September 26, 2025Sep 26 Popular Post 1 hour ago, Valk said:Pošto meni nimalo nije simpatično tо derište, jedva čekam da iznervira Željka nešto 🍿doveden je realno da bi izluđivao cigane, što je već počeo da radi
September 26, 2025Sep 26 10 minutes ago, uini said:lova koju dobijes iz nba ti je cca 2x frenkija od olyjaedit pola lundberga, ne znam koje su ti valute prisnijeHvala..PS.
September 26, 2025Sep 26 39 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:zeljko lisicapriznaj da ti je sad krivo što nisi uzeo sezonsku, a što nisi verovao zokiju u ostoji to obaška
September 26, 2025Sep 26 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:priznaj da ti je sad krivo što nisi uzeo sezonsku, a što nisi verovao zokiju u ostoji to obaškaTo sto nisam uzeo sezonsku ne znaci da necu biti courtside da gledam ukazivanje isusovo take my money, ostoja!
September 26, 2025Sep 26 18 minutes ago, copkillah said:doveden je realno da bi izluđivao cigane, što je već počeo da radi Ali naprotiv, lik koji me nervira je potpisao za prijatenje™, pa to je idealna kombinacija. Sasrećom
September 26, 2025Sep 26 Jedino mi zao njegovog agenta, dovodi ga mecki na rupu, odvesce ga Misko u Fener za godinu dana.
September 26, 2025Sep 26 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bar nećete moći da teoretišete kako smo ga indoktriniraliali odmah ste primetili talentovanu mladicu. ocekujem da mu se na prvom dolasku do kluba javi zach ledey hologramom
September 26, 2025Sep 26 Realno decko ako ne bude imao 20 mpg u EL, Zeljko govna da jede. Jebala vas Aba.
September 26, 2025Sep 26 4 minutes ago, Fins fleet said:Realno decko ako ne bude imao 20 mpg u EL, Zeljko govna da jede. Jebala vas Aba.polako brtnego šta kaže struka, ko nam fali da krenemo da mlejemotm