February 16Feb 16 1 minute ago, Milošica said:Ne sumnjam da bi se Miško radovao da nam uvalja Čančara na primer.Meni jedino Trifa pada na pamet, gledao ga sinoć protiv Fenera, dobili bismo još jednog Arijana
February 16Feb 16 2 minutes ago, Milošica said:Ne sumnjam da bi se Miško radovao da nam uvalja Čančara na primer.Od situacije gde smo imali Parkera, Pokua, Dylana, Miku i Bongu, spali na Poku + Bonga.
February 16Feb 16 2 hours ago, freemason said:U Filadelfiju, kaže Ostojin sin obeštećenje 1 750 000 dolara, REKORD hahahharece juce onaj geo, long-time-no-see, 1.900.000, znaci ostoja vec maznuo 150k, via moca Edited February 16Feb 16 by uini
February 16Feb 16 Realno gledano, ovo nam je palo kao kec na deset u trenutnoj situaciji.... Povratkom Karlika, stvarno ne vidim pejnove minute a jos manje prostora da ispali svojih 10 suteva preko ruke... Obestecenje i njegova preostala plata je zbirno ozbiljna cifra i valjda ce pomoci dosta da dovedemo nekog kvalitetnig na cetvorci, gde nemamo trenutno nista, jer klub je do juce bio na "pozitivnoj nuli" u kasi ...Da su pustili Bongu, to bi vec bilo neozbiljno poslovanje, da ne kazem katastrofa...p.s. Ima neka prica za Dzabulu i Kinu ali to je vise kao neka glasina ... Edited February 16Feb 16 by Geo
February 16Feb 16 ^povratkom karlika, ja ne vidim karlikove minute ali pejna hoce da kupe u nba a karlika bi verovatno onaj drugi litvanski klub koji nije zalgiris
February 16Feb 16 19 minutes ago, April said:Meni jedino Trifa pada na pamet, gledao ga sinoć protiv Fenera, dobili bismo još jednog ArijanaMislim da će se gledati prema Aleksi sledeće sezone, s obzirom na ljubav sa Miškom. I ako bude bilo volje kod Dubaia u zavisnosti od dužine i visine ugovora. Kondić kao jeftinija varijanta mi takođe pada na pamet.Dario Šarić je takođe njegov, tu ne znam kako stoje stvari po nekim drugim pitanjima...
February 16Feb 16 Sta ljudi tacno ocekuju od Karlika ako se vrati na teren,trebace mu najmanje mesec do mesec ipo dana da isporuci nesto na ternu,ovako ostajemo na Kelatesu koji ce imati jos vecu minutazu a u njegovim godinama to izvesno donosi povredu,dakle spremite se na onog indijanca cupavog da nas kanali
February 16Feb 16 3 minutes ago, kalmah said:Sta ljudi tacno ocekuju od Karlika ako se vrati na teren,trebace mu najmanje mesec do mesec ipo dana da isporuci nesto na ternu,ovako ostajemo na Kelatesu koji ce imati jos vecu minutazu a u njegovim godinama to izvesno donosi povredu,dakle spremite se na onog indijanca cupavog da nas kanaliPlus Karlik dolazi u potpuno nov tim i igru na nizak rezultat.
February 16Feb 16 8 minutes ago, Milošica said:Mislim da će se gledati prema Aleksi sledeće sezone, s obzirom na ljubav sa Miškom. I ako bude bilo volje kod Dubaia u zavisnosti od dužine i visine ugovora. Kondić kao jeftinija varijanta mi takođe pada na pamet.Dario Šarić je takođe njegov, tu ne znam kako stoje stvari po nekim drugim pitanjima...Aleksa i Neno bi ovom timu legli kao dupe na nošu. Plus Veseli i samo nebo je granica.
February 16Feb 16 ne gledam pomno partizan, ali ono sto sam gledao deluje mi da se ozbiljno potcenjuje uloga pejnaon vam je bio jedan od glavnih igraca u ovom povratku iz bunara
February 16Feb 16 1 hour ago, Milošica said:Ne sumnjam da bi se Miško radovao da nam uvali Čančara na primer.Prvi put čujem da ga neko oslovljava sa čančar. Obično je boban ili palamura, stojko, kobas, falafel.sam ću izaći
February 16Feb 16 Ljudi, mogao si da zadrzis Pejna do kraja sezone ( koji se jos privikava na evropu i pozicija je gde ce biti malo guzva) ili da uzmes 2,5 miliona( ukupno sa preostalom platom) i krpis kratere u rosteru ...Na stranu sto imamo oko vrata teg od 5 milina za Dzabarija i Shejka, ajd mozda ovaj drugi i nadje neku ulogu kod Spanca
February 16Feb 16 Ajte da budemo ozbiljniji od toga da se cudimo sto nam naprednjaci ne vode klub u pravcu potpunog iskoriscenja resursa i maksimalnog profita..Ipak je to SNS.