September 27, 2025Sep 27 U prethodnom periodu mogli smo da prisustvujemo strimovima Karlika Džonsa na društvenoj mreži Tik Tok.“Planiram da se ozbiljnije posvetim tome. To je način da se povežem sa navijačima. Moći će da gledaju kako igram, a ponekad ću u strimove uključiti i saigrače. To je još jedan način da se približimo ljudima i mislim da će biti zabavno- pakuj taj soni, da te ja ne bi zapakovao. ceo dan blejiš u tu glupost, da tako gledaš u knjigu tri fakuleta bi do sad završio
September 27, 2025Sep 27 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:- pakuj taj soni, da te ja ne bi zapakovao. ceo dan blejiš u tu glupost, da tako gledaš u knjigu tri fakuleta bi do sad završioJebiga zabranili mu izlaske mora nesto covek da radi
September 27, 2025Sep 27 5 hours ago, Nikodije said:Dobijate marketinški, Ostoja juče reče da klub vodi kao korporaciju. Ovaj transfer je odjeknuo i mnogi će gledati kkp zbog njega.Doveden da Finci pohrle na part+ Edited September 27, 2025Sep 27 by smooth.Op
September 27, 2025Sep 27 5 minutes ago, smooth.Op said:Doveden da Finci pohrle na part+ Kyllä, tykkään mustavalkoisesta..
September 27, 2025Sep 27 Ne verujem. Mi letimo sutra, a on je stigao veceras. Da zaigra tek nema nikakve sanse.
September 27, 2025Sep 27 Znajuci Zeljka mislim da ce Mika debitovati protiv Krke, posto prethodno odradi nekoliko treninga.
September 27, 2025Sep 27 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Znajuci Zeljka mislim da ce Mika debitovati protiv Krke, posto prethodno odradi nekoliko treninga.to zvuči najrealnije, ja pak verujem da bi mogao da bude u 12 već u četvrtak, da se mališa malo dinsta
September 27, 2025Sep 27 21 hours ago, Jimmy Kowalski said:PARTIZAN: OSETKOWSKI, PARKER, MILTONOdlicna analiza Tonija Lazarusicaa evo tonija i u radijskom izdanju