September 18, 2025Sep 18 sa kakvim sastavom igra Panata.......jesu obagaljeni pa igraju neki Micotakis, Kuromakis, Karamanlis.......ili su nešto kao mi, srednje popunjeni
September 18, 2025Sep 18 1 minute ago, Ted said:sa kakvim sastavom igra Panata.......jesu obagaljeni pa igraju neki Micotakis, Kuromakis, Karamanlis.......ili su nešto kao mi, srednje popunjeniSrednje popunjeni. Fale im Sloukas, Shorts, Lessort, Holmes, Osman.. Edited September 18, 2025Sep 18 by Jimmy Kowalski
September 18, 2025Sep 18 Wash je sigurno opcija broj jedan na kecu na početku sezone, Karlik je malo izgubljen, govor tela mu je loš, možda se uživeo previše u ulogu BG plejboja
September 18, 2025Sep 18 2 minutes ago, smooth.Op said:Ladno igramo na terenu gde se igra Australian open. Avangarda Pici niska banja trenutno
September 18, 2025Sep 18 13 minutes ago, smooth.Op said:Ladno igramo na terenu gde se igra Australian open. Avangarda Mi čekamo French open
September 18, 2025Sep 18 Mučeni Dilan mora da igra 30min i na prijateljskoj jer naprednjaci tradicionalno ne znaju da potroše pare a da ne sjebu nešto.Vanja Marinković pronađen beskoristan ko i običnoKoličina lakih poena koja se dozvoljava je i za prijateljsku utakmicu tragična Edited September 18, 2025Sep 18 by theanswer
September 18, 2025Sep 18 51 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Srednje popunjeni. Fale im Sloukas, Shorts, Lessort, Holmes, Osman..Eurohups kaže da je Čedaj igrao pod injekcijama završnicu EP, za sad se ne zna kad će se vratiti na parket, propušta početak EL. Ako je to istina onda njegov nastup u finalu deluje još impresivnije, 40 punih minuta je bio na terenu.
September 18, 2025Sep 18 Malo smo patili u cetvrtoj cetvrtini kad je mitar igrao centra, inace nije bilo lose.Brine karlik deluje kao da bi radije bio negde drugde, ali bice bolje kad prodje jos koja utakmica. Bled prilicno i sejk, ostojin rodjak najjaci zalece se bez respekta na granta