June 9Jun 9 36 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Mislim da je on ćao. I nikad neću skapirati šta je s tim momkom, ima sve, IQ, fizikalije, pa čak i taj mentalitet nekoga ko je bio u NBA.Nema glavu za vrhunski nivo..
June 9Jun 9 Pa deluje tako, neka loša psihologija.. Ja se usuđujem reći da je "prepametan" (tipa Milenko Tepić) za taj vrhunski nivo...mora igrač tu da bude malo dalabu.
June 9Jun 9 45 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Mislim da je on ćao. I nikad neću skapirati šta je s tim momkom, ima sve, IQ, fizikalije, pa čak i taj mentalitet nekoga ko je bio u NBA.Jedan od izuzetno retkih likova koji u NBA nije uspeo fizički da napreduje ni za pedalj. Ovaj trener OKC je u par navrata to i prokomentarisao doduše u blažoj formi ali je jasno da je kritika bila upućena u tom pravcu. Drugo, njemu fali samopouzdanja. Iskreno mislim da bi bilo dobro da ode stepenicu niže, da igra dosta i da u nekoj ekipi a la Mega postane protagonista i biće još šansi da se vrati na viši nivo a da bude korisniji i vredniji.
June 9Jun 9 Ma kakva stepenica niže, to smo pričali i za onog Bana Đekića pa nikad ništa nije ispalo od njega.Gde ćeš bolje okruženje za napredak od Partizana u ABA ligi, 80% utakmica ti je livada protiv solidnih protvnika, imaš svu priliku ovog sveta da grebeš i da se dokažeš.Dobro je odigrao prošle godine KLS, ali ako mu je to merilo onda mrka kapa.
June 9Jun 9 8 minutes ago, goofs said:Ma kakva stepenica niže, to smo pričali i za onog Bana Đekića pa nikad ništa nije ispalo od njega.Gde ćeš bolje okruženje za napredak od Partizana u ABA ligi, 80% utakmica ti je livada protiv solidnih protvnika, imaš svu priliku ovog sveta da grebeš i da se dokažeš.Dobro je odigrao prošle godine KLS, ali ako mu je to merilo onda mrka kapa.Pa nije on u Partizanu 10 dana pa da pričamo o nekakvim prilikama za dokazivanje, nije napredovao ama baš ništa ni ovde. Jel ti stvarno misliš da će on posle dve godine tavorenja ni iz čega da explodira dogodine? To je valjda više nego jasan znak da nešto mora da promeni ako zaista hoće da skrene pažnju na sebe. Idi brate u uleb kup ili LŠ, naguraj minutažu i statistiku u nekom Turk Telekomu, imaćeš šansu da dobiješ na samopouzdanju, pa ćeš imati ljudske ponude i prilike kad već ne možeš drugačije. A tek Đekiću niko nije kriv do njega samog.
June 9Jun 9 23 hours ago, Valk said:Ima najjače ime u ligi.KEVARIJUS!Zvuči kao neki lovac na vampire i veštice.Meni zvuči kao da je popio po pički od Asteriksa.
June 9Jun 9 gledajući sve one naše uspele* košarkaše u podkastima i intervjuima kod svih je primetna, uz krvava kolena, dozu talenta, dosta sreće i neutoljiva glad da svakoga dana budeš bolji od saigrača, protivnika i u krajnjem slučaju od samoga sebeja to nisam uspeo da vidim kod pokua*igrali na najvišem nivou, nikakvi spektakularni stats-i al baš nisu bili na kraju klupe zaduženi za mahanje peškirom
June 9Jun 9 nemoguće je i kontekstualno i generacijski porediti nowitzu, threepkovića sa nekim košarkašem danas.ili bodirogu sa dončićem ili kako većdrugačije je sve živo, ja ne mogu u svom poslu da poredim sebe u prvom delu karijere, sa nekim danas u istoj situaciji.drugi su rezoni jer je druga situacija validna, pitanje je šta je tu bolje ili lošijepoku jeste čudan slučaj ali opet, poku bi u to ranije vreme bio drugačije treniran, pa bi možda bio bolji a možda cepao pivu ispred zadruge
June 9Jun 9 Just now, Vasilij Zajcev said:Ti da ćutiš, ti si meni obećao Kukoča, a dobio sam ovog čokera obećao sam ti kukoča za siromahe, to što niko ne voli siromaštvo, je druga tema.
June 9Jun 9 ..pri čemu, kada pogledaš neku tekmu gde je igrao dovoljno minuta, jer je igrao dobro ali ko zna šta još okolo u brodolom-partizanu recimo monako (prvi u statsima gde nije 6 i 12 mins - 25mins / 17 pts (4/7 za 2, 3/6 za 3) / 7 rebssledeću protiv asvela 34mins, 12 pts (3/3 i 2/4), 7 rebs, 3 ast, 1stl, 4 blkto je siroma' kukoč
June 9Jun 9 ima u suštini dve tekme sa više minuta a da mu je loš šut i okolo - olimpijakos je jedna, kasnija protiv monaka drugaostalo sve korektno u sitno minuta ili one jedine dve gde je dobio vremena a koje sam naveo