio si pola posla.Apsolutno je sve netacno sto si napisao stvarno fascinantno
March 19Mar 19 Svevisnji zna da nisam fan mladjanog heleta, ali nije bez osnove ono sto pise. Fakat je da ce uci umorni u plejof, sa pozicije sa koje, statisticki, skoro nikad niko nije osvojio. Neiskusan trener, neuigrani, debelguzi, ag i pwat roviti, cbjev sut, otprilike, ko moj, strela vecito na korak od povrede. OKC i mamuze melju, plus niksi i boston na istoku (detroit teska prica).Bas bi trebalo svasta da se desi da dodju do finala konferencije, a kamoli da osvoje.
March 19Mar 19 3 hours ago, Amos said:Kako im uze Jović 66 miliona za 45 utakmica po sezoni i 7 poena po utakmici, svaka mu čast. Poku, mića, da gleda i uči.Pljačka poput Joe Harrisa 70M, Bertrans 63M... ova dvojica su bar lanky pucači i imaju po jednu ok sezonu... izmiče mi čime je zemljak očarao staru zalizanu džimriju.
March 19Mar 19 Ишао је узлазном путањом Јовић до ове сезоне, прошле је то изгледало сасвим коректно, 21 година, 10 поена по мечу и очигледан простор за напредак. Шта се десило ове сезоне је питање, увек је имао тих неких проблемчића с повредама које га избаце из ритма мало, али ово му је сезона у којој се вратио корак уназад дефинитивно.
March 19Mar 19 1 hour ago, precog said:Svevisnji zna da nisam fan mladjanog heleta, ali nije bez osnove ono sto pise. Fakat je da ce uci umorni u plejof, sa pozicije sa koje, statisticki, skoro nikad niko nije osvojio. Neiskusan trener, neuigrani, debelguzi, ag i pwat roviti, cbjev sut, otprilike, ko moj, strela vecito na korak od povrede. OKC i mamuze melju, plus niksi i boston na istoku (detroit teska prica).Bas bi trebalo svasta da se desi da dodju do finala konferencije, a kamoli da osvoje.Ovo o čemu piše Hele je tema više manje svakog od podkasta fanova Denvera. U napadu su provaljeni (od ekipa koje imaju adekvatan roster i solidnu klupu), odbrana može da bude bolja ako su svi zdravi i i imaju dovoljno utakmica da uigraju preuzimanja. Teranje OKC-a do sedme tekme (zanemarujući da su ih u prvoj rundi Klipersi doterali do sedme) isto nema veze sa time kako igraju ove sezone. Verujem da imaju sanse u prvoj rundi protiv svakog tima osim OKC-a i Spursa, a posle ispadaju, osim ako Sansi/Klipersi/eventualno Voriorsi sa Stefom ne prirede neko spektakularno iznenadjenje.Inače, rekao bih da je Jokić smršao u poslednjih mesec dana.
March 19Mar 19 buenocusvi obezbedite pareNBA Evropa i Evroliga ipak jedno takmičenje? Da li je 5 milijardi dolara razlog za ujedinjenje?Bueno je u intervjuu za katalonski sportski list Mundo Deportivo izneo ideju da se dva takmičenja ujedine.
March 19Mar 19 ta liga će biti u još većem kanalu kad uđu soniksi i vegas u ligu i odvedu još 30 top talenata