June 9Jun 9 Mene zaista cudi kako je Poku i do ovde dogurao..sve vreme deluje kao Novosadjanin u spicu na Slaviji..malo bezobrazluka da nabaci, druga bi se pesma pevala
June 9Jun 9 volim te, that much is true.iako si nesnosan, to jes' bizarno đuturenego, neko je rekao kako je poku jedini nba igrač koji se nije napucao - eto njegov kolega, chat holmgren, sledeće sezone gazi četvrtu ili petu, ne vidim vizuelno neku razliku dramatičnu u muskulaturi (kao da je to danas važno u profi sportu)teško je pokua, porzingisa, holmgrena, wembyja, nevezano za nivo talenta, porediti sa standardnim košarkašima u tom smislu.
June 9Jun 9 pokusevski ne zna ni svoju poziciju. mogu zamisliti kakve mu se roje misli o tome. bukvalno nigde. tapka u mestu.dao bih mu jos jednu sezonu ali da se zna sta ce igrati. koje vesrine ce razvijati, tezina je isto upitna. hoce li da nabavi koji kg ili ostaje na ovom nivou. da li mu neko puni glavu o tome sta treba da igra?
June 9Jun 9 bolje je da promeni sredinu, očigledno ga ni penjaroja ne vidi kao integralni deo rostera a ove sezone će sve biti na temu rezultata Edited June 9Jun 9 by uini
June 9Jun 9 1 minute ago, hooyadahoo said:Meni je poku u ovoj ulozi koju je imao skroz ok, deseti igrač u rotaciji.Oku
June 9Jun 9 @uini ako se odnosilo namoj upis konkretno sam mislio na vukčevića(ne tristan), teletovića, pavlovića, teai predvodnika psd, kod njega je to najprimetnijesvi mogu da se svrsraju u grupu pokuovih suvremenika. nešto mi to nema veze sa berbom, više sa mentalitetom takmičara
June 9Jun 9 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@uini ako se odnosilo namoj upis konkretno sam mislio na vukčevića(ne tristan), teletovića, pavlovića, teai predvodnika psd, kod njega je to najprimetnijesvi mogu da se svrsraju u grupu pokuovih suvremenika. nešto mi to nema veze sa berbom, više sa mentalitetom takmičaramislio sam da pričaš o partizanovcima u podcastima ali svejedno, tek je ovde navedena jako široka lepeza i talenta i tajmlajna, teško je tu izvući nekakav takeout.
June 9Jun 9 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:svi mogu da se svrsraju u grupu pokuovih suvremenika. možda u smislu ljudskog života ali košarkaškog, nikako.
June 9Jun 9 možda je pravo pitanje, ko treba da se meri sa mirzom, teokratijom ili danilovićem a da su aktuelni ovih dana, saša pavlović je već više u registru pokuševskog, koji je imao srećeja ne znam ko su ti ljudi, možda neki euroleague heroji ali i tu bih se zamislio
June 9Jun 9 4 minutes ago, uini said:možda u smislu ljudskog života ali košarkaškog, nikako.između pavlovićevog kraja karijere i pokuovog početka 3 godmirza teletović zavrsio ‘18, poku počeo ‘19 u olyvučević ne vukčevićsvi su oni košarkaški savremnici10 godina nba karijere ne može baš da bude povezano isključivo sa srećom, pogotovu za non usa košarkašafun fact poku bio bolje plasiran na draftu 17 vs 19obojica u prvoj rundi