September 26, 2025Sep 26 37 minutes ago, goofs said:Pa gledaj, nije samo do minuta već i do kvaliteta protivnika. EL nigde ne može da igra 30 minuta, Partizan, Dubai, Asvel, šta god, a to uprkos svemu druga najjača liga na svetu. Velika minutaža i odrešene ruke podrazumevaju slabiju i raspušteniju ekipu i slabije protivnike, odnosno niži rang takmičenja. Da li se tu bolje napreduje nego u organizovanom sistemu i jačem takmičenju, ali sa manje minuta? Nisam siguran.u prethodnim postovima sam opisao zasto mislim da ni u aba ne moze da igra vise od nekoliko tekmi tu minutazu. nije to zbog njegovog ili protivnikovog kvaliteta, vec zato sto partizan i drugi el klubovi nemaju vise taj luksuz da voze neku tekmu na autopilotu i razigravaju mlade ili koga vec. prosto, i ta tekma je deo live treninga za sledece el tekme. plus sto ih treba i dobiti, pozeljno.
September 26, 2025Sep 26 Zeljko potvrdio za Murinena "Ja bih voleo da mi neko od vas da tu informaciju, da saznam nešto novo"
September 26, 2025Sep 26 Jel dosao, oceli pikati shuffle goredole na predstavljanjuUlete Kristofer u post - dobrodosao slim Jesus
September 26, 2025Sep 26 Kaze Mika da mu je od malena bio san da obuce crno-beli dres i istrci na teren pred Grobarima..
September 26, 2025Sep 26 Ala cemo se sasrati para sledeceg leta..zalizani da glodje bobana od muke.Jel nam sad treba centar ili cemo ovoga koscatog da poturimo ?
September 26, 2025Sep 26 8 hours ago, Milošica said:Hoće prvi da objavi eksluzivu, cccKaže Ostoja nije to, nego je slučajno potpisao baš pre konfe.
September 26, 2025Sep 26 7 minutes ago, SNARC said:Ala cemo se sasrati para sledeceg leta..zalizani da glodje bobana od muke.lova koju dobijes iz nba ti je cca 2x frenkija od olyjaedit pola lundberga, ne znam koje su ti valute prisnije Edited September 26, 2025Sep 26 by uini
September 26, 2025Sep 26 Ladno dosao decko, do zadnjeg minuta sam bio ubedjen da je patka. Aj sa srecom pa da vidimo, ja licno zadovoljan