October 28, 2025Oct 28 Još jednom, prve 3 utakmice od 82 u sezoni tj potencijalnih 100. Da li stvarno očekujete 2025e godine da igraju odbranu na maksimalno nivou tj da se u oktobru kidaju po parketu... Sigurno se dozire i raspoređuje opterećenje dok se ulazi u režim redovnih utakmica I konstantnog napora. Drugim rečima sve je ok, jaki smo ko zemlja. Još Cam malo da se pronađe i proradi napadački i bonbonica.
October 28, 2025Oct 28 1 hour ago, johan nagel said:По мени главно питање је да ли је Аделман кадар да освоји прстен практично у првој сезони, ту су чини ми се најтањи. Мислим и онај батица из Оклахоме је још млађи од њега али бар има више искуства као главни тренер, овај има у старту врућ кромпир јер је Днвр топ 2 фаворит за освајање.I meni se on čini kao najslabija karika, protiv sebe ima neka dosta ozbiljna imena, Dagenaut je već doktorirao, Stiv Ker, Lu, Udoka, a vamo na istoku Karlajl, Spolstra, Mazula, Snajder, sve su to provereni i dobri treneri, bez trunke dileme bolji od Adelmana Jr. Na njemu je sad da poraste sa ovom sezonom.
October 29, 2025Oct 29 zato sam bio zaprepascen kada su juce svirali nosenu minesoti. zaboravio sam kome tacno.
October 29, 2025Oct 29 igrao je kao starter 5 minuta i nije ulazio do pred sam kraj kad je sve resenoto bas lose govori
October 29, 2025Oct 29 37 minutes ago, pbg12345 said:igrao je kao starter 5 minuta i nije ulazio do pred sam kraj kad je sve resenoto bas lose govoriNaročito jer se nisu bez njega mnogo bolje proveli
October 29, 2025Oct 29 gledao sam samo deo utakmice al bas su se mucili sa sutem, apsolutno nista nisu mogli da pogodeedin i narocito kole su svako malo potencirali uzasan procenat suta, koji je vidim i na kraju 36,6%uostalom dali su 30 poena u poslednje dve cetvrtine
October 30, 2025Oct 30 da vidimo da li ce nuggets naci nacin da bude drame posle +15 pocetkom druge cetvrtine protiv raspalih pelicans