Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Da je Jokic bio malo vise angazovaniji na utakmici dobili bi utakmicu protiv turaka sa sve supljom odbranom. Hajde sto nije isporucio koliko je mogao, posto u ekipi turske nema ko da ga uspori ali je u odbrani bio tragican. U jednom napadu su mu dva puta turci iscackali loptu iz ruku prilikom skoka, onda pravi nepotreban faul nad Sengunom koji ga je vec prosao i ovaj dobija dodatno slobodno bacanje. Ne mogu da razumem da ne moze da bude motivisan na najvaznijoj utakmici na prvenstvu do sada. Izabrao je tezi put do borbe za medalje, mislim da je duzan ekipi da odigra najbolju kosarku karijnere u eliminacionoj fazi takmicenja.

Edited by Micko8

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

travolta GIF

jeste dužan ali nemam utisak da je problem motivacija, već fiba pravila, gde može da se pravi gužva u reketu i udvaja a nemamo najboljeg šutera više da to niveliše

pronaći će on način, ubeđen sam u to

u napadu je još bio dobar tj. odličan za svakoga ko nije to što je on. nije bio pasivan kao što ume i natrpao je puno poena, imao i dobra dodavanja, ali jesu falili potezi iz grejtnes kategorije. sigurno je i do gužve, ali i do naše taktike. može mnogo više i pametnije na njega da se igra, a ne da se vrti jedna te ista akcija u poslednjim minutima koje su turci dobrim bampovanjem rutinski branili i terali ga da izađe u pik koje su naši bekovi loše odigrali. biće napad dobar, ne brinem se za to.

fejlovao je u skoku i odbrani na Šengunu i to me mnogo više brine od napada. nema zlata ako on nije najbolji centar na parketu u svim segmentima. prosto mora da pokupi sve ključne lopte i da ne dozvoli da nam protivnička petica utrpa 30 uz 7-8 asistencija.

Ne sviđa mi se onaj set sa uručenjem za beka u kratkom korneru, to sa Bogdanom je još i moglo da radi, sad kad nema njega, baš ne funkcioniše, pogotovo ako je Aleksa taj koji dolazi na uručenje. Neće se desiti ali ako naši bekovi nastave ovako da budu nekonstantni voleo bih više lopte Joviću u rukama da kreira iz nekog pika sa Jokićem. I generalno ne bih se sramio probati sa Jovićem na 4 i Jokićem na 5

Edited by theanswer

2 hours ago, Ratamahatta said:

Vasa je kosarkaski Dejan Stankovic

Po broju kvadrata u izgradnji ?

Trebaju nam pobede Izraela i Grčke. I onda imamo prilično lagan put u polufinale. Finska pa Izrael/Gruzija. Dok bi mučeni Nemci posle Portugala kao nagradu dobili Italija/Francuska. Turcima bi se isto otvorilo polufinale preko Švedske pa Poljska/BiH

luka moze sam da dobije izrael, nadam se da hoce. mi prosto treba da dobijemo sve tekme do kraja

Da repriziram...

Da smo hteli da ih dobijemo, dobili bismo ih.

Turci, ne da ne mogu bolje, oni nece ni ovo ponoviti. Ocekujem vrlo rano njihov kiks. Ono jes da je bilo nesporazuma, pa smo ih ostavljali same

A mi... Mi mozemo mnogo bolje. Ali smo sjajno, znaci mozemo i mnogo gore. I u odbrani i u napadu. I mnogo smo kilavi, umorni, neoprezni, plasim se novih povreda, pu pu pu daleko bilo.

I Pesic moze mnogo bolje/gore.

Sve zavisi od njih, ja uzivam u njihovoj igri. Nadam se da ce posle zlata svi reci "da su zajednica sa mudima koja se vuku od Rige do Talina, nezanimljiva jer nisu imali vremena da se napijunpre dodele medalja, da ce ih pljuvati zbog prijema kod preCednika itd"... Mozda bolje da nema zlata, jer nas ceka hladan tus na doceku

https://x.com/meridiansportrs/status/1963602432811729368

Neko je napisao da se Vasi zapravo ne igra, sto je naravno glupost. Stalo mu je i te kako. Za neko dizanje fizicke pripremljenosti je u sustini kasno, ali u principu nema drugog nacina da se oseca komfornije na terenu i igra sa vise samopouzdanja osim kroz suterske treninge. Moze samo da mu prija..

Treba Malinu da skinemo vidi kako juri za Vasom jebote 😀

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

https://x.com/meridiansportrs/status/1963602432811729368

Neko je napisao da se Vasi zapravo ne igra, sto je naravno glupost. Stalo mu je i te kako. Za neko dizanje fizicke pripremljenosti je u sustini kasno, ali u principu nema drugog nacina da se oseca komfornije na terenu i igra sa vise samopouzdanja osim kroz suterske treninge. Moze samo da mu prija..

To što Vasi trenutno najviše nedostaje u igri ne može da se popravi individualnim treninzima. On je pre svega taktički problematičan za ekipu.

Ne zamerite, nisam se bavio kalkulacijama.

Imamo li sanse da se sastanemo sa Slovencima u nekom momentu i sta bi bilo potrebno za to?

Voleo bih da gledam duel dvojice madjionicara.

29 minutes ago, Bongo Fury said:

Ne zamerite, nisam se bavio kalkulacijama.

Imamo li sanse da se sastanemo sa Slovencima u nekom momentu i sta bi bilo potrebno za to?

Voleo bih da gledam duel dvojice madjionicara.

U polufinalu ako oni nekako izbace Nemce.

4 minutes ago, Zeleni sto said:

U polufinalu ako oni nekako izbace Nemce.

Na žalost, neće se desiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.