February 12Feb 12 i meni jokic fizicki deluje drugacije, kao da je nabacio nesto kg, a istovremeno izgubio na miscnoj masi, pa mu je samo drzanje tela drugacijenisam ga gledao do nocas od povratka, ali ovo je bas ispod njegovog nivoa, vidno se muci
February 12Feb 12 50 minutes ago, pbg12345 said:oni kad potpisu spensera imaju jos jedno mesto u rosteru jel tako?Izgleda da još uvek nisu uspeli da se dogovore oko ugovora sa Spenserom.
February 12Feb 12 Sochan je 3/4, baš mi je nerealan, pre svega jer je verovatno i otišao iz Spursa zato što je imao nikakvu ulogu, a ovde bi bio krpljenje dok se ne vrati AG. Kad je startovao kao plej, baš sam gledao Spurse, bilo je svega i svačega, ali je bilo zanimljivo.Meni neko poput Conleya ima mnogo više smisla.
February 12Feb 12 43 minutes ago, reg said:Izgleda da još uvek nisu uspeli da se dogovore oko ugovora sa Spenserom.Čuo sam da je Adelman pominjao, mislio sam da će automatski da mu ponude najviše što mogu, a da opet ne prebace lux, ali ako gledaju drugim okom na tržište onda može da bude problema, mada se njemu nikako ne isplati da talasa.
February 12Feb 12 12 minutes ago, kralj said:Sochan je 3/4, baš mi je nerealan, pre svega jer je verovatno i otišao iz Spursa zato što je imao nikakvu ulogu, a ovde bi bio krpljenje dok se ne vrati AG. Kad je startovao kao plej, baš sam gledao Spurse, bilo je svega i svačega, ali je bilo zanimljivo.Meni neko poput Conleya ima mnogo više smisla.nisam ga ne znam koliko gledao ali nisam stekao utisak ni da je neki high IQ igrač, niti lud defanzivac a svakako je izuzetno kljakav kao šuter.možda grešim, uzorak je zaista mali i ne iz ove sezone a ni prošle se nisam otrtio od gledanja spursaon svakako mora da napravi neki kvantni skok da bi imao smislenu ulogu u contenderu a denveru treba, što kažu drevni ameri, plug&play opcija Edited February 12Feb 12 by uini
February 12Feb 12 sanse nema da dodje u denver. elem, denver bi trebalo da otpusti lika koji je zaduzen da debelguzog drzi podalje od bureka i koce.
February 12Feb 12 1 hour ago, reg said:Slažem se sa Banetom, Jokic izgleda kao da je nabacio još 15 kila dok je pauzirao. Podseca na Džoa Inglsa.Kvota za ovo je bila 1.01. Čak mislim da sam tako nešto i napisao.
February 12Feb 12 4 hours ago, banecare1 said:ne mogu da proovalim da li jokic ima stomacinu ili samo tako izgleda u ovom dresuKao prase je, crni dres može samo da ga učini mršavijim
February 12Feb 12 On 30. 12. 2025. at 15:03, Amos said:Vraća se sa 20 kila više, mmw.On 30. 12. 2025. at 15:07, reg said:Nema šanse da neće imati neki poseban režim tokom povrede, samo im treba da još dodatno optereti kolena. Plus je trebalo beše da uzme dodatnih 70 miliona produzenjem ugovora sledeće godine.Našao
February 12Feb 12 1 hour ago, uini said:nisam ga ne znam koliko gledao ali nisam stekao utisak ni da je neki high IQ igrač, niti lud defanzivac a svakako je izuzetno kljakav kao šuter.možda grešim, uzorak je zaista mali i ne iz ove sezone a ni prošle se nisam otrtio od gledanja spursaon svakako mora da napravi neki kvantni skok da bi imao smislenu ulogu u contenderu a denveru treba, što kažu drevni ameri, plug&play opcijaMa da, slažem se. Meni je delovao interesantno jer ga je Pop gurao na keca, ali nije to dalo nikakvih rezultata. Tripovao se da je novi Rodman od prvog dana i dobar je defanzivac, sve može da čuva, ali u napadu se mučio po svim osnovama.Uopšte mi se ne sviđa sve to oko Vembija. Castle jedini pokazuje neki progres, a najmanje mi se sviđa, Fox je odmah posle trejda upao u šaht i nikako da izviri, baš sranje što je Harper kod njih.
February 12Feb 12 On 30. 12. 2025. at 16:27, precog said:Realno, programiran da ne jede dok trenira, ne trenira, dakle jede.Posle, opet povreda, zbog dodatnih 20 kg. Duga pauza kad ih olade u plejinu, jos 30 kg i djihanje konjica zanavijek.2 hours ago, Amos said:Našao Da se zna ko te podrzao u ovoj mudroj viziji bliske buducnosti.
February 12Feb 12 Stvarno ste ko narikače neke, ja bih baš voleo da dovede Luku na šabački vašar i da uđu u finale ko može više piva da popije.