Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

8 minutes ago, 1n54jd3r said:

I majusni Muggsy Bogues.

Tad je NASCAR bio na vrhuncu, a posto je Charlotte u epicentru toga, onda je isla reklama sa njim i Divcem koji jedva staje u trkacki auto.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Igrao je i Bobi Fils koji je stradao jako glupo, u saobraćajnoj nesreći, jer se trkao po ulicama (mislim da je i neko od saigrača bio unešan, valjda onaj Vesli). To je verovatno i zapečatilo tu ekipu.

Imali su jednu mrak seriju sa Atlantom ‘98, okršaj Rajsa i Stiva Smita (mada je Mejson tu bio glavni baja). Sećam se da sam tad mislio da su to najbolji suteri sveta, a onda sam kroz neki album saznao da su igrali zajedno u Majamiju pre toga i čudio se kako taj Majami ništa nije postigao.

Vesli, Fils, Rajs, Mejson Divac..u tom plejofu su se svi ošišali na ćelavo, uključujući i Vladea, koji je stvarno izgledao presmešno. U polufinalu Istoka su čak dobili Bullse u Chicagu i izjednačili na 1-1, ali ih je onda MJ počistio sa 4-1. Super kul tim. Uopšte, svi Divčevi timovi su bili super interesantni, imao je one Lakerse iz '95 sa Sebalosom i Van Ekselom, gde je bio najbolji igrač, ušli su i u polufinale zapada, izbacili Sonicse.

btw, kao što sam i pretpostavljao, najbolji TV rejting prve večeri u poslednjih 15 godina.

20 minutes ago, Ivo Petović said:

Vesli, Fils, Rajs, Mejson Divac..u tom plejofu su se svi ošišali na ćelavo, uključujući i Vladea, koji je stvarno izgledao presmešno. U polufinalu Istoka su čak dobili Bullse u Chicagu i izjednačili na 1-1, ali ih je onda MJ počistio sa 4-1. Super kul tim. Uopšte, svi Divčevi timovi su bili super interesantni, imao je one Lakerse iz '95 sa Sebalosom i Van Ekselom, gde je bio najbolji igrač, ušli su i u polufinale zapada, izbacili Sonicse.

btw, kao što sam i pretpostavljao, najbolji TV rejting prve večeri u poslednjih 15 godina.

Rast gledanosti od skoro 100% u odnosu na prošlu godinu. I to OKC Houston, nije baš da su igrali Lakersi i Knicksi. NBC faktor.

To pre 15 godina je bila prva utakmica Lebrona u Majamiju + šampioni Lakersi sa Kobijem.

10 hours ago, ducca said:

7 hours ago, ducca said:

Kaže FBI 4 tima su pod istragom zbog sportskog kladjenja - Hornetsi, Portland, Toronto i Lakersi.

7 hours ago, theanswer said:

Ne sme čovek više ni da se poraduje jbt da mu se gomila zadušnih baba komentatora ne nasadi na grbaču.

Elem, Bilaps je učestvovao u nameštenim poker partijama kao neko ko je navlačio ove fish bogataše, kao oni igraju, onda nije namešteno.

Rozier i ekipa su optuženi za trgovanje inside informacijama u smislu toga ko igra, ko ne igra, ko će da izađe u kom momentu zbog navodne povrede itd i taj info su predavali mafiji koja se kladila na te utakmice i uglavnom dobijala. Uglavnom na player props opklade, ne na ishode.

Izgleda da Bilaps nije umešan samo u poker, već i u davanje informacija o tome ko će igrati pre nego što su javno objavljene.

https://edition.cnn.com/sport/live-news/nba-fbi-sports-betting-probe-10-23-25?post-id=cmh3lizth000j3b6n3n6cw5ul

Paragraph 44: “On or about March 24, 2023, the Portland Trail Blazers played the Chicago Bulls (the ‘March 24 Game’). Prior to the game, the Trail Blazers’ record was 32-40 and the team was out of playoff contention with only 10 games remaining in the season. Prior to the March 24 Game, Co-Conspirator 8 told the defendant ERIC EARNEST that the Trail Blazers were going to be tanking (i.e., intentionally losing) to increase their odds of getting a better draft pick in the upcoming NBA draft. Co-Conspirator 8 told EARNEST, before the news was publicly announced, that several of the Trail Blazers’ best players, including Player 1, an individual whose identity is known to the Grand Jury, would not be playing in the March 24 Game. The information that the Trail Blazers would be tanking and not playing Player 1 was not available to the public, including the Betting Companies.”

ima li nekog potoka?

ma i ja ne mogu da nadjem, a na ESPN-u opet OKC u duplom OT

23 minutes ago, banecare1 said:

Buffstreams App
No image preview

Buffstreams Free HD Sports Streaming: NFL, NBA, UFC & More

Buffstreams live sports in HD for free on StreamEast! Enjoy NFL, NBA, UFC, MLB, with zero sign-ups. high-quality sports streaming anywhere Free.

Buffstreams App
No image preview

Buffstreams live sports in HD for free on StreamEast! Enjoy NFL, NBA, UFC, MLB, with zero sign-ups. high-quality sports streaming anywhere Free.

gordon poludeo

Edited by Čutura

2 minutes ago, Čutura said:

Buffstreams App
No image preview

Buffstreams App
No image preview

gordon poludeo

7/7 za 3 ohmy

28 minutes ago, banecare1 said:

Jbt otvori se za league pass, koji ti je?

Bajdvej seljačine iz OKC dobiše Indijanu nakon 2 produžetka. Smor

bafstrim radi ako nekog zanima..

9 minutes ago, bios said:

Jbt otvori se za league pass, koji ti je?

ne radi league pass u kini, to je problem. videcu sa ovim mojim kanadjanima sto prate bejzbol i hokej, koje jos opcije mogu da ponude.

• Author

OKC ima 4 produzetka pre nego sto je Denver odigrao jedno poluvreme lol

inace odbrana Nuggetsa je katastrofa... jedva vodimo a sutiramo ko besni

3 minutes ago, banecare1 said:

ne radi league pass u kini, to je problem. videcu sa ovim mojim kanadjanima sto prate bejzbol i hokej, koje jos opcije mogu da ponude.

off topic:

muka je oko nekih stvari kada si u kini. napijes se ko guzica u 10am gledajuci americke sportove lolol

Gordon 8/8 trojke lolol