April 2Apr 2 7 minutes ago, SNARC said:Dajte Kris pa Djurovica...zasluzili smoA Rada i Rajko kao šlag na torti ?
April 2Apr 2 Author Popular Post 2 minutes ago, ubibobi said:@Midžeta Nego šta kaže gospođa mama, iznenađena? Slozila je neku posranu facu, reko de si Ljiljka legendo, kako ti se sviđa ovaj jači trening veceras Vrlo undignified od mene ali morala sam Edited April 2Apr 2 by Midžeta
April 2Apr 2 11 minutes ago, Sandens said:jbt, kad je ovaj saša obradović postao ovakav dripac? ne ume ni da pruži ruku penjaroji kako trebasve je kod njega gluma, posle je bio previse potresen da izgovori jednu recenicu voditeljki
April 2Apr 2 Sterling porobio u prvom, Karlik u drugom, pojavio se i Bonga u cetvrtoj, to je to. Karlik sad moze i 3 miliona po sezoni da im trazi i niko rec da mu ne kaze
April 2Apr 2 još jedna propuštena tekma sa moje strane.......bravo jaelem, sad videh rezultat.......šta da kažem, kapa dole svima, od Penjaroje do poslednjeg na klupi. nije ovaj niz bez značaja, pokazujemo da pripadamo EL nivou, uprkos celokupnom šitstormu koji nas je zadesio ove sezone
April 2Apr 2 17 minutes ago, Sandens said:jbt, kad je ovaj saša obradović postao ovakav dripac? ne ume ni da pruži ruku penjaroji kako trebaNeverovatno. Jedan od cigana koje sam iskreno branio, i kao igraca i kao trenera, ispade najvece jaje od svih.
April 2Apr 2 Penaroya će biti novi Ataman. Ofanzivno orijentisan trener koga su svi potcenjivali, a koji će prove everyone wrong. Šteta što je previše kulturan i dobrica da bi se zadržao u ovom našem brlogu duže od 2-3 sezone.
April 2Apr 2 14 minutes ago, Ted said:još jedna propuštena tekma sa moje strane.......bravo jaHvala ti Tede i na ovoj pobedi
April 2Apr 2 Penjaroja se pokazao mnogo bolje nego što sam očekivao. ajd, bilo je depresivno stanje i svi smo bili u kurcu, očekivao sam neki, bilo kakav boljitak i dostojanstven kraj EL, ali ovo do sada prevazilazi moja očekivanja