September 26, 2025Sep 26 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:polako brtSta polako. Veceg talenta nismo imali od Bogdana (at least). Vreme je za hype. Ako za trenutak uspemo da zaboravimo usrano sranje u drzavi.
September 26, 2025Sep 26 meni je murinenov vajb vise neki new and improved vesely sa pocetaka karijereedit sto kaze vajber-kolega, ima partizanski vajb lik, fo better or worse Edited September 26, 2025Sep 26 by uini
September 26, 2025Sep 26 3 minutes ago, Fins fleet said:Sta polako. Veceg talenta nismo imali od Bogdana (at least). Vreme je za hype. Ako za trenutak uspemo da zaboravimo usrano sranje u drzavi.Talenat je jedno, ali zna se kako se zasluzuje minutaza kod Zeljka.
September 26, 2025Sep 26 slažem se da je vreme za hype, al ne treba smetnuti s uma da je miika do juče igrao za zubno tehničku iz tamperea
September 26, 2025Sep 26 Izaslo mi u related videos. Garant je govor posvetio dolasku Mike u Partizan..
September 26, 2025Sep 26 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:slažem se da je vreme za hype, al ne treba smetnuti s uma da je miika do juče igrao za zubno tehničku iz tampereaJeste, ali se fino pokazao i na evropskom prvenstvu u duelu sa evroligaškim/NBA igračima. Ne očekujem neko čudo u ovoj sezoni tho, ali očigledno da postoji neki dogovor i obostrano poštovanje i da to može na fino da izađe. Zato što je iz finske hehe
September 26, 2025Sep 26 https://x.com/eleklenard/status/1971489473356832822?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
September 26, 2025Sep 26 Australski plejmejker iz NBA na poziciji Egzuma, rising star Mika na poziciji Yamadara. Crta se jedna sezona
September 26, 2025Sep 26 Po karijeri vise je igrac za Cedevitu ili Igokeu nego za Partizan. Igrao na Cal Baptistu koji stalno dovodi Austalijance koji nisu onaj najvisi nivo. Videcemo, treba verovati Ostoji.
September 26, 2025Sep 26 Koliko Sam puta opsovao Murinena na eurobasketu... Protiv nas, Gruzije, Nemacke...Rekoh dobro je da prvenstvo traje 20 dana. Ko ce psovati sad celu godinu