Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Just now, pbg12345 said:

ja se ukljucio na pola trece i meni ovo deluje odlicno fantom

koliki je valaciunas sve ti jebem

malo stegli u odbrani, a Jamal i Jr ne promasuju. Doduse, Jr je kao Bogdanovic: vruce - hladno. Sad ce da promasi sledecih 5.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, pbg12345 said:

ja se ukljucio na pola trece i meni ovo deluje odlicno fantom

koliki je valaciunas sve ti jebem

Minesota je inače ograničena u napadu, a bez Edvardsa je dovoljno da Rendl ode na klupu pa da im se napadi svedu na zabijanje pod koš uz obavezno gubljenje lopte svaki treći napad. Hardavej pokidao, Marej isto odličan, nikad nije bio u boljoj formi početkom sezone.

Jokić počeo četvrtuph34r

Edited by reg

Četvrta lična Jokića, posle dve uzastopne izgubljene lopte u napadu. Nije mi jasan Adelman sa Jokićem na početku četvrte sa vođstvom od 9 poena.

Braćo, pa polako sa ocenama, bukvalno treća utakmica u sezoni, nekoliko igrača igra prvu sezonu u novom klubu...

Ovo je sve sasvim pristojno sa obzirom na okolnosti, a ovakav Marej na početku sezone je nešto što će mnogo da olakša posao svima.

Edited by Mil@n

Jamal rešio da ode na taj all-star

Kako je odigrao Votson četvrtu, bukvalno ih održao iznad vode, prvo ukradena i polaganje pa dve trojke iz ugla, osam poena u svega par minuta. Pre toga je imao ono izbijanje lopte iz ruke Šenonu koji je išao na lagano polaganje. Marej spektakularan, kao i THJ u trećoj.

"Samo" odbranu da utegnu. Braun i Džonson slabi. Razlika u odnosu na prošlu godinu je mogućnost Adelmana da eksperimeniše sa klupom i nađe pravu kombinaciju igrača koji mogu da odbrane nešto i pogode šut za tri.

meni ovo odlicno izgleda

bas duboka ekipa, sa dzamalom na ovom nivou oni su prvi napad lige

votson je isto bio jako dobar, agresivan u odbrani, pogodio neke otvorene trojke

i ovo je valjda prvi put od one kazins sezone da nema bojazni da ce se sve raspasti kad jokic sedne na klupu

za ocekivati je da igra dosta manje u nastavku sezone ako im stvari budu isle kako treba

Meni nešto kilavo počela sezona, par šurilica se ističu (Rivs, Vembi, Edžkomb, ok Luka ima skoro 50 prosek, al se povredio), ostalo uglavnom zagrevanje.

Dobra završnica Juta-Finiks. Nije nikakvo iznenadenje što je Juta prosula 7 razlike na 24 sekundi do kraja, ali je senzacija da su dobili produžetak.

13 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Danas bi ga izvlacili na 7 metara od kosa svaki posed i busili

Ima jedan kojeg buse na sve moguce nacine, sigurno vise nego sto bi mozda Seka, pa evo ubacuju ga u top3 centara svih vremena iako igra samo napad i osvojio je mnogo manje svega a pokazuje redovno i u svojoj reprezentaciji da je prilicna kesa kad je napeto

Zamisli Seka s tim pristupom "ne igram odbranu i busice me sa 37 ili 40% za 3 a u napadu jebem ne vadim" sa mozda 90% suta jer bi covek ove danas sa ovim pravilima ukucavao u kos lakse nego one onomad. A isto bi imao ceo tim koncipiran tako da pokriva njegovu kurcobolju u odbrani, pritom ne bi niko pisao po njemu oko obruca kao po ovom laznom top3 liku

Nemojte ubacivati Jokica u bilo kakva poredjenja sa Sekom i Hakimom, prosto nemojte

Edited by Zli Gli

Reci to njima za početak. vlade

A Rajakovic da batali ono njegovo gubljenje na kraju meca sa stapom zmijom, ovi njegovi posle toga tri poraza a sinoc za ceo mec ukupno 20 skokova, niko preko 3, sramota

Ne pada im na pamet više da pobede pa da ih opet sprdaju ortaci i rodjaci genge zbog štapine

Chicago 3/3 heart

Vuč hail

Denver mora utegnuti odbranu. I to je kljuc sezone. Napad ce da bude jos bolji, mogu oni svakome da utrpaju 120-130 poena. Debeli je iznenadjuje usporeno usao u sezonu. Jamal vadi oktobar, kao onomad Nikola sto ih je vukao.

За Днвр је најбитнији Мареј а он показује знаке живота. Са његовим бабл или плејоф шампионске сезоне партијама они су најјачи тим лиге лагано. Јокић, Гордон и КБраун ће да испоруче своје, Џонсон ће бити бољи сигурно временом, а и кад му не иде ту је Хардавеј, који ако устане на праву ногу као синоћ може да затрпа свакога. Па ББраун, па Валанч, па Вотсон који може да допринесе на више начина, пре свега дефанзивно и енергетски.

За разлику од прошле сезоне у плејоф ће ући одморнији због те широке ротације, а и тада су тако израњавани, са крш одбраном и распалим Марејом одвели Оклахому у седам текми.

По мени главно питање је да ли је Аделман кадар да освоји прстен практично у првој сезони, ту су чини ми се најтањи. Мислим и онај батица из Оклахоме је још млађи од њега али бар има више искуства као главни тренер, овај има у старту врућ кромпир јер је Днвр топ 2 фаворит за освајање.