April 2Apr 2 Jos jednom iako su me prozivali za neko jinxovanje.Ja sam covek od nauke ne od sujeverja.Odigrali ste fantasticno pametno. Svaka vam cast.Uzivajte u zasluzenoj pobedi.
April 2Apr 2 Popular Post Samo da kažem koliko mi je neopisivo drago što je baš Karlik Džons isporučio porciju muda u usta svima koji su mu prizivali laktove u bubrege i slične stvari
April 2Apr 2 On 30. 3. 2026. at 12:13, ZokiAsov said:Dobicemo ih dvocifrenom razlikom, najgori suMalo smo podbacili na kraju nisam zadovoljan. Ma zajebavam se, el dnevni pass 4.99 dolara, ukop cigana - neprocenjivo
April 2Apr 2 bas lep niz partizana da vas nisu pokrali protiv makabija i reala bili bi u igri za prolaz, sto je nadrealno iz ugla onog ponora
April 2Apr 2 6 minutes ago, copkillah said:Samo da kažem koliko mi je neopisivo drago što je baš Karlik Džons isporučio porciju muda u usta svima koji su mu prizivali laktove u bubrege i slične stvari Sad kod Kristine zakiva,kaže: obično se naspavam pred utakmicu, a pred ovu nisam spavao.majstor u završnici uprkos laserima po faci