Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Meni lepo da mislim da podjebava Piksija, izgleda nije doneo orasnice.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Šta reći? Koju poluku posrati?

"Air Serbia" trebalo da vrati srpske košarkaše kući: Rekla da nema slobodnih letova, a isti dan letela iz Rige

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se iz Rige u Beograd čarter letom kompanije "Air Baltic" iako je uoči odlaska na Evrobasket imala dogovor oko povratka iz Letonije sa nacionalnom kompanijom "Air Serbia".

Kada su "orlovi" eliminisani od Finske prošle subote, a KSS kontaktirao nacionalnu avio-kompaniju sa upitom koji se odnosio na što skoriji povratak kući, konkretno nedelja u toku dana, iz "Air Serbia" stigao je odgovor da to nije moguće, jer ne postoje slobodne letelice, piše Sport klub.

To ne bi bio toliki problem da istog dana avion u vlasništvu kompanije "Air Serbia" nije poleteo upravo iz Rige i sleteo u 18.30 časova upravo u Beograd sa ukupno 111 putnika.

Među njima nije bilo nijednog reprezentativca Srbije, niti člana stručnog štaba, niti funkcionera Košarkaškog saveza Srbije. Oni su se uveliko vratili kućama sa Evropskog prvenstva letom kompanije "Air Baltic", koji je KSS uspeo da zakaže u nedelju, 7. septembra u jutarnjim časovima, nakon što je bio odbijen u komunikaciji sa "Air Serbia".

KSS je i prilikom odlaska u Rigu prvobitno zatražio usluge domaće kompanije, ali je i tada stigao odgovor da "Air Serbia" nije u mogućnosti da obavi taj let zbog manjka kapaciteta. U Sazonovoj 83 tada su se obratili takođe "Air Baltic" aero-prevozniku, platili put u jednom smeru i, prema saznanjima Sport kluba, sa "Air Serbia" menadžmentom dogovorili povratak sa Evrobasketa letom nacionalne kompanije - kad god to bude bilo.

Taj let je, prema rečima sagovornika Sport kluba bliskog Košarkaškom savezu Srbije, bio plaćen.

Međutim, kada je došao trenutak da se "orlovi" vrate kućama, iako prerano u odnosu na očekivanja, iz "Air Serbia" je stigao odgovor u stilu "žao nam je, zauzeti smo, moramo po neke druge ljude...".

Ko su ti ljudi, Sport klub će zatražiti odgovore od Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije i same nacionalne avio-kompanije

Možda su tu bili fudbaleri, oni su dobri

• Popular Post

Sreca u nesreci je da je na celu saveza covek koji nikada ne ocuti na zakulisne radnje i siguran sam da ce se danas, najkasnije sutra oglasiti saopstenjem i zakazati gostovanje u jutarnjem programu kako bi sve raskrinkao.

Još čekamo na raskrinkavanje boćnih vetrova iz tabora komšija kluba kome niko ne može da zabrani kako će da se zove. Evo ima već 10 godina tome.

Neki drugi ljudi su Ćaciji koji su poslati da biju one koji pumpaju.

16 minutes ago, JPM said:

Neki drugi ljudi su Ćaciji koji su poslati da biju one koji pumpaju.

Sherlock Bye Bitch GIF

Spoiler

Mislim, jasno je, ko se vozi, ne mislim ovim gifom ništa loše

Edited by Valk

2 hours ago, garmonbozia said:

Nema veze, ni ja ne volim to, ali si ostali imaju prednost u odnosu na nas zbog toga dok smo mi tvrdoglavi. Takva su pravila igre, u istoriji neće stajati da je Lorenzo Brown osvojio, već Španija.

Eno ti CZ i uzivaj u igri 12 stranaca i u uspehu koji donose svake sezone.

Edited by Micko8

11 minutes ago, Valk said:

Sherlock Bye Bitch GIF

Spoiler

Mislim, jasno je, ko se vozi, ne mislim ovim gifom ništa loše

Moram nekad da stejtujem očigledno, previše me sve ovo frustrira.

Mora da se prizna da Pesic nije imao ni srece da ima obojicu Bogdana i Jokica, osim OI gde su nas sudije upropastile:

• sa Jokicem, i bez Bogdana, ispali smo u osmini finala Eura 2022.

• sa Jokicem, i bez Bogdana, ispali smo u osmini finala Eura 2025

• sa Jokicem, i sa Bogdanom, nadigrali smo Amere u polufinalu Olimpijade i ispali zahvaljujuci sudijama

• bez Jokica, i sa Bogdanom, igrali smo finale svetskog prvenstva i tesno izgubili

Znaci, Pesic je samo jedno veliko takmicenje imao obojicu. Mislim da ljudi slabo kapiraju, ili ne kapiraju uopste sta znaci izostanak jednog od njih dvojice za nasu reprezentaciju, pogotovu izostanak Bogdana, to je sada i potvrdjeno. Bez Jokica smo odlicna ekipa, spremna za najvise domete, ali tanki u reketu ako Milutinov ne odigra vrhunsku partiju pa to moze da bude problem protiv najjacih ekipa, mada smo i dalje medju favoritima. A bez Bogdana smo nivo trenutne Italije ili Spanije, znaci solidna ekipa, ali bez pravog vodje, sporija i u prilicnoj nemogucnosti da se dodje do neke medalje.

Edited by JohnnyD

18 hours ago, pbg12345 said:

jebeni covic

kao da nije dovoljno sto se 13 godina budim sa saznanjem da je vucic na vlasti, nego mora i ovo govno biti na celu saveza sporta koji ubedljivo najvise volim

od djubreta se ne bi moglo ziveti da su nasi kojim slucajem osvojili, ovako ce ih sve baciti pod voz

apsolutno sam siguran da nista necemo osvojiti dok je taj govnar na celu kss

Tek će da bude problema u okviru saveza, ostavljeno je sve da se završava posle EP da se gurne pod tepih i na krilima zlatne medalje da se sprovede svašta nešto ali od toga tek sad neće biti ništa. Uveliko je problem između KSS pod Čovićem i regionalnih košarkaških saveza na menjanju statuta KSS, kružio je i novi predlog registracionog pravilnika koji je trebalo da bude usvojen pre septembarskog prelaznog roka ali nije pa je isti odrađen po identičnim pravilima kao prethodni , komisija za takmičenje je predložila ukidanje jedinstvene juniorske i kadetske lige i delovalo je da je UO prihvatio predlog ali ni od toga nema ništa pa se evo od vikenda već igraju kvalifikacije za pomenute lige. Iz prvih muških regionalnih liga (treći rang takmičenja) je mislim bar 6 ili 7 klubova odustalo pa su sad sve te lige skraćene na po 14. Gomila timova iz druge lige nije dobila dozvolu za takmičenje odmah, pa se nešto mešetarilo naravno da to prođe, ima dosta klubova sa dugovanjima, para od lokala u novoj situaciji gde SNS samouprave više ni podobnim klubovima nemaju para da daju da ne pričam. Šta će biti sa najavljenom novom profi ligom, kakva će biti piramida liga sledeće sezone, da li će savez zatezati sa državom da mora da se igra i da se ukine sponzorstvo telekoma za Aba ligu, koliko će biti političke volje da se zateže u sportu dok im se pozicije ljuljaju.... Pešić je bivši, znaju to svi, nije ni on toliko senilan.

sve kul chovara je govnar, po partizanovcima i narucioc ubistva djindjica ali ja ne mogu da skapiram, kako se njegovo delovanje na celu kss razlikuje od danilovicevog (uvek napominjem da mi je to najomiljeniji igrac ikada) ili nekoga pre sashe.

4 minutes ago, uini said:

po partizanovcima i narucioc ubistva djindjica

Ne po nama, već po majci Z. Đinđića, ali nemoj da te to spreči u izlaganju

Ne postoji ni promil šanse da savez živne nakon smene Pešića i da išta bude bolje, i to je ono što je zapravo deprimirajuće u celoj situaciji.

Just now, garmonbozia said:

Ne po nama, već po majci Z. Đinđića, ali nemoj da te to spreči u izlaganju

majka zorana djindjica zvuci kao ozbiljsn dokaz, siguran sam da je kao i svaka majka, upucena u dinamiku DB-drzave kakva je srbija.

zamisli da otac ili sestra to isto potvrde, nema tu vise dileme onda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.