April 8Apr 8 večna slavadao je svoj život košarci, bukvalno, da se bavio nekom drugom aktivnošću ne bi ovako završio. svakako mu je život bio ispunjen. legenda
April 8Apr 8 Ponadao sam se da je najgore prošlo, ali nisi izdržao. Počivao u miru Dule!Hvala ti za sve legendo naša!
April 8Apr 8 Veliki Jugosloven, još veći Parizanovac. Alhemičar. Treneska i ljudska veličina, intelektualac. Takvi po pravilu odlaze prerano. Nenadoknadiv gubitak. Statua.Počivaj u miru Dulence.
April 8Apr 8 24 minutes ago, Hele said:Cenim da si slučajno lupio smajli na vest o njegovoj smrti pa idi promeni to.o boze hvala, promenioobicno ne ostavljam komentare i reakcije na ovakve vesti, ali ovo me bas pogodilo i iznenadilo, jer kao sto rekoh mislio sam da je koliko toliko ok, otud i pogresna reakcija verovatno
April 8Apr 8 Pored antologijskih sportskih uspeha koje je imao kao košarkaški trener, postoje neke stvari iznad sporta (i bitnije od sporta), Dule je tu bio čovek naroda i na pravoj strani, i to nema cenu.Počivaj u miru.
April 8Apr 8 Legenda, uvek na pravoj strani i čistog obraza. Trener kojeg sam najviše od svih poštovao. Voleo sam da gledam utakmice dok je on vodio Partizan (iako sam cigan).RIP
April 8Apr 8 Voleli su ga svi ljudi oko mene. Znam da je bio pošten čovek, dovoljno je ovde i u ova vremena. Počivao u miru
April 8Apr 8 Najveći monstrumi prživljavaju svoje zdravstvene probleme, Dačić, Glišić, Šešelj drugi, a Dule ode. Nema Boga
April 8Apr 8 u mojom očima......jedan, jedini, jedinstveni i najvećikao član porodice da mi je preminuo.........na neki način i jesteživot je i sport je takav da će možda, nekada, ponovo da se pojavi ličnost koja će biti toliko specifična i jedinstvena i da će da obeležiti svoju eru i useltiti se u srca tolikog broja ljudi. ali to su ipak retki događaji. na samom vrhu nikada nije gužva. a Dule sa takvog vrha ide u legendu