October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, Amos said:Cade igračina, Celticsi srednje tužniZa razliku od Janisa. Realno su obe utakmice i dobili oni koji su hteli i izgubili oni koji su hteli.
October 27, 2025Oct 27 Prati li ko Miami? Jovic je projektovan za petorku, vecu odgovornost i doprinos. Sta se desava sa njim? Mrsav i plasljiv mu je ucinak na pocetku sezone...
October 27, 2025Oct 27 Nisam gledao, ali po statistici deluje da napreduje, kao što to čini svake sezonePravo pitanje je šta je sa Bogdanom?
October 27, 2025Oct 27 jel ima jos neko ko nije odusevljen ovim sto vembanjama radi?ja sve vreme imam utisak kao da gledam visokog krakatog juniora kog su pustili na teren sa 4-5 godina mladjim kadetimanaspram njega protivnicki centri izgedaju minijaturnojasno je meni da je to fascinantno u smislu biologije i fizike, da covek te visine i duzine udova ima tu brzinu, gipkost, koordinaciju, tehnikuali jbg, prvi utisak mi je ovo gore
October 27, 2025Oct 27 Izgledao je i Shaq kao buldozer grtalica, pa ga svejedno gotive i stavljaju mnogi u prvu petorku svih vremena.
October 27, 2025Oct 27 pored dzabara, rasela, vilta? budalastinaali kapiram poredjenje, upravo o tome i govorim, meni se ni to onilovo nije svidjalokosarka naravno i jeste igra pre sve visokih i fizicki dominantnih ljudi, ali prosto za moj ukus uvek vise volim da vidim skil, nego fizicke predispozicije
October 27, 2025Oct 27 Ja bih rekao da su tri najbolja centra koja su ikad igrala košarku Šek, Hakim i Jokić.Vembi će izvesno da ih prejebe.Kod njega samo povrede mogu da se umešaju u GOAT case. Edited October 27, 2025Oct 27 by kralj
October 27, 2025Oct 27 Karima kad gledaš na snimcima pitaš se da li bi onakav mogao uopšte da igra u današnjoj ligi. Šek bi i ove centre danas raznosio.Naravno izbacujem iz jednačine to što bi njegov talenat drugačije izgledao da se rodio pre 30 godina. Što se tiče talenta svakako ne zaostaje.
October 27, 2025Oct 27 Niko ne shvata ozbiljno San Antonio pa otud i ovo pocetno ludilo Francuza, pasce i tim a i on vrlo uskoro pa ce opet igrati samo za svoje brojke i jaci ugovorA Jokara vec posle par kola opet u top3 petice ikad, masala
October 27, 2025Oct 27 najbolje da niko ne shvata ozbiljno san antonionisu kontenderi, ali ozbiljnu ekipu imajuoko dzabara maltene postoji konsenzus da je top5, a uglavnom i top3 svih vremenabesmisleno je seka gurati ispred, osim na osnovu licnih simpatijacovek je igrao gotovo 20 godina na vrhunskom nivou, u rasponu od 15godina bio deo all nba petorke, najbolje da je pitanje dal bi danas mogao da igra u ligi