Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Večeras (ujutru) u pola tri igraju Denver i Minesota, što je prvi ozbiljniji test za ovaj tim. Edvards možda neće igrati zbog povrede, povredio se protiv Indijane.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

31 minutes ago, reg said:

Večeras (ujutru) u pola tri igraju Denver i Minesota, što je prvi ozbiljniji test za ovaj tim. Edvards možda neće igrati zbog povrede, povredio se protiv Indijane.

izvan stroja 2 nedelje

1 hour ago, kralj said:

Možemo možda o kondiciji da pričamo, ali prajm Šek je iz MVP sezone, jedne, dve gore-dole. Takav bi raznosio i ove danas. Možda bi ga se ritmom moglo ugroziti, ali nisam dovoljno vešt da i to unesem u računicu.

Shaq da je hteo mogao je da bude makar najbolji centar svih vremena, ako ne i nešto više. Ali nije hteo, makar ne toliko da se samo na to fokusira. I to je ok.

Tre Jones wub

Ja nisam zasad odusevljen ovim Cam Johnsonom.

Trebaće mu vremena,došao iz onog luzeraja u kontendera,klupa Denvera izgleda vrhunski

11 minutes ago, Bogotac said:

Trebaće mu vremena,došao iz onog luzeraja u kontendera,klupa Denvera izgleda vrhunski

Izuzev Jonasa niko tu nije vrhuska rezerva.

A odbrana jednako losa kao lani.

Classic Nuggetsi tokom precvalog oktobra.

Osim toga, Jamal izgleda odlično

Uh, ova poslednja tri poseda na dva i po minuta do kraja poluvremena su kao iz prošle godine, faul Jokića posle propuštenog skoka u odbrani, loša odbrana za tri, izgubljena lopta traljavim pasom ka Jokiću, Jokić koji maše rukama na sredini terena što je dovelo do 5 na 4 Minesote, pa onda treći faul Jokića. Jedino je Marej poentirao.

4 minutes ago, reg said:

Uh, ova poslednja tri poseda na dva i po minuta do kraja poluvremena su kao iz prošle godine, faul Jokića posle propuštenog skoka u odbrani, loša odbrana za tri, izgubljena lopta traljavim pasom ka Jokiću, Jokić koji maše rukama na sredini terena što je dovelo do 5 na 4 Minesote, pa onda treći faul Jokića. Jedino je Marej poentirao.

tu je i zadnji napad gdje im je isteklo vrijeme :-(

I prva protiv GS i sad ova utakmica (drugu nisam gledao) me podsjeca na raspad sistema pod Malonom. I sad izgelda kao da ovi ne jebu Adelmana previse, a on mi se ne dojmi kao nekakav X&O trener. Malone je bar bio motivator, ook nije izgubio tim.

Ovde treba neki Larry Brown / Phil Knight tip da utjera stegu, sto bi rekli braca Hrvati.

Cuj, Phil. Bobby Knight.

59 minutes ago, Peter Fan said:

Izuzev Jonasa niko tu nije vrhuska rezerva.

i kako to rekoh, Tim Jr me demantovao

ja se ukljucio na pola trece i meni ovo deluje odlicno fantom

koliki je valaciunas sve ti jebem