Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Just now, uini said:

baš je krindžarino rajaković

Pa Čačanin

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, Milošica said:

Pa Čačanin

znam neke careve čačane, da ne kažem čečene. viđam ih 3x nedeljno godinama, nije to razlog. lik je prosto debil

U bre uini al ga pretera

Just now, Milošica said:

U bre uini al ga pretera

verovatno ali mene je baš sramota. ima taj neki karikiran slav vajb iz američkih filmova b produkcije

Cekaj Uini jel ti oni rekli da je debil ili su ti tvoji Cacani normalni pa se on ne uklapa u narativ da su Cacani debili?

Just now, Moća said:

Cekaj Uini jel ti oni rekli da je debil ili su ti tvoji Cacani normalni pa se on ne uklapa u narativ da su Cacani debili?

ja samo mislim da je lik rajaković debos. nikada nikoga u životu nisam cenio prema mestu u kojem je rođen i/ili živi

Prema onome sto ja znam nije debos ali jbg to ti je ona Usa kultura lozenja pa ovaj izgleda mora.

Kaže FBI 4 tima su pod istragom zbog sportskog kladjenja - Hornetsi, Portland, Toronto i Lakersi.

Ja isto čuo dosta dobre reči za njega, plus je delovao sasvim ok kod Edina u podkastu. Radili su ovo loženje i prošle godine, doduše nije bilo kobroštapa. Kapiram da svaki trener ima neke svoje rituale kojima održava timski duh, ovo je samo jedan od tih.

1 minute ago, Moća said:

Prema onome sto ja znam nije debos ali jbg to ti je ona Usa kultura lozenja pa ovaj izgleda mora.

okej, ima još cca 29 trenera u ligi, ovo nisam video nigde osim kod kouč malonea na proslavljanju titule.

meni je ovo nekako baš tužno ali ljudi imaju različite vizure, šta sad

Edited by uini

1 minute ago, goofs said:

Ja isto čuo dosta dobre reči za njega, plus je delovao sasvim ok kod Edina u podkastu. Radili su ovo loženje i prošle godine, doduše nije bilo kobroštapa. Kapiram da svaki trener ima neke svoje rituale kojima održava timski duh, ovo je samo jedan od tih.

On im nabija vrh ovog štapa u dupe.

Ne sme čovek više ni da se poraduje jbt da mu se gomila zadušnih baba komentatora ne nasadi na grbaču.

Elem, Bilaps je učestvovao u nameštenim poker partijama kao neko ko je navlačio ove fish bogataše, kao oni igraju, onda nije namešteno.

Rozier i ekipa su optuženi za trgovanje inside informacijama u smislu toga ko igra, ko ne igra, ko će da izađe u kom momentu zbog navodne povrede itd i taj info su predavali mafiji koja se kladila na te utakmice i uglavnom dobijala. Uglavnom na player props opklade, ne na ishode.

Edited by theanswer

3 hours ago, 189- said:

bas su smejurija ova hapsenja. koliko ce samo biti reklama kladionica na espnu dok budu pricali o ovoj temi danas poslepodne...

Streamable
No image preview

Watch 98k1mg | Streamable

ESPN slowly removes their ‘ESPN BET’ sports ticker during their segment on the Rozier and Billups gambling arrests

lolol

47 minutes ago, napadaj said:

Odličan avatar

Skoti Barns mal nije umro

G36kjJyXwAA6IWg?format=jpg&name=small

Skadi

12 minutes ago, theanswer said:

Ne sme čovek više ni da se poraduje jbt da mu se gomila zadušnih baba komentatora ne nasadi na grbaču.

Elem, Bilaps je učestvovao u nameštenim poker partijama kao neko ko je navlačio ove fish bogataše, kao oni igraju, onda nije namešteno.

Rozier i ekipa su optuženi za trgovanje inside informacijama u smislu toga ko igra, ko ne igra, ko će da izađe u kom momentu zbog navodne povrede itd i taj info su predavali mafiji koja se kladila na te utakmice i uglavnom dobijala. Uglavnom na player props opklade, ne na ishode.

valjda se i rozier kladio na under svojih propova i onda kao izmislio neku povredu posle par minuta na terenu...