October 23, 2025Oct 23 Не зезајте ово је баш тешко сусрамље које посебно добија на тежини када знаш да се одиграло након прве од гомиле небитних утакмица у сезони.
October 23, 2025Oct 23 Da, jer mnogo bi normalnija bila ovakva reakcija posle, recimo, 13e pobede u sezoni...
October 23, 2025Oct 23 Izgleda da je ovo makar za Roziera teška glupost. Uhapsili su ga zbog utakmice od pre dve sezone. Da nismo gledali Vučićevo pozorište u borbi protiv kriminala, pa da mi nije jasno kako funkcionišu Trumpovi klovnovi, sa sve Kash Patelom u fokusu.Zabava za narod da ne izgledaju kao idioti i Epsteinovi saradnici.Jim Trusty, Rozier’s lawyer, said in a statement: “We have represented Terry Rozier for over a year. A long time ago we reached out to these prosecutors to tell them we should have an open line of communication. They characterized Terry as a subject, not a target, but at 6 a.m. this morning they called to tell me FBI agents were trying to arrest him in a hotel.“It is unfortunate that instead of allowing him to self surrender they opted for a photo op. They wanted the misplaced glory of embarrassing a professional athlete with a perp walk. That tells you a lot about the motivations in this case.”...In January, the NBA said it had conducted an investigation after being notified about unusual betting activity related to Rozier’s performance in that game, and “did not find a violation of NBA rules.”“Terry was cleared by the NBA and these prosecutors revived that non-case,” Trusty’s statement added.
October 23, 2025Oct 23 22 minutes ago, Mil@n said:Da, jer mnogo bi normalnija bila ovakva reakcija posle, recimo, 13e pobede u sezoni...Па оно након неке велике победе у плејофу и ајде, као непријатно је али добро, овако је само непријатно :D Нико и не каже да је лоше само је кринџ
October 23, 2025Oct 23 Jeste krindz sa strane kad se gleda, ali mi deluje da svlacionica to prihvata ok. A Rajakovic mora da iznalazi nacine da podigne moral, mogu da ga pedaliraju Reptorsi bilo kada, a ne vidim da bi negde u NBA mogao ponovo da zabode HC poziciju.
October 23, 2025Oct 23 Dajte stvarno ko naidje na neke kvalitetne stream sajtove, podelite. Prosle je east stream kidao, ali ga ubise ko granom.
October 23, 2025Oct 23 18 hours ago, Peter Fan said:+1Ali Marv Albert play-by-play & Doug Collins color comentary, najbolja kombinacija. Znam da su isli na TNT, ne mogu da se sjetim da li su bili i nedeljom na NBCMarv Albert i Mike Fratello. Posle je The Tzara zamenio Matt Guokas, a potom njega Bill Walton. Svi su bili odlični. Bill Walton naravno audio orgazam za intelekt.Imali su promašaj sa Magicom 1993.g. koji je bio tragičan. Ajzeja je kasnije bio dosta bolji. Bob Costas je preuzeo od Marva, kad je ovaj imao onu aferu.Collins je radio na TNT kao color, kao i Hubie Brown, zajedno sa Bob Nealom i Ron Thulinom kao glavnim komentatorima.Te 90/91 sezone, dosta utakmica sam gledao preko rahmetli Screensporta, kad sam prvi put čuo Marva, mislio sam da je to najbolji i najsavršeniji komentator u istoriji sporta. Posle su se te fore naravno malo izlizale, ali realno i dalje kad slušam te rane radove, ništa bolje pre ili kasnije nisam gledao i slušao.Inače, što neko reče na twitteru, NBC je malo i kenjalo - od 12 sezona, 6 su imali finale sa Bullsima i najvećim, 3 su imali Lakerse sa Shaqom i Kobijem, 2 Knickse, a i onu jednu je bilo Shaq vs Hakeem.CBS su ispratili Portland i Detroit 1990.g., a ABC dočekali San Antonio i New Jersey 2003.g :D Edited October 23, 2025Oct 23 by Ivo Petović
October 23, 2025Oct 23 12 minutes ago, Ivo Petović said:Marv Albert i Mike Fratello. Posle je The Tzara zamenio Matt Guokas, a potom njega Bill Walton. Svi su bili odlični. Bill Walton naravno audio orgazam za intelekt.Imali su promašaj sa Magicom 1993.g. koji je bio tragičan. Ajzeja je kasnije bio dosta bolji. Bob Costas je preuzeo od Marva, kad je ovaj imao onu aferu.Collins je radio na TNT kao color, kao i Hubie Brown, zajedno sa Bob Nealom i Ron Thulinom kao glavnim komentatorima.Te 90/91 sezone, dosta utakmica sam gledao preko rahmetli Screensporta, kad sam prvi put čuo Marva, mislio sam da je to najbolji i najsavršeniji komentator u istoriji sporta. Posle su se te fore naravno malo izlizale, ali realno i dalje kad slušam te rane radove, ništa bolje pre ili kasnije nisam gledao i slušao.Svaka cast ako si sve ovo zapamtio!Ja sam volio i matorog Hubia u kombinaciji sa Dick Stocktonom.Sjecam sa (kao da je juce bilo) jedne NYK - Hornets utakmice gdje je Hubie na poluvremeno iskritikovao Divca "If Charlotte want to win this, Divac will have to come to life" ili tako nesto i onda se ovaj probudi u II poluvremenu, rasturi Ewinga i Hornetsi dobiju. Pristojan tim bio: pokojni Mason, Glen Rice, Curry.
October 23, 2025Oct 23 Ču zapamtio. Pa pamtim od reči do reči uvod Marv Alberta sa utakmice Boston-Chicago s kraja marta 1991.g. - 2 produžetka 135-132 za Celticse...da ne govorimo o finalu LAL-Bulls ili onoj nesrećnoj seriji Knicks-Bulls iz 1993.g : )Meni je isto Collins bio odličan, Hubie malo manje (mada znam da je za većinu on legenda).Inače je opening night preksinoć na različitim platformama do sada imao preko 600 miliona viewova globalno i NBA je celo veče bio broj 1 u trendingu globalno...tako da bi se reklo da je NBC opet krenuo jako.
October 23, 2025Oct 23 6 minutes ago, Peter Fan said:Pristojan tim bio: pokojni Mason, Glen Rice, Curry.I majusni Muggsy Bogues. Gotivna ekipa bila. Rice zasijao na onoj jednoj all stars tekmi.