June 10Jun 10 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:?Nije vezano za tvoj post.Prosto valja pomenuti čoveka koji je bio na braniku velikog Žoca i onog koji ga je oterao. Edited June 10Jun 10 by Milošica
June 11Jun 11 Sad vidim da je Fener ponudio Binghamu 700K, a mi dajemo Hayesu 2,6 milki na 2 godine, da bi ga uparili sa Jekirijem.
June 11Jun 11 Just now, Jimmy Kowalski said:Sad vidim da je Fener ponudio Binghamu 700K, a mi dajemo Hayesu 2,6 milki na 2 godine, da bi ga uparili sa Jekirijem. Asvel izjednačio ponudu za Hejsa.
June 11Jun 11 A vidim i da je Valensija zagrizla za Dylana. Ne znam da li je Joanu stalo da ga zadrzi ili ne..
June 11Jun 11 20 minutes ago, Milošica said:Ladno Milsa jurimodobar pojur, kao dvejn koji ima i savest i mozak, cenim neki 7-8 igrac u rotaciji tops
June 11Jun 11 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Sad vidim da je Fener ponudio Binghamu 700K, a mi dajemo Hayesu 2,6 milki na 2 godine, da bi ga uparili sa Jekirijem. To prenosi Calzoni, Mozzart kaze da je cifra koju Fener nudi 1.4 miliona sto mi dodje logicnije ako ga zele posto je Makabi navodno ponudio 900K i on je kao nacelno dogovorio prelazak u Tel Aviv. Ako je istinita cifra koju nudi Makabi onda to zna i Fener pa ce ga tesko privoleti kod sebe sa 200K manjom ponudom. Edited June 11Jun 11 by Borca
June 11Jun 11 Tu svi objavljuju cas u dolarima, cas u evrima, pa se onda pogubis koliko je cega. Makabi i drugi izraelski timovi moraju da preplacuju, jer bas nisu idealna destinacija dok je nestabilna situacija, tako da kapiram da je dovoljno izjednaciti ponudu koju oni daju.
June 11Jun 11 Tajrik uspeo da se popička sa Barcokasom.6 minuta, 5 faulova, 2 poenaΓαμώτο, ποιος σε έφερε από την Τουρκία;