Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Portal Yle navodi da je Murinen je rekao da želi da bude u okruženju koje podstiče napredak i smatra da je srednjoškolska košarka prevaziđena. Vest o transferu bila je veliko iznenađenje, jer je igrač ranije planirao da mu ova godina bude poslednja u srednjoj školi. Nakon toga, trebalo je da provede jednu godinu igrajući univerzitetsku košarku, pre nego što se posveti NBA karijeri. Krajnji Murinenov cilj je da na NBA draftu u leto 2027. godine bude među pet najbolje plasiranih igrača.

Ovaj finski portal navodi da se u javnosti čak govorilo da bi Murinen mogao da se prijavi za draft već 2026. godine, preskačući fakultet. Mnogi stručnjaci su procenili da više ne teži ka univerzitetskoj karijeri, jer je Evroliga taktički mnogo kvalitetnija.

Međutim, ističe da se plan nije u potpunosti promenio.
"I dalje imam istu taktiku. Cilj mi bi bio da nakon predstojeće sezone upišem fakultet, a onda da se prijavim za draft u leto 2027. godine. Taj raspored se nije promenio. Zasad je u pitanju samo stanica u Srbiji. Može se desiti da, ako mi tamo bude dobro i ako mi se svidi, preskočim fakultet pre drafta. Ali ne verujem, jer i dalje imam želju da odem na fakultet."

Portal Yle navodi da će Murinen će srednju školu završiti na daljinu iz Srbije.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/oglasio-se-murinen-ako-mi-bude-dobro-u-partizanu-mozda-preskocim-fakultet-pre-drafta/524083

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

16 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Talenat je jedno, ali zna se kako se zasluzuje minutaza kod Zeljka.

Tako što će u ugovoru da piše koja mu je minimalna minutaža

Šta će vam sada Poku?

7 minutes ago, Hele said:

Šta će vam sada Poku?

da plodi

Sad kad je završeno, čudan je ovo neki deal, kao tri godine ugovora, ali on planira verovatno dogodine u NCAA, a za dve u NBA, što je za njega super, ali mi ne dobijamo puno iz toga.

Dobijate marketinški, Ostoja juče reče da klub vodi kao korporaciju. Ovaj transfer je odjeknuo i mnogi će gledati kkp zbog njega.

4 minutes ago, goofs said:

Sad kad je završeno, čudan je ovo neki deal, kao tri godine ugovora, ali on planira verovatno dogodine u NCAA, a za dve u NBA, što je za njega super, ali mi ne dobijamo puno iz toga.

pitanje je na mestu, al ima mnogo nepoznatih u jednačini, svakako da niko nije planirao da on bude temelj nekog budućeg rostera

koliko ćemo uzeti za trening kompenzaciju + ovo što priča nikodije - koliko smo mu dali da dođe u black side

mislim kako god da okreneš da smo na dobitku

Ali jeste zanimljivo to što talentovani košarkaši čak i vrhunski evroligaški klub vide kao razvojnu stanicu pred ncaa. Ne nba, nego ncaa. Evroliga je postala treća liga u košarkaškoj hijerarhiji.

Fazon "bolje mi je da odigram godinu dana Evrolige nego high school". Eto, EL je za sada još uvek ispred high schoola.

Edited by Nikodije

39 minutes ago, Hele said:

Šta će vam sada Poku?

Da pokušava Jova

Ne verujem da ce ici na fakultet. Pravac nba, za to ima klauzulu sigurno sledece vec godine, a videcemo kad ce da ode

Upisaće veterinu ovde u BG

4 minutes ago, Milošica said:

I bice medju najglasnijim na plenumima..

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I bice medju najglasnijim na plenumima..

Mika Lazović

11 minutes ago, Milošica said:

Jel to nešto na račun jebanja Jokića u Rigi kurs

2 minutes ago, Nikodije said:

Jel to nešto na račun jebanja Jokića u Rigi kurs

Ti bi mogao da nas postedis svog kursadzijskog humora i ironije bar na ovom topiku