September 26, 2025Sep 26 12 minutes ago, shimpu said:Ako dodje Finac, spreman sam porasti, pustiti kosu, istetovirati se i smrsati. Zeleo bih da licim na tog momkaProvucemo te k`o Majkl Dzeksona par puta kroz varikinu, malo rastegnemo i onda na tetoviranje.
September 26, 2025Sep 26 Pročulo se da mali ume s Gudurom, pa Željko za svaki slučaj, da spreči 30 point game
September 26, 2025Sep 26 33 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pročulo se da mali ume s Gudurom, pa Željko za svaki slučaj, da spreči 30 point gameGudura kad prepozna poznate face na tribinama ima da nam saspe 40
September 26, 2025Sep 26 koliko razumem finac sledece godine u usa bi igrao high school jos uvek, a on to ne zeli vec mu je cilj da se na visem nivou pripremi za nba posto je siguran da ide visoko na draftu. u tom smislu za njega bi mega bila najbolja opcija.
September 26, 2025Sep 26 Ne moze mega, nije mu misko agent, ali ocigledno da mu sadasnji agent nije previse pametan jer dovodi malog mecki na rupu.Imace on minutazu u aba dovoljnu
September 26, 2025Sep 26 a jel partizanu odgovara da na samo godinu dana uzme klinca od 18 godina i da ga razigrava za nba?
September 26, 2025Sep 26 9 minutes ago, Nikodije said:...doduse kapnulo bi obestecenjeNavukli smo se na te NBA pare.
September 26, 2025Sep 26 19 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Imace on minutazu u aba dovoljnuja bih voleo da dođe klinja, odmah da se razumemo, pošto dete koje onoliko odvali prekaljene el i nba igrače i usput ih trashtalkuje a oni ni prstom da mrdnu, zaslužuje da dođe ovde i nastavi da fura svoj krvavi pir.međutim, pred svaku sezonu se zamišlja kako će neki set igrača, koji verovatno nije spreman da ima u kontinuitetu & značajne euroleague minute, igrati ne znam koliko u aba; ipak, na kraju se ispostavi da u ovom ritmu utakmica, trener mora da ima nekakve generalke za euroleague i da testira stvari, uigrava akcije (pogotovo trener profila željka), baš u aba ligi, pa onda ti igrači ne odigraju neki veliki broj minuta ni tamo.znam da su balša i uroš trifunović npr imali veću minutažu u abi ali opet. pojma nemam, ako bi mogao da ostane 2-3 sezone, onda možda i ima smisla, jer mi na jednoj sezoni više liči na neki marketinški potez, mladi talenti koji nakon partizana odu u nba.
September 26, 2025Sep 26 Nema apsolutno nikakve logike da ga potpisu na samo godinu dana, pre ce biti ugovor na bar 2 ili 3 godine pri cemu se planira masno obestecenje ako ode pre isteka ugovora.
September 26, 2025Sep 26 13 minutes ago, uini said:ja bih voleo da dođe klinja, odmah da se razumemo, pošto dete koje onoliko odvali prekaljene el i nba igrače i usput ih trashtalkuje a oni ni prstom da mrdnu, zaslužuje da dođe ovde i nastavi da fura svoj krvavi pir.međutim, pred svaku sezonu se zamišlja kako će neki set igrača, koji verovatno nije spreman da ima u kontinuitetu & značajne euroleague minute, igrati ne znam koliko u aba; ipak, na kraju se ispostavi da u ovom ritmu utakmica, trener mora da ima nekakve generalke za euroleague i da testira stvari, uigrava akcije (pogotovo trener profila željka), baš u aba ligi, pa onda ti igrači ne odigraju neki veliki broj minuta ni tamo.znam da su balša i uroš trifunović npr imali veću minutažu u abi ali opet. pojma nemam, ako bi mogao da ostane 2-3 sezone, onda možda i ima smisla, jer mi na jednoj sezoni više liči na neki marketinški potez, mladi talenti koji nakon partizana odu u nba.Pa ne zamislja se, bukvalno imamo primere igraca koji su dobiljali znacajno vecu minutazu u ABA.
September 26, 2025Sep 26 6 minutes ago, IgaBiva said:Nema apsolutno nikakve logike da ga potpisu na samo godinu dana, pre ce biti ugovor na bar 2 ili 3 godine pri cemu se planira masno obestecenje ako ode pre isteka ugovora.taj deo je već ekonomija & biznis. ali ako je dečko draft eligible sledeće sezone & ako su projekcije takve da će biti lutrijski pik, sigurno će otići nakon jedne sezone, što sa igračke strane nije nikakav berićet za partizan, imo. a ne znam koja lova se dobija ovih dana od nba obeštećenja ali slutim da je za ćaci-partizan/zvezdu to kikiriki