October 27, 2025Oct 27 Večeras (ujutru) u pola tri igraju Denver i Minesota, što je prvi ozbiljniji test za ovaj tim. Edvards možda neće igrati zbog povrede, povredio se protiv Indijane.
October 27, 2025Oct 27 31 minutes ago, reg said:Večeras (ujutru) u pola tri igraju Denver i Minesota, što je prvi ozbiljniji test za ovaj tim. Edvards možda neće igrati zbog povrede, povredio se protiv Indijane.izvan stroja 2 nedelje
October 27, 2025Oct 27 1 hour ago, kralj said:Možemo možda o kondiciji da pričamo, ali prajm Šek je iz MVP sezone, jedne, dve gore-dole. Takav bi raznosio i ove danas. Možda bi ga se ritmom moglo ugroziti, ali nisam dovoljno vešt da i to unesem u računicu.Shaq da je hteo mogao je da bude makar najbolji centar svih vremena, ako ne i nešto više. Ali nije hteo, makar ne toliko da se samo na to fokusira. I to je ok.
October 28, 2025Oct 28 Trebaće mu vremena,došao iz onog luzeraja u kontendera,klupa Denvera izgleda vrhunski
October 28, 2025Oct 28 11 minutes ago, Bogotac said:Trebaće mu vremena,došao iz onog luzeraja u kontendera,klupa Denvera izgleda vrhunskiIzuzev Jonasa niko tu nije vrhuska rezerva.
October 28, 2025Oct 28 Uh, ova poslednja tri poseda na dva i po minuta do kraja poluvremena su kao iz prošle godine, faul Jokića posle propuštenog skoka u odbrani, loša odbrana za tri, izgubljena lopta traljavim pasom ka Jokiću, Jokić koji maše rukama na sredini terena što je dovelo do 5 na 4 Minesote, pa onda treći faul Jokića. Jedino je Marej poentirao.
October 28, 2025Oct 28 4 minutes ago, reg said:Uh, ova poslednja tri poseda na dva i po minuta do kraja poluvremena su kao iz prošle godine, faul Jokića posle propuštenog skoka u odbrani, loša odbrana za tri, izgubljena lopta traljavim pasom ka Jokiću, Jokić koji maše rukama na sredini terena što je dovelo do 5 na 4 Minesote, pa onda treći faul Jokića. Jedino je Marej poentirao.tu je i zadnji napad gdje im je isteklo vrijeme :-(
October 28, 2025Oct 28 I prva protiv GS i sad ova utakmica (drugu nisam gledao) me podsjeca na raspad sistema pod Malonom. I sad izgelda kao da ovi ne jebu Adelmana previse, a on mi se ne dojmi kao nekakav X&O trener. Malone je bar bio motivator, ook nije izgubio tim.Ovde treba neki Larry Brown / Phil Knight tip da utjera stegu, sto bi rekli braca Hrvati.
October 28, 2025Oct 28 59 minutes ago, Peter Fan said:Izuzev Jonasa niko tu nije vrhuska rezerva.i kako to rekoh, Tim Jr me demantovao
October 28, 2025Oct 28 ja se ukljucio na pola trece i meni ovo deluje odlicno koliki je valaciunas sve ti jebem