January 18Jan 18 Ма њима је најбитније да су у Вотсону добили додатну озбиљну опцију с клупе за плеј-оф. Ако сви буду здрави то је девет играча.МарејКБКем ЏГордонЈокићББТХЏВотсонВаланчДакле преозбиљна дубина. Прошле сезоне су имали језиву клупу и морали су да цеде стартере максимално и на крају су остали без гаса реално.Циљ до краја рег дела треба да им буде да заврше у топ 2, топ 3 у најгорем случају и да избегну Оклахому до финала.
January 19Jan 19 Šarlot je je skroz potcenjena ekipa u periodima kad igra dobro. Druga je stvar što su prvaci sveta u oscilacijama. U perspektivi Lamela, Kon, Brandom Miller i Williams su mogli da budu baš zajebana osnova za narednih 10 godina, ali 3/4 do sad nisu mogli do 50 utakmica da dobace, ali jednog su nekako isterali kao sa otpusnom listom, a četvrti je ruki.Ne pada mi napamet da li još neka ekipa igra sa ovakvim oscilacijama. Bullsi možda.Brandon Miller posebno, kakvih on budalaština ume da zaređa, ali kad igra dobro - poezija. Denver je skroz nemoćan. Timski ne mogu da ispariraju, čak se niko i ne ističe po ne znam kako lošoj individualnoj partiji. Nadam se da će bar da zadrame malo da nam bdenje dobije kakav-takav smisao.
January 19Jan 19 38 minutes ago, kralj said:Šarlot je je skroz potcenjena ekipa u periodima kad igra dobro. Druga je stvar što su prvaci sveta u oscilacijama.U perspektivi Lamela, Kon, Brandom Miller i Williams su mogli da budu baš zajebana osnova za narednih 10 godina, ali 3/4 do sad nisu mogli do 50 utakmica da dobace, ali jednog su nekako isterali kao sa otpusnom listom, a četvrti je ruki.Ne pada mi napamet da li još neka ekipa igra sa ovakvim oscilacijama. Bullsi možda.Brandon Miller posebno, kakvih on budalaština ume da zaređa, ali kad igra dobro - poezija.Denver je skroz nemoćan. Timski ne mogu da ispariraju, čak se niko i ne ističe po ne znam kako lošoj individualnoj partiji.Nadam se da će bar da zadrame malo da nam bdenje dobije kakav-takav smisao.Povlačim ono što sam rekao o samopouzdanju igrača sa klupe. Stroter ne može da bude plej, užasno šutira ove godine, protivnik kada god može ga ubaci u pikenrol, pravi glupe faulove na par sekundi od kraja napada. Najveći talenat je trošenje napada do trenutka kada krene na ulaz preko trojice ili baci vruć krompir nekome na trojci.
January 19Jan 19 Tesko je b2b protiv dve uvek augodne ekipe, kao da sam osetio raspad i nisam se budio srecomAko nista, bar su pobedili nepremostivog arhineprijatelja iz prosle sezone Vizardse sto je do juce delovalo kao nemoguca misija, Jokic je probao i sve sam da odigra zadnja dva puta protiv njih ali fejlovao zestokoBravo momci, glavu gore, napadamo jako jos ovih par meceva dok se statisticar ne vrati a onda opet navijam za Memfis ili Dalas
January 19Jan 19 13 hours ago, 1n54jd3r said:Temetrius dominira protiv Orlanda, ne bi li privoleo neki tim da ponudi nesto opipljivo za njegaWithout a care in the world...Ovo mora biti najveći glupan u istoriji profesionalne košarke, ili makar najveća somina po količini talenta, nekakva jedinica za negativni iq da se nazove po njemu."Ok, ume da igra, ali da nije budala? Bez brige, izmereno 14 piko Jaa".Pre bih budućnost kluba gradio na kolenima Joe Inglesa i Mike Conleyja nego na ovom tocilu.
January 19Jan 19 preteruje se pomalo sa tim osudama. mozes misliti bazooka celebrationlik je dalabu sa ili bez takve proslave ali ne bih mu ovo uzeo sad za neko grdno zlo
January 19Jan 19 Ni ja, samo je smešno to što je gospodin Temetrijus iz privatne škole i bogatog kraja, a ne neki hool tough guy kako se tripuje. Pravi je Clarence iz 8 Mile.
January 19Jan 19 ma naravno. kao sto su nekada svi bili pankeri ili dizelasi sa ulice, tako su sad svi opasni gangsta reperi iz huda, po mimovima im se vuku muda & ostale floskule
January 19Jan 19 Author 17 minutes ago, uini said:preteruje se pomalo sa tim osudama. mozes misliti bazooka celebrationlik je dalabu sa ili bez takve proslave ali ne bih mu ovo uzeo sad za neko grdno zlosama proslava ne bi bila problem da nema vec dva srenja sa pistoljem, plus nikada do kraja razjasnjeno pucanje na parkingu...
January 19Jan 19 3 minutes ago, freakns said:sama proslava ne bi bila problem da nema vec dva srenja sa pistoljem, plus nikada do kraja razjasnjeno pucanje na parkingu...znam,zato i kažem. suštinski, sad bi trebalo da proslavlja poene isključivo kroz neke gandijevske metafore i pantomime, sve što je agresivno, može da se poveže sa štoljpijem, pa i seča torte nožem